kalıcı değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
    Konu Sahibi
kalıcı değil
şu kampanyaları bitirmesin ya.. kalıcı bişeyler yapsın.. (bence..)

Godfather

Godfather

Üye
bişey anlamadım ya ?

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
    Konu Sahibi
:) ya numara taşımayı düşünüyordum baktım nisanda bitecek diyor. e şimdi olmadı ama.. sms kullanıyorum ben her ay. o bitse günde 5 sms ten sonra bedava kampanyası. o olur. öylede fazla kontör gidiyor..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sms kampanyasını diyosan bitmez yine uzatılar merak etme

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
    Konu Sahibi
dime ,çıkar yine bişeyler .. ama ya çıkmazsa, 6ay değilmiydi tekrar numara taşıma, o zaman 4 ay oluyor . hem hepsi 31 aralıkta bitmeyecek mi. araştırdım bulamadım ben ya :hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aylık 10.000 SMS paketinin fiyatı 1 Ocak 2010 itibariyle 39 kontör olarak değişecektir. 1 Ocak 2010 sonrasında aylık 35 kontörden 10.000 SMS paketi aboneliği devam eden abonelerin abonelikleri 30 günlük paket kullanım hakları bitiminde sonlandırılacak, 39 kontöre 10.000 SMS paketi için yeniden abonelik başlatmaları istenecektir.

Aylık 10.000 SMS paketiyle tüm Turkcell'lilerle istediğiniz kadar mesajlaşabilirsiniz.

Haftalık mesajlaşmak isteyenler için ise 15 kontöre 1 hafta boyunca tüm Turkcell’liler mesajlaşmak 3000SMS paketi mevcut.

Aylık 10.000SMS paketi ve haftalık 3000SMS paketi 31.03.2010 tarihine kadar geçerlidir..

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
    Konu Sahibi
yok ben numara taşımanın son süresini demiştim.. ama zaten taşısamda yetişmeyecekmiş.2gün kaldı. vazgeçtim hem )) neyse sağolun ))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt