cesurpolis61
Üye
lumialar için açılan ve kapatılan konular hakkında
herkese merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmek istediğim ve bilgilenmek istediğim aklıma takılan bir kaç taklıntı var saygı değer yönetici ve admin arkadaşlarım şöyle genel bölüme bir bakıyorum da sizler tarafından kapatılan bir çok konu var ya 2. kez aynı konunun açılmasından yada olumsuz yönde yapılan yorumlar bir çoğu evet haklısınız doğru kapatılmış fakat içlerinde bazıları varki acaba diye soruyorum kendime neden yapılan olumsuz eleştirilere açık değilsiniz bizler maxicep olarak bir aile isek tüm cihazlar hakkında yapılan olumsuz yönlerede açık olmalıyız örnek olarak 's3 den 920 ye geçtim pişmanım' e doğal olarak arkadaş cihaz hakkında görüşlerini yazmış konu kapanmış kimisi beğenir kimi beğenmez.
nacizane fikrim şuki bırakın üye arkadaşlar fikirlerini özgürce yazsınlar yazsınlar ki tüm yönüyle bilinçlenelim ve bu cihazlar için verdiğimiz paraların karşılığını hizmet olarak alalım şimdi soruyorum size bi göz atın gelen güncellemeler hakkında açılmış konulardaki yorumlara kaç tane arkadaşımız aaa gerçekten güzel bi güncelleme aldık diyebiliyor kaç arkadaşımız çok memnunum bu cihazdan diyebiliyor kaç ay oldu cihazı alalı tamam eksikleri vardı kabullenerek aldık fakat ama yeter artık yok 928 yok 950 yok bilmem ne yeni cihazlar üreteceklerine öncelik olarak adam gibi güncelleme çıkarsınlar beklentileri bi an önce karşılasınlar eleştiri de yapalım ki sesimizi bir şekilde ulaştıralım yoksa bir çok arkadaş umduğu beklentiyi göremeden isyan bayraklarını çekecekler.
nacizane fikrim şuki bırakın üye arkadaşlar fikirlerini özgürce yazsınlar yazsınlar ki tüm yönüyle bilinçlenelim ve bu cihazlar için verdiğimiz paraların karşılığını hizmet olarak alalım şimdi soruyorum size bi göz atın gelen güncellemeler hakkında açılmış konulardaki yorumlara kaç tane arkadaşımız aaa gerçekten güzel bi güncelleme aldık diyebiliyor kaç arkadaşımız çok memnunum bu cihazdan diyebiliyor kaç ay oldu cihazı alalı tamam eksikleri vardı kabullenerek aldık fakat ama yeter artık yok 928 yok 950 yok bilmem ne yeni cihazlar üreteceklerine öncelik olarak adam gibi güncelleme çıkarsınlar beklentileri bi an önce karşılasınlar eleştiri de yapalım ki sesimizi bir şekilde ulaştıralım yoksa bir çok arkadaş umduğu beklentiyi göremeden isyan bayraklarını çekecekler.

Eleştirinize birşey demiyorum keşke ihtiyaçlarınıza göre telefon alsaydınız.