Xiaomi Mi 5’e ait olduğu kaydedilen yeni render görsel ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 5’e ait olduğu kaydedilen yeni render görsel ortaya çıktı
Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Şubat ayında gün yüzüne çıkacak…



Xiaomi akıllı telefon pazarında adından söz ettiren, güçlü firmalardan bir tanesi ve anavatanı Çin’de yüksek satış rakamlarına ulaşıyor. 2015’i 73 milyon gibi oldukça yüksek bir satış rakamı ile kapatacak olan firmanın yeni dönemde sunacağı yepyeni modellerden bir tanesi de yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 5 olacak.



Firma, Mi 4 modelini 2014 içerisinde sunarken, büyük merakla beklenen Xiaomi Mi 5 ise bu sene içerisinde gelmedi. İddialara göre gecikmenin ana nedeni ise bu yeni cihazın Qualcomm’un yeni dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden güç alacak olması.

Cihaz büyük ihtimalle 2016’da Şubat ayında gün yüzüne çıkacak ve henüz kesin olmamakla birlikte teknik özelliklerini sayacak olursak eğer, Xiaomi Mi 5, 5.2″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekrana sahip olacak.

Cihazın iki farklı versiyon olarak 3GB ve 32GB dahili veri kapasitesi yanı sıra 4GB sistem belleği ve 64GB dahli veri kapasitesi ile sunulacağını söyleyebiliriz. Xiaomi Mi 5’in arka yüzünde 16MP OiS destekli arka kamera içerecek ve ön kamera da 8MP olarak gelecek.

USB Type-C desteği de içerecek olan akıllı telefon 3.600mAh batarya ile sunulacak. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi içerecek cihaz fiziksel Home tuşu ile gelecek ve ayrıca bu tuş entegre parmak izi tarayıcısı da içerecek.

Xiaomi Mi 5’e ait olduğu kaydedilen yeni render görsel ortaya çıktı - MaxiCep
 


nolan_bros

nolan_bros

Üye
Şu telefonun pazari bi TR'de yok Gelse de alsak
 

Emre

Üye
Ön tasarım güzel olmuş.
 


Üst Alt