Reşwan
Emekli Yönetici
Nokia c6-01 HACK' RM-718_014.002_01.01_79.92 yeni yazılım yenilendi
Yeni yazılıma hack dosyası eklenerek yenilendi kendi telefonuma hacklı uda dosyasını yapıp flasladım ve şimdi sorunsuz kullanıyorum herşey normal. unsigned uygulamalarda sorunsuzca yüklüyorum. fazla uzatmadan flash'a geçelim.
dipnot: kendi telefonumda bir sorun görmedim ve oluşmadı.
çıkabilecek sorunlar işlem anında yapılan hatalar. Ne bana nede maxicep e ait değildir. lütfen işlemleri yaparken dikkat edin. kablonun sağlam olduğuna işlemlerin düzgün yapıldına pür dikkat. kolay gelsin..
------------------------------------------------------------------
elinizde varsa gerek yok.. pc ye kurun ve telfonunuzu tanıtmış olun.
--------------------------------------------------------
kurulum adımlarına geçelim
öncelikle http://www.maxicep.com/modifikasyon...-v1-2-son-guncelleme-09-02-2011-a-458236.htmlburdan navifirm indirip açın ve biraz bekleyin tarama yaptıktan sonra
ekrandan görüldüğü gibi seçimleri işaretleyip
indirdiğimiz dosyaları C:/Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-718 klasörüne atıyoruz yoksa o klasörü kendimiz oluşturuyoruz.
daha sonra
burdan (( R
ve flash a geçelim.
AŞAĞIDAKİ EKRAN GELİYOR File YAZAN BUTONA TIKLIYORUZ
Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 960x558)
SONRA Scan Product'a TIKLIYORUZ
Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 957x557)
TELEFON BİLGİLERİNİZ AŞAĞIDAKİ KIRMIZI ALANDAKİ GİBİ GELİYOR
Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 959x556)
Flashing'e TIKLIYORUZ SONRA Firmware Update'e TIKLIYORUZ
Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 959x556)
ŞİMDİ Product Code yazan yerde TEL BİLGİLERİNİZ GÖRÜNÜYOR
AŞAĞIDA Refurbish BUTONUNA TIKLADIĞIMIZDA YAZILIM TELEFONA YÜKLENMEYE BAŞLAYACAK
ŞARJINIZ YETERLİ OLSUN.
Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 960x556)
İŞLEM TAMAMLANDIĞINDA BAŞARILI OLDUĞUNU GÖSTEREN AŞAĞIDAKİ PENCERE AÇILACAKTIR TAMAM DİYİN VE PROĞRAMI KAPATABİLİRSİNİZ ARTIK GÜLE GÜLE KULLANIN..
Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 960x556)
phoenix resimli anlatımı yapan http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html üyemize teşekkürler kendi konusundan resimleri alıntı yaptım..
sömürücülük yapacak olan varsa başka sitede rica ediyorum yapmasın..
hayırlı olsun.
bir Teşekkürü çok görmeyin.
dipnot: kendi telefonumda bir sorun görmedim ve oluşmadı.
çıkabilecek sorunlar işlem anında yapılan hatalar. Ne bana nede maxicep e ait değildir. lütfen işlemleri yaparken dikkat edin. kablonun sağlam olduğuna işlemlerin düzgün yapıldına pür dikkat. kolay gelsin..
------------------------------------------------------------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
son sürüm kurulum içeriğinde ek yüklemeler de mevcut işiniz dahada rahat olur.dilerseniz tabi son sürümü indirinelinizde varsa gerek yok.. pc ye kurun ve telfonunuzu tanıtmış olun.
--------------------------------------------------------
kurulum adımlarına geçelim
öncelikle http://www.maxicep.com/modifikasyon...-v1-2-son-guncelleme-09-02-2011-a-458236.htmlburdan navifirm indirip açın ve biraz bekleyin tarama yaptıktan sonra
ekrandan görüldüğü gibi seçimleri işaretleyip
indirdiğimiz dosyaları C:/Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-718 klasörüne atıyoruz yoksa o klasörü kendimiz oluşturuyoruz.
daha sonra
burdan (( R
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)) dosyasını indirelim. ve indirdiğimiz uda dosyasını da aynı şekilde C:/Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-718 klasörüne atalım.ve flash a geçelim.
AŞAĞIDAKİ EKRAN GELİYOR File YAZAN BUTONA TIKLIYORUZ
Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 960x558)
SONRA Scan Product'a TIKLIYORUZ
Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 957x557)
TELEFON BİLGİLERİNİZ AŞAĞIDAKİ KIRMIZI ALANDAKİ GİBİ GELİYOR
Flashing'e TIKLIYORUZ SONRA Firmware Update'e TIKLIYORUZ
ŞİMDİ Product Code yazan yerde TEL BİLGİLERİNİZ GÖRÜNÜYOR
AŞAĞIDA Refurbish BUTONUNA TIKLADIĞIMIZDA YAZILIM TELEFONA YÜKLENMEYE BAŞLAYACAK
ŞARJINIZ YETERLİ OLSUN.
İŞLEM TAMAMLANDIĞINDA BAŞARILI OLDUĞUNU GÖSTEREN AŞAĞIDAKİ PENCERE AÇILACAKTIR TAMAM DİYİN VE PROĞRAMI KAPATABİLİRSİNİZ ARTIK GÜLE GÜLE KULLANIN..
phoenix resimli anlatımı yapan http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html üyemize teşekkürler kendi konusundan resimleri alıntı yaptım..
sömürücülük yapacak olan varsa başka sitede rica ediyorum yapmasın..
hayırlı olsun.
bir Teşekkürü çok görmeyin.