kadın hakları kadar erkek hakları neden savunulmaz

Sponsorlu Bağlantılar

bu acemi makalesini nasıl buldunuz?

• katılıyorum

Kullanılan: 10 50.0%
  • kısmen katılıyorum

Kullanılan: 4 20.0%
  • gereksiz bir yazı

Kullanılan: 2 10.0%
  • kadın karşıtı bir yazı

• memleketin filozofu sen misin kardeşim?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
kadınlarda bunu anlayabılıyormuş demekkı

zaza

zaza

Üye
her 2 tarafta iyi anlıyorda kavga sırasında sinirler gerilir ve erkekler büyüklerinde gördükleri kötü davranışları sergiler bunda adamın tek suçu kötü eğitim :)

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Kocanın vurdugu yerde gül biter uzatmayalım :ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
normaldede boyle bır konun amacı yok dıye düşünüyorum zaten .herkez kendı ailesinden sorumludur gerisi gerçekten gereksizdir

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar internet sorunum olduğu için pek katılamadım kusura bakmayın...

kadın fiziksel olarak zayıf
erkekler ise psikolojik olarak zayıf

bunların ikisi de suiistimal edilmemeli...

bu konuda modern hayat şartlarında insanlar ana-babalarından ayrı yetiştiği için
kadın erkek arasındaki diyaloğu olması gerektiği gibi değil çevreden görüyor...

daha sonra ailesinde örnek göremeyen adam-kadın evlilik acemisi olarak hayata başlıyorlar.
bunu öğrenmek de oldukça zaman alıyor, eşler birbirini kırıyor.
en büyük mağduriyeti de tabii ki kadınlar yaşıyor.

eğer erkek kadını tanısa nasıl yaklaşacağını bilir.
ha keza kadın erkeği tanısa o da aynı şekilde...

tabii ki psikolojisi zayıf olan erkek şiddeti sanki elinde kalan son şeymiş gibi kullanabiliyor.

ben bu açıdan söylemek istemiştim...
zaten demek istediğim de anlaşılmış...

anlayış gösterdiğiniz için de teşekkür ediyorum

ayrıca size garip gelebilir, bu memlekette erkek sığınma evleri de var

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

şiddet budur, burdaki ikilinin sorunu nedir bilinmez ama, işte kadınların haklarını istemesinin, savunulmasının, en büyük sebepleri budur.

• Beğen
Tepkiler: s@hr@
s@hr@

s@hr@

Üye

şiddet budur, burdaki ikilinin sorunu nedir bilinmez ama, işte kadınların haklarını istemesinin, savunulmasının, en büyük sebepleri budur.

Ordaki insanlar müdahele edemiyorlar ... neden polis çağırmıyor... :angry:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
tabii ki psikolojisi zayıf olan erkek şiddeti sanki elinde kalan son şeymiş gibi kullanabiliyor.

buna katılmıyorum .diger mesajlarımda belirttigim gibi .şiddeti sadece erkek kullanmz kadında kullanır ve şöyle birdurumda var bız burda bunun tartişması yapsakta şiddet gören insaların o an yanında olma ihtimalimiz az oldugundan gereksizdir diyorum bikere bir insanı degiştirmek çok zor piskolojısını falan.
ve o ankı durum sebelerden dolayı bı anlık ofkeyle yapılmış bişeydir ( kasıtlı dovmeler hariç yanı ) buda erkegin piskolojısının zayıf oldugunu göstermez diye düşünüyorum

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
öfkeyi kontrol edememek... psikolojik bir zayıflıktır...

• Beğen
Tepkiler: Aege
buketcik

buketcik

Üye
çünkü kadınlar erkeklere oranla daha zayıftır.erkekler genel olarak kendilerini savunabilirler.daha güçlü olduklarını zannederler.bu nedenle erkek hakları diye bir makale yada savunma konusu ,maddesi vb .bir durum söz konusu olunca bırakın savunmayı kendilerine yakıştırmazlar bile.erkek adam kendi kendini savunur ne gerek canımmmm.derlerrr.
ozamanda erkek hakları diye düşünülen tüm gerçekleri bir anda silerler.bu nedenlede erkek hakları diye bir savunucu oluşamaz tr de.:aha:

zaza

zaza

Üye
çünkü kadınlar erkeklere oranla daha zayıftır.erkekler genel olarak kendilerini savunabilirler.daha güçlü olduklarını zannederler.bu nedenle erkek hakları diye bir makale yada savunma konusu ,maddesi vb .bir durum söz konusu olunca bırakın savunmayı kendilerine yakıştırmazlar bile.erkek adam kendi kendini savunur ne gerek canımmmm.derlerrr.
ozamanda erkek hakları diye düşünülen tüm gerçekleri bir anda silerler.bu nedenlede erkek hakları diye bir savunucu oluşamaz tr de.:aha:

o eskidendi ablacım şimdiki erkekleri görünce erkekliğimden utanmaya başlıyorum:D nerde bizim o mert, dürüst ve cesur erkekler :) şimdikiler yoldan çıkmış

buketcik

buketcik

Üye
:eheyok denecek kadar az İsa haklısın.ama tek tük de olsa maçolar var canımmm.biz onlara istinaden diyelim ozaman.

zaza

zaza

Üye
:eheyok denecek kadar az İsa haklısın.ama tek tük de olsa maçolar var canımmm.biz onlara istinaden diyelim ozaman.

ben maçodan bahsetmiyorum maço adam herşeyde kendini üstün tutar herşeyi yapabileceğini sanan bir mahluktur. mesela benim dediğim kişiler belli bir yere kadar karısına anlayış gösterir çünkü peygamber efendimizin(sav) izinden gidenlerdir ALLAHtan başka hiçbirşeyden korkmaz ve kendini iyi bilip savunan kişilerdir :)

Burak

Üye
en ağır işlerde çalışan herzaman için erkekler.
kadına şiddet gerekli mi ? gereksiz. bir kadının kocasının istemediği şeyleri yapmaması gerekir. kadına söz hakkı verilmeli mi ? verilmeli. ama herşeye karışmaması gerekir.
nerede ne yapacagını nasıl davranacagını bildikten sonra ne şiddet kalır nede boşanma.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
öfkeyi kontrol edememek... psikolojik bir zayıflıktır...
boyle bır kanıyı kendın soyluyorsan o ayrı mesela ama bunu arastırcam bu cumlenı abı
konuyu çok amaçlı açayım maşallah kazdınlarda dil de kımsede yok ayrıca kadınlar kadar da erkekler şiddete maruz kalıyor ama hep laf erkeklere atılıyor. bikere erkekler vucud olarak kadınlardan daha kuveetlı ama biraz mantıklı bakılırsa kadınlar bu devirde erkekleri geçiyorlar ve o erkekler için cıkarılmayan madelerde alt mesajlarda belirtmişsiniz maço erkelerdir o nadir bulunuyor onlar yuzunden zaten herhangı hak tanınmıyor erkeklere . ve artık eskısı gıbı dayak ta azalıyor cunku yıne alt mesajlarda belirmişssiniz erkeler artık kız için yapmadıgı sey kalmıyor bıde kalkıp dovcek buna gulerım sadece .ve bir iki dayak yıyen kadın ıcınde halada dunya ayaklanıyor kadın haklar kadın hakları dıye allahım hayret bişey yahu dayak yemeyen de kendınden geciyor nasıl halada haklar verilıyor anlamıyorum

o eskidendi ablacım şimdiki erkekleri görünce erkekliğimden utanmaya başlıyorum:D nerde bizim o mert, dürüst ve cesur erkekler :) şimdikiler yoldan çıkmış
oyle isa görüyoruz sacını basını pantolunu ne hale getiriyolarlar .biz kendimiz olupta kaybedelim bari ( kaybetmiyorumda lafın gelişi :)

kadın haklarınıda bu yuzden ıstıyorsunuz o macolar yuzunden hatırlatırım

buketcik

buketcik

Üye
yazdıklarınız hep birbirinden farklı birşey defalarca okudum ama sonuca bağlayamadım.ne demek istediğinizi anlamadım.olumlu yada olumsuz bir şey yok.sonuşta yok savunulan tarafta yok.makalemi ne bu onu anlamadım.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
erkek savunması bu anlamaman cok normal yada anlamak istememen .onu bilemiyorum

CoDeYs

CoDeYs

Üye
:oke:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
kadın hakları ilk olarak ev kadını olmak için kullanılmıştır.

1800 lerde sanayi devrimi zamanında para sahipleri köle işçi kullanıyorlardı...
çocuk, kadın, erkek.. ne varsa...
üstelik fabrikalarda ağır şartlarda...

erkek ve yetişkin nüfus iş yükünü gene hazmedebiliyordu... peki kadınlar.

o dönemde kadın oluşumları sosyal güvencelerinin sağlanarak ev kadını olma hakkını elde etmeye çalışmışlar.
bu da bir haktır.

(ev kadınlığı da suiistimal edilmemeli, çalışan bayan olmak da...)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt