TeAmo42
Üye
-
Konu Sahibi
-
ekran kartı paylaşımlı kardeşim 64bit bile değil.Başka ekran kartı yokmu? ve modeli ne tam olarak? hd3000 berbat bir ekran kartı oyun oynuyamassın onla gta4 ü açmaz.128bit ekran kartlı laptop alsaydın açardıkardeşim ben burdan haberiz alışveriş yapmadım. Biz 2. El alacaz diye gittik süpriz oldu bana amcam aldı babam da bide bize ver dedi benim yorum yapma şansım yoktu yani. Çok mu kötü bir özellik ? Birde oyunlarda hiç bir oyunda kasma yok. Yani bu ekran sistemle gta 4 açmak mümkün mu birde oyun amaçlı değil zaten bu. Benim oyun bilgisayarım yazın toplanacak ama o ekran kartı hakkında biraz daha açıklama istiyorum.
okadarda değil hasan hd3000 3470den daha iyi geri iade almazlar benceyaa sen dun bana sordugunda bırı acer bırı lenovo dedın hangısı dedın ??
Bende dedımkı ekran kartı gt540m olsun fark etmez keyfıne gore hangısını begenırsen al dıye...
Sende ekran kartları aynı zaten dedın.. Bende daha bısı sormadım
bana deseydın ekran kartı hd3000 benı vursalar sana demezdım onu...
1100 lıraya msı nın gt540m kartlı notebooku vardı...
Senınkınden 5 kat daha ıyı performansı var....
Offfff offff.... Amacım pısman etmek degıl ama gerı gotur babanı ekran kartı gt540m olan bır laptopla degıstırın... Sende degıstır kuzenınde....
Hd3000 ıle hıcbır oyunu adam gıbı oynayamazsınız......
Benım dandırık eskı laptopun hd3470 ekran kartı bıle daha ıyı....
rim:
birtek metin2 oynarımtmm kardesm
sen bılırsın.
Ama benım ıcıme oturdu...
aynenGta 4 ten metin2ye düştük ne is
Ben yerinde olsam faturasiyla vatana gidip aynı fiyata Hasan'ın,Berke'nin dediği modeli alırdım boru değil 1200 lira para az mı?Hem metin 2 oynayacaksan sadece 800 tl ye de oynarsin
Tehlike ";4409666][COLOR="DarkRed' Alıntı:
aynennetbooklar bile açıyor metin 2 yi mert imzanı çok beğendim
senin laptobunun modelini yazsana imkansız dediğin oyunları oynamak + pc ile notebok u kıyaslama laptobun 1366x768 hd pc ful hd 1920x1080 dirvatandan almadım bilgisayarı ayrıca yazın ben Kendime oyun canavarı yapacağım demiştim bu bilgisayar süpriz oldu.
Ikinci bir konuya gelince bugün bir arkadaşın evine götürdüm bilgisayarı onun masaüstü güzel bir bilgisayarı var 256 bit 1 gb nvidia var onda. Bir sürüde oyunu var hepsini kurdum,nfs run,nfs hudforsuit,gta 4,call of duty 7 yan yana oynadık hep Onunkinden daha çözünürlüklü ve kasmadan oynadım.bana bu oyunlar açılmaz denilmişti?
Sen hele hıgh yap ultra yap öyle oyna.Ya arkadaşın senden daha yüksek grafik ayarında oynamistir ya da arkadasinın bilgisayarında ısınma problemi vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?