kamera sorunu %100 çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senam38

Üye
    Konu Sahibi
kamera sorunu %100 çözüm
arkadaşlar benim cihazımda kamera hatası verdi direk aklıma gelen şeyi yaptım ve oldu cihazınızın sürümü ne olursa olsun ilk işiniz flash versiyon olan jid versiyonunu kurmak çünkü bu versiyon telefonun içindeki herşeyi siler ve cihazı fabrika çıkış haline getirir dolayısıyla en kesin çözüm budur kendinizi başka yöntemlerle hiç meşgul etmeyin

altta nasıl yapacağınız yazıyor

Samsung Wave S8500 Flashlama anlatim.
Bu sürümü ben flashladım herhangi bir sorunla karşılaşmadım şuan için fakat JJ9'dan da herhangi bir üstün özellik görmedim.
Nasıl yapıldına gelince ilk önce S8500XXJID güncellemesi yani bada 1.2 olması gerekiyor telefonda. Bunun üzerine flashlicaksınız bu yada JJ9' varsa sorun yok üzerine yapabilirsiniz.

Arkadaşımın biri paylaşmıştı tekrar vereyim:
1- Multiloader ı çalıştırın.
2- Telefonunuzu Download Moda alın (Ses Kısma + Tuş Kilidi + No Tuşu)
Daha sonra bilgisayara bağlayın.
3- Multiloader ayarlarını aşağıdaki resme göre düzenleyin.
BU FU' LL FLASH ATMAK ICIN YANI JID GINCELLEMESI FU' LL SURUMDUR.

4- Ayarlardan sonra port searh e basın. Download buttonu aktif hale gelecek.
5- Download buttonuna tıklayın.
Program 2 işlemden sonra telefona reset atacak.
Diğer yüklemeleri yaptıktan sonra telefon yeniden başlayacak.

AŞAĞIDAKİ İŞLEMDİDE NORMAL FLASH İÇİN KULLANACAĞIZ YANİ JJ9 VEYA JK1 HANGİSİNİ İSTERSENİZ UFAK FARKLILIK VAR RESME BAKARSANIZ ANLARSINIZ.

• Beğen
Tepkiler: cilekesdrag

cilekesdrag

cilekesdrag

Üye
arkadasım Allah senden razı olsun. benim carem sendeymiş. heryeri arastırdım adam akıllı herseyi anlatan bi sen varsın. cok tesekkür ederim tüm yardımların icin.

silver021

silver021

Üye
XXJID yükledikten sonra telefonu XXJK1 yada XXJJ9 sürümlerinden birine update etmeyi unutmayın.

nedeni XXJID in yeterince geliştirilememiş olmasından kaynaklanıyor.

dLg

Üye
flashlamadan daha kısa yoldan halletmek isteyen varsa cevap yazması yeterli. kısaca anlatayım

ahmet2674

Üye
slam alykum abi. bende z3x box var ben onla atıorm flaşları.. ben s8500XXJID ı telfna yukledm sonrada yne en baştan diğer versionumu yüklicem baştan. yani upload derken ? yamasıı felan mı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt