3Down
Üye
Kamera'sı iyi telefon arıyorum ne önerirsiniz?
Arkadaşlar kahrolası n80'imin fotoğraf çekerken görüntüyü kaydırmasından,netlikle alakası olmayan fotoğraflarından bıktım artık
. Misal çok yakın bir arkadaşımla yıllar sonra görüşüyorum foto çekinicez, o da ne netlik bozuk. sürekli kaydırıyor vs. 3.0 megapiksel ama netlik resmen 0. g600 dikkatimi çekmişti, baktım o da n80 gibi... megapixel'in adı var ama işlevi yok. Bu tarz telefonların görüntü yakalama süresi çok uzun. Ne bileyim benim istediğim telefon bastığımda net bir şekilde çekmeli. Tutup hızlı cisimleri çektiğim falan da yok ki . Adamakıllı fotoğraf çeksin istiyorum yetti be
.
Fiyatı uygun(400 lira max - ne kadar düşük o kadar iyi ) ve kamerası fotoğraf makinelerini aratmayacak bir telefon önerir misiniz?
iPhone 2 mp kamerasıyla benim 3 mp'lik lanet olası telefonumdan çok daha net fotoğraf çekiyor
. Benim istediğim de bu. Görüntüyü kaydırma vs olmamalı
Umarım anlatabildim derdimi =). Hepinize teşekkürler.
Ayrıca kendinizin de kullandığı ve kamerasını günlük hayatta beğendiği, iyi bulduğu telefonlar tercih nedenim olacaktır. Çünkü teknik özellikler teoride kalıyor malesef...

. Misal çok yakın bir arkadaşımla yıllar sonra görüşüyorum foto çekinicez, o da ne netlik bozuk. sürekli kaydırıyor vs. 3.0 megapiksel ama netlik resmen 0. g600 dikkatimi çekmişti, baktım o da n80 gibi... megapixel'in adı var ama işlevi yok. Bu tarz telefonların görüntü yakalama süresi çok uzun. Ne bileyim benim istediğim telefon bastığımda net bir şekilde çekmeli. Tutup hızlı cisimleri çektiğim falan da yok ki . Adamakıllı fotoğraf çeksin istiyorum yetti be
.Fiyatı uygun(400 lira max - ne kadar düşük o kadar iyi ) ve kamerası fotoğraf makinelerini aratmayacak bir telefon önerir misiniz?

iPhone 2 mp kamerasıyla benim 3 mp'lik lanet olası telefonumdan çok daha net fotoğraf çekiyor
. Benim istediğim de bu. Görüntüyü kaydırma vs olmamalı
Umarım anlatabildim derdimi =). Hepinize teşekkürler.Ayrıca kendinizin de kullandığı ve kamerasını günlük hayatta beğendiği, iyi bulduğu telefonlar tercih nedenim olacaktır. Çünkü teknik özellikler teoride kalıyor malesef...

ayrıca bütçen genişse Nokia N97 de öneririm.