Nokia c6-01 HACK' RM-718_014.002_01.01_79.92 yeni yazılım yenilendi

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia c6-01 HACK' RM-718_014.002_01.01_79.92 yeni yazılım yenilendi
Yeni yazılıma hack dosyası eklenerek yenilendi kendi telefonuma hacklı uda dosyasını yapıp flasladım ve şimdi sorunsuz kullanıyorum herşey normal. unsigned uygulamalarda sorunsuzca yüklüyorum. fazla uzatmadan flash'a geçelim.

dipnot: kendi telefonumda bir sorun görmedim ve oluşmadı.
çıkabilecek sorunlar işlem anında yapılan hatalar. Ne bana nede maxicep e ait değildir. lütfen işlemleri yaparken dikkat edin. kablonun sağlam olduğuna işlemlerin düzgün yapıldına pür dikkat. kolay gelsin..
------------------------------------------------------------------
son sürüm kurulum içeriğinde ek yüklemeler de mevcut işiniz dahada rahat olur.dilerseniz tabi son sürümü indirin
elinizde varsa gerek yok.. pc ye kurun ve telfonunuzu tanıtmış olun.

--------------------------------------------------------
kurulum adımlarına geçelim

öncelikle http://www.maxicep.com/modifikasyon...-v1-2-son-guncelleme-09-02-2011-a-458236.htmlburdan navifirm indirip açın ve biraz bekleyin tarama yaptıktan sonra

ekrandan görüldüğü gibi seçimleri işaretleyip

indirdiğimiz dosyaları C:/Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-718 klasörüne atıyoruz yoksa o klasörü kendimiz oluşturuyoruz.
daha sonra

burdan (( R )) dosyasını indirelim. ve indirdiğimiz uda dosyasını da aynı şekilde C:/Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-718 klasörüne atalım.

ve flash a geçelim.
AŞAĞIDAKİ EKRAN GELİYOR File YAZAN BUTONA TIKLIYORUZ

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 960x558)

SONRA Scan Product'a TIKLIYORUZ

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 957x557)

TELEFON BİLGİLERİNİZ AŞAĞIDAKİ KIRMIZI ALANDAKİ GİBİ GELİYOR

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 959x556)

Flashing'e TIKLIYORUZ SONRA Firmware Update'e TIKLIYORUZ

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 959x556)

ŞİMDİ Product Code yazan yerde TEL BİLGİLERİNİZ GÖRÜNÜYOR
AŞAĞIDA Refurbish BUTONUNA TIKLADIĞIMIZDA YAZILIM TELEFONA YÜKLENMEYE BAŞLAYACAK
ŞARJINIZ YETERLİ OLSUN.

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 960x556)

İŞLEM TAMAMLANDIĞINDA BAŞARILI OLDUĞUNU GÖSTEREN AŞAĞIDAKİ PENCERE AÇILACAKTIR TAMAM DİYİN VE PROĞRAMI KAPATABİLİRSİNİZ ARTIK GÜLE GÜLE KULLANIN..

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 960x556)

phoenix resimli anlatımı yapan http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html üyemize teşekkürler kendi konusundan resimleri alıntı yaptım..

sömürücülük yapacak olan varsa başka sitede rica ediyorum yapmasın..

hayırlı olsun.

bir Teşekkürü çok görmeyin.

• Beğen
Tepkiler: jakuzi_1, dvd, mevlüt36 ve 10 diğerleri

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Paylaşım için teşekkürler.Hangi sürüm acaba? Başlıkta belirtmemişsinizde.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hatırlatma için teşekkürler ekledim unutmuşum arada

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eline sağlık ağabey.Güzel anlatmışsın.

bugli

Üye
telefon hacklemenin yararı sadece unsigned uygulamaları kurabilmesi mi? yoksa daha fazla avantajları var mı?

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
telefon kapalı haldeykenmi hackliyoruz

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eline sağlık ağabey.Güzel anlatmışsın.
rica ederim eyvallah

telefon hacklemenin yararı sadece unsigned uygulamaları kurabilmesi mi? yoksa daha fazla avantajları var mı?
evet bir nesne öyle hem unsigned hemde sistem dosyalarına erişebilmeyi sağlayan uygulamaları yükleme vs
asıl görevi imzasız uygulamaları yüklemek.

telefon kapalı haldeykenmi hackliyoruz
hayır açıkken telefonun tanıtılacak şekilde olması gerek.

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
teşekkürler starsley yaptım oldu Allah razı olsun..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayırlı olsun

mat9934

Üye
teşekkürler kardeş.Benim tel ing olmuştu.Birtürlü phoenix le türkçe olmamıştı.Artık ingilizce kullanmaktan sıkıldım.Bu sorunu da bu şekilde çözebilir miyim acaba?Yardımcı olursan sevinirim.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş eğer hack yapmak istemiyorsan orda ekrandaki işaretlilerin yanında uda dosyasınıda işaretle indir toplamda 7 parça olacak türkçe dil zaten düzelir.

cartelclub

Üye
saolasın

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

bennyngeen

Üye
Ben bu nokia C6-01 telefonu almak istiyorum. telefonu alınca illa hacklemek mi lazım yeni flash yüklemem daha mı iyi olur. Telefon garanti dışına çıkar mı ve ne gibi artıları olur lütfen bilgilendirir misiniz ?

accman

accman

Üye
s^3 deyince bi n8 dalgasıdır ki c7 ve c6-01 öksüz çocuklar gibi kalıyor ortada :)
gözlerim doluyor böyle şeyler görünce ... :D
ellerine sağlık teşekkürler... :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
s^3 deyince bi n8 dalgasıdır ki c7 ve c6-01 öksüz çocuklar gibi kalıyor ortada :)
gözlerim doluyor böyle şeyler görünce ... :D
ellerine sağlık teşekkürler... :)
çok abartırlar o telefonları nedense..? gayet memnunum telefondan. yorum için teşekkürler rica ederim ayrıca.

isowa

Üye
Bendede c6-01 var cok az sayıdayız üstad .. Merak ettiğim bi konu telefonda yok yok özellik olarak mukemmel görüntü kalitesi youtube faceden vs... Her siteden klip izleye biliyosun indire biliyosun neden millet bu tel. Begenmez hala anlamış değilim. Var mı bi fikrin

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bendede c6-01 var cok az sayıdayız üstad .. Merak ettiğim bi konu telefonda yok yok özellik olarak mukemmel görüntü kalitesi youtube faceden vs... Her siteden klip izleye biliyosun indire biliyosun neden millet bu tel. Begenmez hala anlamış değilim. Var mı bi fikrin
doğru diyorsun her yönü ile harika güzel ve kullanışlı bir telefon ama zevkler ve renkler meselesi. onun için birşey diyemem. ayrıca konu ile alakalı olmadığı için fazla bu konuyu tartışmaya gerek yok. :oke:

kadikoy

kadikoy

Üye
bravo guzel anlarım.
Telefonu alınca denerım.

Üst Alt