Karşıdan Biri Aradığında Ve Konuşmamız Bitinc Kontör'üm Gidiyo :S

Sponsorlu Bağlantılar

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Karşıdan Biri Aradığında Ve Konuşmamız Bitinc Kontör'üm Gidiyo :S
S.a Merhaba Maxicep Ailesi ;

Karşıdan Biri Beni Aradığında Ve Konuşmamız Bitince Kontör'üm Gidiyo :S

Konuşmam Bitince Bakıyorumki GPRS Bağlantısı Kurulmuş :( Oysaki Ben Hiç İnterneti Kullanmıyorum :S

Telefon Modelim N73

Önceden Böyle Bir Sorunum Yoktu 3G Ye Geçtikten Sonra başladı Sorunum :S

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Yorum Yok mu ?

maxirabit

maxirabit

Üye
ödemeli aramanın haricinde gitmez ama bi oparotörüne sor derim,birde wap ayarlarını değiştir ozaman safya baglanamaz.

Tuba

Tuba

Üye
arama ile gitmemesi lazım erişim noktalarından tüm bağlantıları sil istersen
bideoperator ile görüş...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Beni Arayan Kişiler Zaten Ödemeli Aramıyor :)

Eğer WAP Ayarlarını Felan Silersem İnternete Giremem Gerektiğinde :(

Operatör'e Mail Attım Hiç Aramadılar Sormadılar Bile :S

Tuba

Tuba

Üye
Beni Arayan Kişiler Zaten Ödemeli Aramıyor :)

Eğer WAP Ayarlarını Felan Silersem İnternete Giremem Gerektiğinde :(

Operatör'e Mail Attım Hiç Aramadılar Sormadılar Bile :S
tamam sil bi kontrol et yine kontrol düşüşü olcak mı ona bak...
sonra yine ayarlarsın erişim ayarlarını istersen turkcelden alırsın istersen kendin manuel yaparsın şahsen ben manuel yapıyorum ayarlar mevcut bende verebilirim...

mail e cevap hiç vermiyorlar m.hizmetlerini sesli arman lazım onuda bi kaç kerede aramadan sonra sorununu çözümlüyorlar baştan nazik ol baktın halletmiyorlar sende savunma yaptın mı 48 saat içinde çözüme ulaşırsın sorununla ilgili bi forum oluşturulmasını sağla en sağlıklısı o ben öyle yapıyorum :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Turkcell iletişim merkezine (TİM) git hemen çözerler...her yerde mevcut iletişim merkezleri...uğraşmana bile gerek yok...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
tamam sil bi kontrol et yine kontrol düşüşü olcak mı ona bak...
sonra yine ayarlarsın erişim ayarlarını istersen turkcelden alırsın istersen kendin manuel yaparsın şahsen ben manuel yapıyorum ayarlar mevcut bende verebilirim...

mail e cevap hiç vermiyorlar m.hizmetlerini sesli arman lazım onuda bi kaç kerede aramadan sonra sorununu çözümlüyorlar baştan nazik ol baktın halletmiyorlar sende savunma yaptın mı 48 saat içinde çözüme ulaşırsın sorununla ilgili bi forum oluşturulmasını sağla en sağlıklısı o ben öyle yapıyorum :)

Tamam Siliyorum :)
Ben Geçen Mail İle Şikayet Bildirdim Başka Sorunum İçin Ertesi Gün Aradılar Efendim Sorununuz Buymuş Doğrumu Dedi Evet Dedim Sorunun Neden Olduğu Şeyi Söyledi Sonrada Bu Sorununuzu Hallettik Dedi.İyi Günler dedim Kapattı.Diğer Ertesi Günde Oto Sekreter Aradı Müşteri Temsilcimizden Memnun İseniz 5 e Bas 10 a Bas Dedi Oylama Yaptım Kapattı.
Fakat Bu Sefer Hiç İlgilenmediler Bile :S

Bugünde Aramazlarsa Tekrar Atacam Mail "Müşterilerinizle İlgilenmeyerek Kalitenizi Belli Ediyorsunuz" Vs.. Gibi Mesaj Atacam ;)

Turkcell iletişim merkezine (TİM) git hemen çözerler...her yerde mevcut iletişim merkezleri...uğraşmana bile gerek yok...

Kayseride İkametgah Ettiğim Bölgede Malesef Mevcut Değil Şimdi Kalkıpta Kim Gidecek Çarşıya :d::aha:

Sorunumla İlgilendiğiniz İçin Teşekkürler ;)

Tuba

Tuba

Üye
Tamam Siliyorum :)
Ben Geçen Mail İle Şikayet Bildirdim Başka Sorunum İçin Ertesi Gün Aradılar Efendim Sorununuz Buymuş Doğrumu Dedi Evet Dedim Sorunun Neden Olduğu Şeyi Söyledi Sonrada Bu Sorununuzu Hallettik Dedi.İyi Günler dedim Kapattı.Diğer Ertesi Günde Oto Sekreter Aradı Müşteri Temsilcimizden Memnun İseniz 5 e Bas 10 a Bas Dedi Oylama Yaptım Kapattı.
Fakat Bu Sefer Hiç İlgilenmediler Bile :S

Bugünde Aramazlarsa Tekrar Atacam Mail "Müşterilerinizle İlgilenmeyerek Kalitenizi Belli Ediyorsunuz" Vs.. Gibi Mesaj Atacam ;)

Kayseride İkametgah Ettiğim Bölgede Malesef Mevcut Değil Şimdi Kalkıpta Kim Gidecek Çarşıya :d::aha:

Sorunumla İlgilendiğiniz İçin Teşekkürler ;)
tamam sil ve kontrol et tekrar düşücek mi kontor bende ayarları tekrar vercem sana :oke:

--------------- Ekleme ---------------

araçlar /ayarlar/ bağlantı /paket veri

Paket veri- gerektiğinde

Erişim noktası- CEPTENINTERNET

ayarlarda bağlantı / erişim noktaları seçenek yeni erişim noktası varsayılan ayarlar diyerek yeniden düzenleyecceksin dediğim şekilde :

Bağ. ismi- Bilgisayardan internet yada Tukcell internet yazabilirsin farketmez

veri taşıyıcı- Paket veri

Er.nok. ismi- internet

Kullanıcı ismi- yok

Şifre sorma- hayır

Şifre- yok **** olarak gözükür

Doğrulama-Normal

Ana sayfa- yok

GELİŞMİŞ AYARLAR

Ağ türü- IPv4

Tel.ıp adresi- otomatik

DNS adresi-otomatik

Yakın kopya-yok

yakın kopya port no-0

***************************************************************************************************************

Bağ. ismi- Cepten internet yada TURKCELL WAP yazabilirsin

Er.nok. ismi- wap

Kullanıcı ismi- gprs

Şifre sorma- hayır

Şifre- yok ****

Doğrulama-Normal

Ana sayfa-

GELİŞMİŞ AYARLAR

Ağ türü- IPv4

Tel.ıp adresi- otomatik

DNS adresi-otomatik

Yakın kopya-212.252.234.168

yakın kopya port no-8080

**********************************************************************************************************
mms ayarları için

Bağ. ismi- Turkcell MMS

Er.nok. ismi- mms

Kullanıcı ismi- mms

Şifre sorma- hayır

Şifre- yok ****

Doğrulama-Normal

Ana sayfa-

GELİŞMİŞ AYARLAR

Ağ türü- IPv4

Tel.ıp adresi- otomatik

DNS adresi-otomatik

Yakın kopya-212.252.169.217

yakın kopya port no-8080

turkcell telefon rehrberimi senkronize ediyorsan bide
turkcell in verdiği pro ile cepde msn kullanıyorsan onlarında erişim ayarlarını vereyim istiyorsan :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Yok Onları Kullanmıyorum Ayarlar İçin :tşk: . Şeyy Turkcell MMS'ide Sileyimmi ? Silmeye Gerek Var mı ki ?:hmmm

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah :hmmm ;)

--------------- Ekleme ---------------

Ayarları Yaptım :) Birinin Aramasını Bekliyorum :ehe İnşallah Düzelmiştir Sorun :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Bu Ayarlarla 0.facebook.com ' a Girerken Turkcell WAP Üzerinden Kontör Gidermi ? Eski Ayarlarla Bazen Gidiyorduda :S

Tuba

Tuba

Üye
Bu Ayarlarla 0.facebook.com ' a Girerken Turkcell WAP Üzerinden Kontör Gidermi ? Eski Ayarlarla Bazen Gidiyorduda :S
bu ayarları bende kullanıyorum ama neden çözemedim :hmmm bende de 50 kuruş atıyor bazen :(
turkcell internet ile bağlanıyorum cepten internet ile denemedim bide o erişim noktasında denerim ama her zamn düşmediği için bekliycez :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
:) Turkcell İnternet ' de Ve Diğerinde Kontör Gidiyormuş :)

Fakat Turkcell WAP'da Gitmiyormuş :( Ama Bende Gidiyordu :d:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3075647' Alıntı:
Turkcell WAP'ta kontör gitmez.Gidiyorsa ayarların yanlıştır.

Bende Onu Diyorum İşte :D Demekki Yanlış ki Gidiyor Kontörlerim :D

Tuba

Tuba

Üye
:) Turkcell İnternet ' de Ve Diğerinde Kontör Gidiyormuş :)

Fakat Turkcell WAP'da Gitmiyormuş :( Ama Bende Gidiyordu :d:
herzamn gitmiyor ama değiştirdim bakalım ne olcak :)

_є_®_¢_α_N_™;3075647' Alıntı:
Turkcell WAP'ta kontör gitmez.Gidiyorsa ayarların yanlıştır.

ayarlar turkcell in verdiği ayarlar bi kere aldım sonra not aldım formattan sonra lazım oluyor hep sonra manuel yapıyorum ayarları...
ancak face için ayry bi bağlantı ayarı varsa bilmiyorum

turkcell wap yada cepteninternet ne olarak yazdıysan sende ona ayarla bakalım Hakan...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

ayarlar turkcell in verdiği ayarlar bi kere aldım sonra not aldım formattan sonra lazım oluyor hep sonra manuel yapıyorum ayarları...
ancak face için ayry bi bağlantı ayarı varsa bilmiyorum

Ayarları manuel yapman veya otomatik ayarlaman önemli değil.Yeter ki ayarlar Turkcell'in verdiği ayarlar olsun.İsmi de Turkcell WAP olarak kullanmak zorunda değilsin,sadece Turkcell in hattımıza gönderdiği orijinal ayarlardan olan Turkcell WAP ayarlarını kullanmak olması kafi.Ayrıca Face için ayrı bir bağlantıya gerek yok :)

İsteyene ayarları verebilirim,hatta ayarların orijinal olduğundan emin olmak isteyen varsa WAP telefon modelini yazıp 2222 ye mesaj atabilir veya telefonumuzun Turkcell Menüsünden kolayca Wap-MMS ayarlarını isteyebiliriz.Kolay Gelsin..

Ayrıca NUR ablacığım ben telefonuma ayda bir format atıyorum ama senin gibi ayarları manuel yapmama gerek kalmıyor nedense..Kendiliğinden ayarlanmış oluyor her seferinde..

Üst Alt