Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kaçak n96 ya ne akdar güvene bilirim?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adnan16
Üye
Konu Sahibi
kaçak n96 ya ne akdar güvene bilirim?
arkadaşlar abim bana kaçak n96 göndericek suriyeden kaçak geliomuş...biraz araştırdım çin mallarında tv var yani anteni var abime sordum onda anten yokmuş...orjinal n96 mış ama tek eksiği garantisi... bilgisi olan varmı... şimdiden teşekürler...
sercan_54_54
Üye
evt arkadasım hiç bi fark yoktur türkiyedekinden tek farkı garantisi olmaması bide fiyat farkı tabiki rahatlıkla alıp kullanabilirsin
adnan16
Üye
Konu Sahibi
dsdsd
rozetli55
Üye
bende var 2 aydır kullanıyorum tavsiye ederim süper
sercan_54_54
Üye
vala çok iyi fiyat kardesim hiç beklemeden al derim hmde 2 tane tekinide satarsın kutu içeriği ve kutusu varmı?
adnan16
Üye
Konu Sahibi
ztn 2 tane gelcek te biri biladere... kutu içeriği yok bi şarz aletini veririler herhalde...adam da satıyodur kutu içeriğini...
kardeş sninki n95 mi n96 mı? snn kullandığın telefonda 95 yazyoda ondan sordum...
receppcelik
Üye
yaw gardaş bende ole bi telefon arıyom ama buşlamıyom banada yardımcı olun şu telefon konusunda N97 yada N96 arıyom ama N97 olursa iyi olur.yardımcı olabilecek arkadaş varsa email atsın. [email protected]