Yardım Kamera Yanit Vermiyordu Garantiden Telefon Geldi Iiki Garantiye Vermisim :)

Sponsorlu Bağlantılar

resul12901253

resul12901253

Üye
    Konu Sahibi
Kamera Yanit Vermiyordu Garantiden Telefon Geldi Iiki Garantiye Vermisim :)
n9 durup dururken kamerasi bozuldu kamerayi aciyorum kamera yanit vermiyo tekrar deneyin yada cihazi yeniden baslatin diyor yada bozuk bi goruntu cikiyor neden acaba ?evden disari ciktim bi ekmek aldim geldim kameranin etrafi sicaktan soguga cikinca buharlasmis ondan mi oldu ki acaba ?

resul12901253

resul12901253

Üye
    Konu Sahibi
ama kamera ayarlari ile hic oynamadim ki ben durup dururken gitti ustelik kamera ayarlarina su an giremiyorum cunku kamerayi acmiyor

fnldstntn

Üye
gps i aç olmazsa sorun farklıdır...Banada oldu birkaçdefa...biri kendiğinden biri de flash ile düzeldi....

resul12901253

resul12901253

Üye
    Konu Sahibi
gps ayarlari acik ama hala sonuc yok acilmiyor

resul12901253

resul12901253

Üye
    Konu Sahibi
flash atmayi bilmiyorum ki bilsem atarim konularda ankatmislar ama dosya felan indiriyon biseyler yapiyon. o program yuklu onuda hic acmiyo

PriZm

PriZm

Üye
Biliyorum sistem farklı ama Android de de custom romlarda bu tür sorunlar olabiliyor.Bu sorun androidde direkt olarak Kamera driverı ile ilgili.İki sistemde Linux tabanlı olduğundan bu sorunun temeli aynı olabilir..

resul12901253

resul12901253

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum sistem farklı ama Android de de custom romlarda bu tür sorunlar olabiliyor.Bu sorun androidde direkt olarak Kamera driverı ile ilgili.İki sistemde Linux tabanlı olduğundan bu sorunun temeli aynı olabilir..
bilmiyorum neden ama acılmıyor hala ayarlarıda sıfırladım değişen bişey yok :(

PriZm

PriZm

Üye
Tekrar flash atman gerekebilir..

resul12901253

resul12901253

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum şu flash atmayı bi becerebilsem zaten herşey çözülecek ama :(

PriZm

PriZm

Üye
Öğrenmeye başlamak için güzel fırsat bence.

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim telefonu istersen bi format la

resul12901253

resul12901253

Üye
    Konu Sahibi
esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim anlarlarda nerde oturuyorsun telefona yeni yazılım yüklerler sorun yazılımda ise ve çözülür sanada 20 40TL arası bişeye patlar,

resul12901253

resul12901253

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim anlarlarda nerde oturuyorsun telefona yeni yazılım yüklerler sorun yazılımda ise ve çözülür sanada 20 40TL arası bişeye patlar,
ankarada oturuyorum kardeş yok o kadar isterse yaptırmam yazılım yukleme degıl derim flaşh at derim bilmiyosa yaptırmam en fazla

PriZm

PriZm

Üye
Yazılım yüklemek zaten flash atmak demek..

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim bende ankarada oturuyorum.
Telefonu bi fabrika ayarlarına döndürür müsün ?
Denemeni tavsiye ederim bendede sorun çıkınca hemen bunu yapıyorum hem risksiz hemde çözümü var

resul12901253

resul12901253

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bende ankarada oturuyorum.
Telefonu bi fabrika ayarlarına döndürür müsün ?
Denemeni tavsiye ederim bendede sorun çıkınca hemen bunu yapıyorum hem risksiz hemde çözümü var
sıfırlama işleminimi diyorsun onu denedim ayarları sıfırla dedim olmadı kardeş

Üst Alt