lumialar için açılan ve kapatılan konular hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
lumialar için açılan ve kapatılan konular hakkında
herkese merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmek istediğim ve bilgilenmek istediğim aklıma takılan bir kaç taklıntı var saygı değer yönetici ve admin arkadaşlarım şöyle genel bölüme bir bakıyorum da sizler tarafından kapatılan bir çok konu var ya 2. kez aynı konunun açılmasından yada olumsuz yönde yapılan yorumlar bir çoğu evet haklısınız doğru kapatılmış fakat içlerinde bazıları varki acaba diye soruyorum kendime neden yapılan olumsuz eleştirilere açık değilsiniz bizler maxicep olarak bir aile isek tüm cihazlar hakkında yapılan olumsuz yönlerede açık olmalıyız örnek olarak 's3 den 920 ye geçtim pişmanım' e doğal olarak arkadaş cihaz hakkında görüşlerini yazmış konu kapanmış kimisi beğenir kimi beğenmez.
nacizane fikrim şuki bırakın üye arkadaşlar fikirlerini özgürce yazsınlar yazsınlar ki tüm yönüyle bilinçlenelim ve bu cihazlar için verdiğimiz paraların karşılığını hizmet olarak alalım şimdi soruyorum size bi göz atın gelen güncellemeler hakkında açılmış konulardaki yorumlara kaç tane arkadaşımız aaa gerçekten güzel bi güncelleme aldık diyebiliyor kaç arkadaşımız çok memnunum bu cihazdan diyebiliyor kaç ay oldu cihazı alalı tamam eksikleri vardı kabullenerek aldık fakat ama yeter artık yok 928 yok 950 yok bilmem ne yeni cihazlar üreteceklerine öncelik olarak adam gibi güncelleme çıkarsınlar beklentileri bi an önce karşılasınlar eleştiri de yapalım ki sesimizi bir şekilde ulaştıralım yoksa bir çok arkadaş umduğu beklentiyi göremeden isyan bayraklarını çekecekler.

• Beğen
Tepkiler: yşm

nanotex

nanotex

Üye
Belli ki konuyu açan arkadaşın ihtiyaçlarını karşılamamış L920. Herkesin bir telefondan beklentileri farklıdır.
Kamera konusunda fazla kötülemiş hiç bilmeden araştırmadan. Oysa ki S4 ten bile kaliteli bir kameraya sahip bir telefon.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
kamera konusunda şunu diyebilirim bende hava atmak için bi telefoncu dükkanında s3 kullanan birisiyle aynı noktayı 3 metreden çekim yaptık aynı görüntüleri s3 de cihazda büyülttüğümüzde lumia 920 ye göre daha fazla büyüyor buna şahidim ve susup kaldım :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Öncelikle eleştiri farklıdır,karalama farklıdır. Bunu bir ayırmak lazım,bizler üyelerin bu ikisini ayıramadığı yerde müdahale etmek zorundayız,aksi taktirde olacaklar belli bir arkadaş gelip cevap verecek konu sahibi başka bir cevap verecek ve konu fayda vermekten çıkıp kıraathane kavgasına dönüşecek.. Biz burada insanları bilgilendirmeye,iyi ve kotu eksik ve fazla yönleriyle bilinçlendirmeye çalışıyoruz,sizlerin de desteği ile birlikte. Ve bunu da bir düzen içinde yapmak zorundayız,eleştirilere herkes her zaman açık ve inan en çok Lumia920 mi de belki ben eleştiriyorumdur,açıkçası her beklentimi karşılayamadı cihaz ama bunları bile bile aldığım için yakınmıyorum. Siz cihazı seçip aldıktan sonra üreticinin attığı adımlar ürettiği telefonlar vs sizi çok ilgilendirmemeli sonuçta sizlik bir durum yok ayrıca elinizdeki cihaza güncelleştirme verecek üretici değil yazılımcı firma Microsoft tur. İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
bende katılıyorum size ancak şunu belirtmek istiyorum evet şahsım olarak nokıa aşığıyım arkadaş 5110 dan bu güne bir sevda gibi büyüdü içimde ayrılmaz bi parçam oldu ancak ister istemez büyük beklentilerimiz var neden hakettiğimiz beklentiler karşılanmıyor neden bizde tamam işte bu diyemiyoruz 3-0 önde iken geriye düşmeyi hazmedemiyorum eleştirilerimizi yapalımki artık değer versinler buda siz arkadaşlara düşüyor sessiz çoğunluğun sesi olmalısınız duyurun sesimizi evet üretici firma güncelleştirme vermeyecek bundan sorumlu Microsoft sa eğer ki öyle zaten o zaman nasıl bi anlaşma yaptılarsa bilemem bir an önce tatmin etsinler bizi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Eksik listesi yapılmış,anket hazırlanmış, her konu hakkında detaylıca haberler hazırlanmış.

Ama flash içerikli siteler açılmıyor, dışardan uygulama yüklenmiyor,dosya yöneticisi yok diye çooook konu açıldı.Bu cihazın eksikliği olarak görülebilir ancak araştırmadan alınan cihaz için bunlarla ilgili konu açılırsa bence de kapatılması normal.

"1650TL verip oyun oynamamak adama ne koyar ama" diye yorum yazılırsa o yorum da silinir.

Speedtest uygulamasını indirip arabasıyla hız yapan sonra da "ölçmüyor" diye Windows Phone mağazasında yorum yapanlar var.

Amaç sesimizi duyurmaksa, istediklerimizi almaksa önce elimizdeki cihazın kabiliyetlerini tamamen öğrenip ona göre bir şeyler istemeliyiz.

Uygulamalarda gördüğümüz eksiklikleri yapımcılarına geri bildirim yapmalıyız.Forum olarak bu işe el atılmış.

• Beğen
Tepkiler: n000k, Microsoft Corporation, kaltintop ve 1 kişi daha
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Eksik listesi yapılmış,anket hazırlanmış, her konu hakkında detaylıca haberler hazırlanmış.

Ama flash içerikli siteler açılmıyor, dışardan uygulama yüklenmiyor,dosya yöneticisi yok diye çooook konu açıldı.Bu cihazın eksikliği olarak görülebilir ancak araştırmadan alınan cihaz için bunlarla ilgili konu açılırsa bence de kapatılması normal.

"1650TL verip oyun oynamamak adama ne koyar ama" diye yorum yazılırsa o yorum da silinir.

Speedtest uygulamasını indirip arabasıyla hız yapan sonra da "ölçmüyor" diye Windows Phone mağazasında yorum yapanlar var.

Amaç sesimizi duyurmaksa, istediklerimizi almaksa önce elimizdeki cihazın kabiliyetlerini tamamen öğrenip ona göre bir şeyler istemeliyiz.

Uygulamalarda gördüğümüz eksiklikleri yapımcılarına geri bildirim yapmalıyız.Forum olarak bu işe el atılmış.
evet aynen katılıyorum size tabiki gereksiz ve bilmeden yorum yapılmamalı ancak arkadaş doğal olarak eksikleri belirtmiş bazı yerlerde de abartmış haklı yönleride var ama çokmu zor du şu gelen güncellemeyle bazı eksikleri giderselerdi yapılan yorumlara bakıyorum ekran görüntü canlılığı artmış, biraz hızlanmış şarj bazı arkadaşlarda daha da az gitmeye başlamış en azından şu wifi olayı çözülseymiş oto açıl kapan vs.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şimdi dediğiniz gibi çok zor değildir belki de.Ancak bu şirket politikası olabilir.Belki de aklınıza bile gelmeyecek yenilikler üzerinde çalışıyorlardır.

2-3 ay önce microsoft'un çok güzel işler üzerinde sessiz sedasız çalışmaya odaklandığının haberini yapmıştık.

Belki bu bekleyiş onlara kullanıcı kaybettiriyor, haklısınız.Ama bu güne kadar entegre sohbet, modern arayüz, bing vision gibi özellikler piyasada çok görülen özellikler değildi.

Office yüklü bir cihaz da görmemiştim.Stabilizasyon da tatmin edici.Ayrıca profesyonel anlamda bu işletim sistemi çok büyük bir potansiyele sahip.

Ancak bunların hepsini 'düzgün' biçimde testlerini yapmadan piyasaya sürselerdi bu sefer de "amma çok hata var; ne çektin be windows" diyenler olacaktı :)

2 çekirdekli işlemciyle tüm bu işlemleri bir kere bile takılmadan,bekletmeden yapan bir sistem var.

Microsoft ne yaparsa yapsın asla herkesi aynı anda memnun edemeyecek ;)

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Microsoft Corporation
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
herkese merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmek istediğim ve bilgilenmek istediğim aklıma takılan bir kaç taklıntı var saygı değer yönetici ve admin arkadaşlarım şöyle genel bölüme bir bakıyorum da sizler tarafından kapatılan bir çok konu var ya 2. kez aynı konunun açılmasından yada olumsuz yönde yapılan yorumlar bir çoğu evet haklısınız doğru kapatılmış fakat içlerinde bazıları varki acaba diye soruyorum kendime neden yapılan olumsuz eleştirilere açık değilsiniz bizler maxicep olarak bir aile isek tüm cihazlar hakkında yapılan olumsuz yönlerede açık olmalıyız örnek olarak 's3 den 920 ye geçtim pişmanım' e doğal olarak arkadaş cihaz hakkında görüşlerini yazmış konu kapanmış kimisi beğenir kimi beğenmez.
nacizane fikrim şuki bırakın üye arkadaşlar fikirlerini özgürce yazsınlar yazsınlar ki tüm yönüyle bilinçlenelim ve bu cihazlar için verdiğimiz paraların karşılığını hizmet olarak alalım şimdi soruyorum size bi göz atın gelen güncellemeler hakkında açılmış konulardaki yorumlara kaç tane arkadaşımız aaa gerçekten güzel bi güncelleme aldık diyebiliyor kaç arkadaşımız çok memnunum bu cihazdan diyebiliyor kaç ay oldu cihazı alalı tamam eksikleri vardı kabullenerek aldık fakat ama yeter artık yok 928 yok 950 yok bilmem ne yeni cihazlar üreteceklerine öncelik olarak adam gibi güncelleme çıkarsınlar beklentileri bi an önce karşılasınlar eleştiri de yapalım ki sesimizi bir şekilde ulaştıralım yoksa bir çok arkadaş umduğu beklentiyi göremeden isyan bayraklarını çekecekler.

Bir bitmediniz ya :( Eleştirinize birşey demiyorum keşke ihtiyaçlarınıza göre telefon alsaydınız.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Bir bitmediniz ya :( Eleştirinize birşey demiyorum keşke ihtiyaçlarınıza göre telefon alsaydınız.
nasıl yani anlamadım ne demek istediniz bir bitmediniz derken neyi kastettin ne demek istedin arkadaşım isteklere kaldıysa ne senin ne benim nede diğer arkadaşların ihtiyaçları biter her şey zevk meselesidir kimi 3310 idare eder kimi notelerle kimi iphonelerle önemli olan şudurki müşteri memnuniyeti e bizde sadece memnun olmak istiyoruz bu kadar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eleştiriye kendimden başliyayim. Malum konularin hemen hemen hepsini ben kapatiyorumdur. Bir konuyu kapatacagim zaman veya bir mesaji silecegim zaman bazen iki uc kere ust uste okudugum olur. Ki kimsenin hakkini yemeyelim,duşunce ve eleştiri ozgurlugunu kisitlamayalim diye.

windows phone bölümü foruma acilali daha bir yilini yeni doldurdu. Belki bir kac kişi haric hic biriniz burada eski konulari bilmez. Bu da dogaldir takip etmiyordunuz cunku.

Şimdi tek tek isim vermeye gerek yok. Burada cok guzel eleştiri konulari acildi. Olumlu veya olumsuz,katildigimiz katilmadigimiz oldu. Yanlişlar vardi duzelttik kabullenildi. Wp7 cihazina lanet okuyup androide gecen arkadaşlarimiz şu anda yine wp8 ile geri dönüş yapti. Gun geldi wp8'i eleştirdi,satip android alicam dedi ama şu anda cihazindan memnun ki hala kullanmaya devam ediyor.

Ornekler cogaltilabilir. Eleştiri gelişim için olmazsa olmazdir. Ama körüne eleştiri cehalet getirir. Bilmedigin bir şey icin eleştiri kisvesi altinda kötüleme yaparsan cahil durumuna duşersin. Bilmedigin bir şeyi sorup ogrenirsen alim olursun. Burada bir soru sorup cevap alamayan kişi sayisi cok azdir.

Vatandaş konu acmiş hesapta eleştiriyor ve kendinden sonrakilere yol gosterip yardimci oluyor;

Ekran simsiyah arkaplan eklenmiyor,arama uygulaması berbat google arama motorunu aciyor,facebookda paylaş secenegi yok,magaza google play'e gore bomboş,orientation kilidi yokmuş ekran dönüp duruyormuş,uygulamalar kapanmadigi icin şarji cabuk bitiyormuş,ie10 mobil siteleri acmiyormuş,bildirimler takip edilmiyormuş,baglanti kisayollari yokmuş,bazi menulerin acilmasi 30-40saniye suruyormuş,surekli kasma yapiyormuş,magazada dogru düzgün calişan bir tane bile oyun uygulama yokmuş vs vs vs.

Şimdi bunlara tek cevap yazmaya gerek yok. Ögrenmek isteyenden bildigimizi sakladigimiz da yok. Telefon tercihi yaparken telefonda yuklu olan işletim sistemini bile bilmeden cihaz aliyorsaniz ya aldiginiz cihazin özelliklerini ve kullanim şeklini ögreneceksiniz ya da sesinizi cikartmayip ister kullanmaya devam edeceksiniz isterseniz de satip bildiginiz alışık oldugunuz bir cihaz alıcaksınız. Eleştiriyorum,benden sonrakilere yardimci oluyorum diye konu acip karalama yapmayacaksiniz.

Boyle bir konu acilinca moderatorden once konuya girip cevap veren uyelerle cikacak tartişmalarda başka uyelerin de ceza almasina sebep olmayacaksiniz.

Burada moderatorler tarafli oluyor,eleştirilere izin vermiyor gibi demagojilerle ortami germeye kimsenin hakki yok.

Bir konu aciliyor konuyu kilitliyorum. Niye; nedenini yaziyorum. Ayni konuyu bir başkasi daha aciyor onu da ayni gerekceyle kilitliyorum. Bu sefer ayni konu 3. kere yine aciliyor. İşin enteresan yani 2. Ve 3. konuyu acanlar ilk kilitlenen konuyu okumuş ve konunun kilitlenecegini biliyor. Sonra vay efendim benim konumu nasil kilitlersin hemen ac. Daha bu forumda konu acmam,yorum yazmam,uyeligimi de silin. Oldu paşam hemen aciyorum:ah

Forum kurallari acik:firmalari,sistemleri karalayici ve kucuk duşurucu konu acmak mesaj yazmak yasaktir. Uyelere karşi karalayici,kucuk duşurucu alayci mesajlar yazmak yasaktir. Turkiye'deki haber sitelerinden alıntı,kopyalama konu acmak ve bu sitelerin linklerini vermek yasaktır.

Bu kurallara uymayanlar uyarılır devamı ve tekrarı halinde siteden kademeli olarak uzaklaştirilir.

Gunlerdir konu kilitleme,konu taşima,mesaj silme gibi işlemlerden dogru durust konu bile hazirlayamiyoruz. Ustune ustluk kendi hatalarini bizlere mal ederek firma ve sistemler yetmedigi gibi bizleri ve sitemizi de karalayanlarla ugraşiyoruz. Evet son dönemde kilitlenen konu sayisi artti. Bu durum yonetici olarak bizlerin bazi kurallarda uyelere karşi biraz daha musamahakar oluşumuzdan kaynaklandi.

Fakat şu iyi bilinsin ki bu davranişlar forum duzeni ve huzurunu bozmaya başlarsa kurallar cercevesinde gereken cezalari da vermekten cekinmeyiz.

Forum kurallari cercevesinde saygi ve sevgi dolu huzurlu bir ortamda iyi forumlar dileklerimle:)

Biraz uzun oldu galiba kusura bakmayin:D

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation, Web Designer ve n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt