Yardım Kamera Yanit Vermiyordu Garantiden Telefon Geldi Iiki Garantiye Vermisim :)

Sponsorlu Bağlantılar

resul12901253

resul12901253

Üye
    Konu Sahibi

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim ayarlar-sıfırla-Cihazı temizle :)

esmeran3

esmeran3

Üye
evet tüm herşey siliniyo ve ilk günki haline dönüyo bu yüzden önemli bilgilerini felan hepsini yedekle.
zaten yazılım atıncada öyle olacak kardeşim

resul12901253

resul12901253

Üye
    Konu Sahibi
evet tüm herşey siliniyo ve ilk günki haline dönüyo bu yüzden önemli bilgilerini felan hepsini yedekle.
zaten yazılım atıncada öyle olacak kardeşim
tamam temizliyo su an bakalım olacak mı

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim bende bekliyorum senin hayırlı cevaplarını :)

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim naptın ?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Cihazı flashlayın sorun düzelecektir muhtemelen.

resul12901253

resul12901253

Üye
    Konu Sahibi
resul12901253

resul12901253

Üye
    Konu Sahibi
aslında çok basit deneyin yapabilirsiniz.
flaşer kurdum ama şu kurulum dosyasını çözemedim bi sürü meego hartman sürümü var hangisini yükleyecem neyse aksam bi deneyım

fnldstntn

Üye
Sim kar yuvasını çıkar üzerindeki beyaz kaşıtta en altta 7 tane harf ve rakam karışık var onu yaz ben sana uygun dosyaların kinkini vereyim...

pRime.

pRime.

Üye
flaş atmadan önce... camera plus uygulamasını dener misiniz? sorunun donanımda olmadığına emin olalım öncelikle. ayrıca eğer bu çalışırsa güzel bir alternatif kamera uygulamasına sahip olursunuz.

Biliyorum sistem farklı ama Android de de custom romlarda bu tür sorunlar olabiliyor.Bu sorun androidde direkt olarak Kamera driverı ile ilgili.İki sistemde Linux tabanlı olduğundan bu sorunun temeli aynı olabilir..
sorun o kadar kompleks değil hiçbir alakası yok hatta. bu esasında bir yazılım bugu bazı cihazlarda var bazılarında yok.

PriZm

PriZm

Üye
sorun o kadar kompleks değil hiçbir alakası yok hatta. bu esasında bir yazılım bugu bazı cihazlarda var bazılarında yok.
Yazmayı unutmuşum,

Birde bu hata androidde 3. Parti bir kamera yazılımı ile çakışırsa telefon kapatılıp tekrar açana kadar devam ediyor.Ama sanırım sorun bununla da ilgili değil..

resul12901253

resul12901253

Üye
    Konu Sahibi
flaş atmadan önce... camera plus uygulamasını dener misiniz? sorunun donanımda olmadığına emin olalım öncelikle. ayrıca eğer bu çalışırsa güzel bir alternatif kamera uygulamasına sahip olursunuz.

hemen deniyorum bu uygulamayı bakalım olacak mı

SouLW3

SouLW3

Üye
ARkadaşım aynı sorun bendede oldu 10 kere flash attım 10 kere cam programı yükledim olmuyor. tek cözüm servise yollamak servise yolladım kamera yanıt vermiyor diye 4 aydır serviste gelmesini bekliyorum hala geçmiş olsunmu desem yoksa geçirmişler olsunmu desem bilemedim.

resul12901253

resul12901253

Üye
    Konu Sahibi
ARkadaşım aynı sorun bendede oldu 10 kere flash attım 10 kere cam programı yükledim olmuyor. tek cözüm servise yollamak servise yolladım kamera yanıt vermiyor diye 4 aydır serviste gelmesini bekliyorum hala geçmiş olsunmu desem yoksa geçirmişler olsunmu desem bilemedim.
bende aynı şekilde servise yolladım ama 4 ay mı ne diyon kardeş ya nokia yı aradım bugun 20 iş günü tamrat süresi dedi.

Üst Alt