Kanka Msn 0.4 Beta Son sürüm en ekonomik msn programı

bende vodafone var 100 kb doldurunca 1 kontör gidiyo Ayarlarından sadece çevrimiçileri göster dersen bende 6 kişi falan açk oluyo :P en başta 1 kb gidiyo ama herkesi göster diyorum. Bende 100 kişi falan var. 20 kb gidiyo. Sonra 2 dk sonra 1 kb 1kb artıyo 2 gündür elimden düşmüyo. Çok süper. Şu anki kontörüm : 28.781 Hatta şu an bile msn'm açık Ama avea da turkcell de ne olur bilmem

kardeş bağlantı ayarlarını nasılyapabilirim...

u_cosar

Üye
Ben arkadaslar denedim 25 dk kaldım 4 kisi mesjlastım 220 kb gitti ve gıriside cok kolaydı ben ce cok ıyi

asdasd06

Üye
krdş bende bağlantı flan dio

lgkg300

Üye
detaylı bilgi için a bakınız forum sekmesinden yok böyle bir program iddia ediyorum piyasadaki en iyi program çok da hızlı beğenmeyen olursa gelsin yanıma....

cem3839

Üye
çalışıyo çalışıo bn burdan değil ama baska yerden indirdm kontör nasıl gidio bilmiyorum ama açıp hemen kapamak 2 kntr baska program aramayn çalışıo yapılandırma ayarını AVEA İNTERNET şeklnde yapın. avea için..

temhaa

Üye
samsung g600 de çalışırmı bu

ark.lar benim 5610 a attım açılıyo şifremi falan yazıyorum bağlanma ekranında çizgi durmadan gidip geliyo bağlanmıyo. web ayarlarınımı değiştirmem lasım

hasano23

Üye
ayne öyle cok kontr yiyior

kardesım ıyı guzelde bır turlu baglanamıyoruz kıı herkes guzel ooo fılan ama baglanamıyorummmmmmmm hep hata verıyoooo

--------------- Ekleme ---------------

hıc bır seyde calısmıyooo balonnn bu yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya bnde 1.5 saaattir bğlantı kuruluo lütfen bklin dio bğlanacakmı bu

mustysm

Üye
helal olsun sana kardeş

Lina_TR

Üye
Ben ebuddy kullanıyorum