Kanka Msn 0.4 Yeni Sürümü Çıktı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
valla bır anlamda on numara arkadaslar fll konusuorum 100 kb ı bır kere bulamadım en fazla 75 kılobayt ı zorgecıorum mukemmel bırsye kılobaytta zor doluyor arkadaslar helal olsun kanka msn helal olsun vodafon:yuru saygılar yenı surumu beklioruz ama muzık gonderme alma gıbısınden
Bu Şuanki Son Sürüm + Zaten Bunda Dosya Gönderme Olması Lazım..

Riyola

Üye
arkadaşlar bu msn için ayarlaruı nasıl yapcaz nere ne azıcaz biri söylerse çok sewinirim benim bu konularda bilgim yok çünkü programı yükledim tel 6630 ama giremiyorum biri yazsın wap mı gprs mi nasıl yapılır ne yapmak lazım lütfen eline sağlık kardeş bu arada bu kadar insan yükleyip çalışıyor diyorsa demekki sen iyi bir iş çıkarmışın olmuyor diyip sana kabahat bulanlarsa sorun onlardadır boşwer.

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu msn için ayarlaruı nasıl yapcaz nere ne azıcaz biri söylerse çok sewinirim benim bu konularda bilgim yok çünkü programı yükledim tel 6630 ama giremiyorum biri yazsın wap mı gprs mi nasıl yapılır ne yapmak lazım lütfen eline sağlık kardeş bu arada bu kadar insan yükleyip çalışıyor diyorsa demekki sen iyi bir iş çıkarmışın olmuyor diyip sana kabahat bulanlarsa sorun onlardadır boşwer.
Öncelikle Telefonun Hattı Ney ve İnterete Açıkmı Eğer Bunlar Tamamsa Msn Telsim Diye Bağlantı Noktasıda Ekliceksin

emretwoolf

emretwoolf

Üye
pelin nerde pelinXD

Rocker84

Rocker84

Üye
Ben sevemedm bunu.Karşı tarafa reklam yolluyor yavaş birazda.Cok program denedm 2 yıldan fazla turbo msn in yerini tutan görmedm.

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
reklam gömnderir tanıtma aşamasında ondan hem 1 defa gönderiyo 1 kişiye

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
helal walla bende 0,2 wardı :D

ronaldo__3434

Üye
arklar msni kurdum ama bağlantı kurulamıyo diyo napmam lzım

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler.:oke:

mesut öncel

mesut öncel

Üye
hadi canım turbo msnmıs 10 dakkada 50 kontorumu yedı kardesım ne dersenız dıyın kanka msn veya bing

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
wolfrak

wolfrak

Üye
birader bendede baglanti sornu dio 6681 var bende baglantinin nesini kontrol edem bi yardimci olsaniz

oneblood

Üye
elllerıne saglık payllasım ıcın tesskkurler :yuru:yuru

turkiminator

turkiminator

Üye
saolasın babayigit güsel paylasım paylaşım ıcın saolasın =) :oke::sn::yuru

kenanyusuf

Üye
Arkadaşlar güzel program ama bazı eksikleri var..mesela t9 açık olduğu zaman yeni kelime eklediğiniz pencere açılıyor..t9 ile yazmıyorsaniz işinize yarar.wifi ile bağlanırsınız.

black_21

black_21

Üye
arkadaslar bu kanka msn gerçekten 1saatte harbi 1kntrmü gidio fazla ktr gider die denemedim daha ama program yüklü cevaplarınızı bekliorum ona göre denicem şimdiden teşekkürler.:)

Üst Alt