pınar ahın tuttu galiba... mesajı yazdın modem adaptörüm yandı...
bir kaç gündür yoktum bir geldim baktım maxicep'in yeni yüzü...
ozan başarınızı kutluyorum...
Kesinlikle. Hayvana şiddete de karşıyım. Kadının erkeğe uyguladığı şiddete de, çocuklara uygulanan şiddete de.
Ama kadınlar bu konuda çok daha çaresiz haldeler. O yüzden kadına şiddete hayır diyoruz.
hah işte bu...
bu şiddet uygulamasındaki esas meselenin erkeğin kadının hissayıtını tanımadığından kaynaklanıyor...
kadın neden ısrar eder... neden tartışmaya açık davranır, neden üsteler...
eşinden güzel bir kaç söz işitmeyen kadın eşine karşı daha anlayışsız olarak davranış gösterebiliyor...
erkek de devamlı olumsuz davranış görünce... daha sert ve asık suratlı olup bir süre sonra şiddete başvurabiliyor.
burada kilit erkektir ki bir kaç güzel söz söylese sindirilmesi gereken bir canavar gibi gördüğü eşi nasıl meleğe dönüşür.
bu ise şiddete ulaşmadan bir çok sorunu halledebilir...
burada kadın da güler yüz görmek için güzel söz beklemesi de işleri iyice gerginleştiriyor..
keşke yazıda bunu da belirtseydim...
gerçi her durum için bir konu açmışım..
http://www.maxicep.com/aile-evlilik...er-guluvereyim-sana-kisir-dongusu-462923.html
şunu da incelerseniz
demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
----------Eklendi @ 07:39:16 ---------- Yazıldı @ 07:31:54 ----------
şimdi dayak yemenin sorumlusuda mı kadın oldu çok konuşuyor döv gitsin gibi olmuş...
ev eşyası istedi bütçemiz yeterli değil döv gitsin...
işten sinirli geldim döv gitsin...
işte arkadaşla tartıştım ona derdimi anlatamadım döv gitsin bumudur yani....
ablacığım
sorunlara karşı tarafların birbirine daha anlayışlı davranmadıkları da malum..
ben burada şiddeti savunmuyorum...
sebepleri ortaya koymaya çalışıyorum ki bu konuyu okuyan arkadaşlar öğrensin ki kız / erkek şiddet sebeplerinden uzak dursun...
mesele bu