kadın hakları kadar erkek hakları neden savunulmaz

Sponsorlu Bağlantılar

bu acemi makalesini nasıl buldunuz?

• katılıyorum

Kullanılan: 10 50.0%
  • kısmen katılıyorum

Kullanılan: 4 20.0%
  • gereksiz bir yazı

Kullanılan: 2 10.0%
  • kadın karşıtı bir yazı

• memleketin filozofu sen misin kardeşim?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxirabit

maxirabit

Üye
Gaztecilere en çok sorulan sorulardan biridir zaten kadına şiddet,peki erkeğe şiddet yok mu derler? Kendileri bile diyor ki;''Kadına şiddet haberlerine dikkatle bakılır ama tutupta Erkeğe şiddet diye bir haber oldumu ilgi çekmez'' o sebeptendir arz-talep meselesi yani öyle haberlere genel de gülünüp geçilir ''Bak yaa karısından dayak yemiş'' diye alay konusu olur. Zaten öyle birşeydir ki artık erkek sığınma evlerini bile umursamıyorlar kapanan yada gelen faturalarını ödeyemeyip elektirik su vs kesilenini çok duydum. ''Erkektir birşey olmaz'' denildiği içindir belki de.

zaza

zaza

Üye
Vah garibanlar ama en azından erkekleri kovalayacak halleri yokki bence kendi kendini idare edebilirler ama tabi şartların uygun olması da lazım :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Gaztecilere en çok sorulan sorulardan biridir zaten kadına şiddet,peki erkeğe şiddet yok mu derler? Kendileri bile diyor ki;''Kadına şiddet haberlerine dikkatle bakılır ama tutupta Erkeğe şiddet diye bir haber oldumu ilgi çekmez'' o sebeptendir arz-talep meselesi yani öyle haberlere genel de gülünüp geçilir ''Bak yaa karısından dayak yemiş'' diye alay konusu olur. Zaten öyle birşeydir ki artık erkek sığınma evlerini bile umursamıyorlar kapanan yada gelen faturalarını ödeyemeyip elektirik su vs kesilenini çok duydum. ''Erkektir birşey olmaz'' denildiği içindir belki de.

boyle bir toplumda eşitlık soz konusu degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt