Kamera hakkında ufak bir ipucu :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Kamera hakkında ufak bir ipucu :)
Benim bi yakınımında Galaxy Note vardı . Biraz kullandım . Gerçekten dehşet bir telefon . Fakat bir lumia 900 değil :) telefonda bi kasmalar var inanamazsınız . Stabillikte nokia 1 numara bunu tekrar anladım . Neyse sadete geleyim . Telefonu biraz karıştırayim dedim . Sonra kamerasına geçtim . Kamerası ilk başta hoşuma gitti . Fotoğraf büyütme hareketi ile zoom yapmak falan vardı . Mıncıklama deniyordu buna :D ışte böyle uğraştım baya bi , ama şunu söylemeden geçemeyeceğim . Nokia nın 8mp carl zeislı af'lı lensi bu notenin çektiğine bin basar . Kamera konusunda yine nokia 1 numara . Noteda zoom yapınca pixel pixel gözüküyor . Kısaca berbat . Neyse bu kadar hikaye yeter . Şimdi ipucuma geçelim :)

IPUCU : Şimdi kamerayi açın . Ve ekranı Mıncıklayın . Ve nokianın pratikliğini görün ;) bilinmedik bir şey diye paylaştım , vede çok yararlı , nokia c6-01 de denedim oldu . Diğerlerinde ne olur bilemem .

Ne oluyor diye soracaksınız :) bunuda ilk deneyen arkadaşımız yazsın :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
iki parmakla aynı anda (mıncıklama) yakınlaştırıp uzaklaştırınca 8 mp 6mp arasında geçişler yapıyor. iki dokunuş (tık tık) yaptığında tam zoom yapıyor başka hareket var mı?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
4:3 16:9 arası geçiş yapılıyor :hmmm biliyordum ama teşekkürler bilmeyenler olabilir :oke:

- - - Eklendi - - -

iki parmakla aynı anda (mıncıklama) yakınlaştırıp uzaklaştırınca 8 mp 6mp arasında geçişler yapıyor. iki dokunuş (tık tık) yaptığında tam zoom yapıyor başka hareket var mı?

ben başka bilmiyorum :hmmm

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bilmiyordum guzelmis sagol :)

mah23442344

Üye
ya bu 12 mp ile 9 mp arasında kalite farkı falan mı oluyor eğer fark yoksa benim ki hep 9 da çünkü tam ekran çekim yapılıyor 9 mp de.

luckysleven

luckysleven

Üye
bende gecen gun kamera acikken ekrani silerken fark ettim keske zoom yapsaydi dedim icimden

great14

great14

Üye
megapiksel sadece boyuttur kalite ise lens ile doğrudan ilgilidir

benighted

benighted

Üye
cok onceden bi arkadasta ayni seyi paylasmak icin acmisti konu yine tesekkurler konu guncel kalmis oldu

matchless

matchless

Üye
ıkı kere ard arda dokunursanız en son zoom hedefıne ceker .. ıkı prmagnızla resım buyutur gıbı yaparsanız cozunurlugu degıstırır baska bı ozellıgı yok

karasahinemre

Üye
12 mp ile 4:3 9mp ile 16:9 boyutunda çeker ekrandaki daralıp genişlemeler ondan

tufless

tufless

Üye
603 için en iyi çekim nasıl ? kaçta kalmasını önerirsiniz ?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
603 için en iyi çekim nasıl ? kaçta kalmasını önerirsiniz ?

senin için ideal hangisi ise onu öneririm. Geniş ekran istiyorsan onu kullan. Kalite fazla farketmiyor. Ama geniş olmayan ekranda çözünürlük çok az daha düşük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt