kapatılan kilitlenen konular hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

kemal bey zaten kilitli konulara bizler tarafından yorum yapılamıyor ve uzun sürede orada öylece yer kaplıyorlar hani yeri burası olmayan konuları yerine taşıdığınızda bi kaç saat kalıp sonrasında taşındığı gibi bu kilitlenen konularıda aynı şekilde daha uygun bi yere taşımanız mümkün değilmi böyle olursa kimseninde itirazı olmaz genel bölüm 20. 30. sayfa 6. ayın 15 i hatta daha geçmiş tarihlerde kilitlenmiş öylece duran öneri yada yazı yazamadığımız bir çok konu var sizler konuyu kilitleme yaparken bi uygun yerede taşıyamazmısınız.

- - - Eklendi - - -

bende bunu dile getirmek istedim en az 100 200 tane hatta daha fazla öylece durup yer kaplayan bir sürü kilitli konu var istenilse uygun bi yere taşınabilir diye umut ediyorum

ÖEY

Üye
Yani bence kesinlikle bir temizlik yapılmalı. Bu arada aklıma bir şey geldi. Konu açılmak istendiğinde her şey bitip tamama basıldıktan sonra mod onayına düşürülebilir konu başlığı. Yani mod arkadaşlar biri görüp onay verene kadar forumda görünmez konu. Hemen hemen sürekli olarak da bir mod arkadaş online olduğu için zaman kaybıda olmaz diye düşünüyorum. Konu mod tarafından onay almazsa da konu sahibine sebebi özel mesajla bildirilir.

Tepkiler: mesutcinik
arkadaşlar ben zannediyorumki konu iptal yazılıdığında konu iptal oluyor böyle yaptım bir baktımki ceza aldım ama ben konuyu iptal ettim niye ceza aldm.

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben zannediyorumki konu iptal yazılıdığında konu iptal oluyor böyle yaptım bir baktımki ceza aldım ama ben konuyu iptal ettim niye ceza aldm.

konu iptal yazinca sadece başlik ve icerik editlemiş olursun bunun dişinda konu iptal olmaz. Cezayi da birden fazla konunu editleyerek konuların iceriklerini sildigin için almiş olabilirsin.

Uyelerin konu silme veya taşima,kilitleme gibi yetkileri yok olamaz da. O yuzden uyeler forum duzeni adina bizlere yardimci olmak için şikayet butonunu kullanmalidir.

Kilitlenen konularda ise yapilabilecek cok secenek yok ama kilitlendikten sonra iz bırakarak çöp kutusuna taşinsa bile konu cöpte olacagı için uyeler konuya giremeyecek. Dolayısıyla kilitlenen konunun forum sayfasindan kaybolmasi forumun dogal akişi icinde kendiliginden olmalidir.

Bence de Özgür Abinin önerisi çok yerinde bunu site yönetimi olarak düşünseniz fena olmaz aslında sayfada ki konu kirliliğinden kurtulmuş oluruz, bilgiye erişim kolaylaşır.

Bence bu açıklamalar yeterli arkadaşlar.
WP bölümüne özel bir düzenleme yapamayız.
Tüm forumu ilgilendiren bir konu.
Ayrıca daha önce de belirtildiği üzere kilitlenen konular bir şekilde forum veya google aramalarında çıkabiliyor.
Ve kişiler bu konulara geldiğinde altında verilen yönlendirici linklerle esas konuya yönlendiriliyor.

Eğer tüm forum için bu yönde bir talebiniz olursa Forumun>Site Hakkında kısmına konu açarak belirtebilirsiniz.
Emin olun adminlerimiz inceleyip değerlendirecektir. Ancak bizim gerekçelerden farklı bir şey söyleyeceklerini sanmıyorum.

Anlayışınız için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...