Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımKamera Yanit Vermiyordu Garantiden Telefon Geldi Iiki Garantiye Vermisim :)
flaşer kurdum ama şu kurulum dosyasını çözemedim bi sürü meego hartman sürümü var hangisini yükleyecem neyse aksam bi deneyım
fnldstntn
Üye
Sim kar yuvasını çıkar üzerindeki beyaz kaşıtta en altta 7 tane harf ve rakam karışık var onu yaz ben sana uygun dosyaların kinkini vereyim...
pRime.
Üye
flaş atmadan önce... camera plus uygulamasını dener misiniz? sorunun donanımda olmadığına emin olalım öncelikle. ayrıca eğer bu çalışırsa güzel bir alternatif kamera uygulamasına sahip olursunuz.
Biliyorum sistem farklı ama Android de de custom romlarda bu tür sorunlar olabiliyor.Bu sorun androidde direkt olarak Kamera driverı ile ilgili.İki sistemde Linux tabanlı olduğundan bu sorunun temeli aynı olabilir..
Birde bu hata androidde 3. Parti bir kamera yazılımı ile çakışırsa telefon kapatılıp tekrar açana kadar devam ediyor.Ama sanırım sorun bununla da ilgili değil..
flaş atmadan önce... camera plus uygulamasını dener misiniz? sorunun donanımda olmadığına emin olalım öncelikle. ayrıca eğer bu çalışırsa güzel bir alternatif kamera uygulamasına sahip olursunuz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sorun o kadar kompleks değil hiçbir alakası yok hatta. bu esasında bir yazılım bugu bazı cihazlarda var bazılarında yok.
ARkadaşım aynı sorun bendede oldu 10 kere flash attım 10 kere cam programı yükledim olmuyor. tek cözüm servise yollamak servise yolladım kamera yanıt vermiyor diye 4 aydır serviste gelmesini bekliyorum hala geçmiş olsunmu desem yoksa geçirmişler olsunmu desem bilemedim.
ARkadaşım aynı sorun bendede oldu 10 kere flash attım 10 kere cam programı yükledim olmuyor. tek cözüm servise yollamak servise yolladım kamera yanıt vermiyor diye 4 aydır serviste gelmesini bekliyorum hala geçmiş olsunmu desem yoksa geçirmişler olsunmu desem bilemedim.