kanal d show tv atv star tv fox tv ntvspor kanal 7 vb.artık mms uzantılı adreslerde açılıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

candan09

Üye
    Konu Sahibi
kanal d show tv atv star tv fox tv ntvspor kanal 7 vb.artık mms uzantılı adreslerde açılıyor.
rtsp://195.33.219.9/live/fox_3
rtsp://195.33.219.9/live/beyaztv_3
rtsp://195.33.219.9/live/kanal7_3
rtsp://dcdn.motiwe.com:80/dogantv/kanald.stream

rtsp://195.33.219.9/live/atv_3
rtsp://195.33.219.9/live/ntvspor_3

rtsp://195.33.219.9/live/star_3bunlar c5-03 de denenmiştir hepsi açılıyor.bunları web de açın(operada degil telin kendi webinde)sonra izledikten sonra çıkıs dıyın kaydedilsin mi diye sorcak kaydedın sonra realplayere girin akış bağlantlarına gelin seçenekler e girin yeni bağlantıyı tıklayın kanal ismini girin(hangı kanal adresı yazcaksanız onun ısmını sonra istediginiz mms adresli kanalı yazın örnegin: kanal adı=show tv adres=mms://yayin3.canlitv.com/showtv tıklayın akış bağlantılarına kaydetcek ordan gırın açılır başka istediğiniz kanal olursa soyleyın ya da yapamayan olursa hadi iyi seyirler.
mms://yayin.canlitv.com/kanalturk
mms://yayin3.canlitv.com/showtv

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm teşekkürler

candan09

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil kardeşim

magın

Üye
tşkler kardeş çok işime yaradı okadar ram dosyası verdiler işime yaramamıştı trt ntv ccn in adresleri varmı acaba

candan09

Üye
    Konu Sahibi
ntv:rtsp://195.33.219.9/live/ntv_3 trt1:mms://yayin3.canlitv.com/trt1 mms adresini yukarıda dediğim gibi açacaksım

magın

Üye
verdiğinadresler açılmıyor artık web sitesi görüntülenmiyor diyor

candan09

Üye
    Konu Sahibi
eminmisin kardeş daha şimdi denedim açıyo bida dene istersen rtsp://195.33.219.9/live/ntv_3

magın

Üye
sorunu çözdüm clear diye bii program varonu çalıştırdığımda cash dosyasını siliyor açılmıyor teli açıp kapattığımda düzeliyor tşk ederim

candan09

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil kardeş varsa başka tv isteğin söylersin

magın

Üye
nerden buluyorsun buadresleri trtçocuk minika lar
:)

nopeyour

Üye
ntv ve atv yi denedim acıyor eline saglık ama geri dediginde kaydedemeden atıyor webden

parrsali

Üye
ya bende medya klibi açılamıyor diyor neden olabilir

karaelf

karaelf

Üye
star ve kanal dnin de mms adreslerini verebilirmisin ben hiç bir rtsp adresini açamıyorum da :(

mc_davut

Üye
malesef bendede medya klibi oynatılamıyor diyor

magın

Üye
bende hepsi çalışıyo ayarları i yapın

candan09

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardeş hepsi saglam

magın

Üye