Yardım Kamera Yanit Vermiyordu Garantiden Telefon Geldi Iiki Garantiye Vermisim :)

Sponsorlu Bağlantılar

SouLW3

SouLW3

Üye
bende aynı şekilde servise yolladım ama 4 ay mı ne diyon kardeş ya nokia yı aradım bugun 20 iş günü tamrat süresi dedi.
evet verdikleri sözleşmede yazan süre 15-20 iş günü içerisinde teslim edilecektir. yazıyor banada öyle dediler ama vermiyorlar o sürede ben yolladım her 15 günde bir geldimi diye soruyordum en sonunda bizi tüketici haklarına verin diyip kapattılar telefonu verdik tüketici haklarına onuda 2 ay önce vermiştim şubat gibi sonuclanır dediler yani oda 4 ayı bulcak gibi. ne diyeceğimi bilmiyorum. hala gelmedi telefonum.

resul12901253

resul12901253

Üye
    Konu Sahibi
evet verdikleri sözleşmede yazan süre 15-20 iş günü içerisinde teslim edilecektir. yazıyor banada öyle dediler ama vermiyorlar o sürede ben yolladım her 15 günde bir geldimi diye soruyordum en sonunda bizi tüketici haklarına verin diyip kapattılar telefonu verdik tüketici haklarına onuda 2 ay önce vermiştim şubat gibi sonuclanır dediler yani oda 4 ayı bulcak gibi. ne diyeceğimi bilmiyorum. hala gelmedi telefonum.
20 gün içinde gelmesin o telefon hem nokiadan sıfır telefon alma imkanın var bu birincisi bi ikincisi o sana verdikleri formla nokiaya her türlü şikayet davası acabilirsin kardeş hakkını ara bence ki sen diyorsun ki 4 ay o kadar süre bekleyeceksen sonuçlanmasını bilemiyorum yani ben dün gittim sordum nokiaya telefonun durumu nedir die tamire alınmış görünüyo dediler üstelik 1 haftayı gectiği için kullanmam için telefon bile verdiler nokia öle bi riski göze alamaz şu aralarda samsung gibi bi firma ile rakip olma yolunda hiç olmaz yanitelefonu garantiye verdim kamera icin bi 15 gun garantide durdu bugun telefonu teslim aldim anakart degistirmisler hafizasi 16 dan 64 gb olmus bu nokiayi seviyorum :)

Üst Alt