Kablosuz mouse'da ufak bir sorun var gelsenize bi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Kablosuz mouse'da ufak bir sorun var gelsenize bi
Classone T95 kablosuz fare aldım. Aşağıdaki meret:

açılıp kapanabiliyor, ele tam oturuyor, usb nano alıcısı var çok güzel falan ama, şimdi bunun içinden 2 tane kumanda pili çıktı, 2 kumanda piliyle çalışıyor. 4 gün önce almıştım (dikkatinizi çekerim her pc başından kalktığımda mouse'u ikiye katlıyorum ve o da kapanıyor) ama bugün pili bitti.

Umuyorum ki içinden çıkan pil bitiktir.
Yeni pil aldım taktım şimdi, 4 gün sonra o da biterse ne yapmalıyım :(
şarjlı pil mi alsam ne.

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
bendeki kaplosuz mouse'un pili günlük bitiyodu :D mouse da sorun yoktur yani :) şarj edilebilir pil al 8 lira galiba fiyatı 4 tane al 2 sini kullanırken 2 si şarj olur ama bide şarj aleti alman lazım :D zor iş kabloya ddevam et bence :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
eski mouse'umun pili 6 aya kadar dayanıyordu + ben onu yeni mouse'da yaptığım gibi pc başından kalkınca kapatmıyordum hep açık kalıyordu:

işte buydu microsoft wireless mouse 3000

elimi çok ağrıttığı için ve bozulduğu için aldım yeni mouse'u.
ama dediğin gibi böyle günlük pil şarj edip duracaksam, bi de şarj aletini falan taşıyacağıma kbloluya dönerim arkadaş :ehe

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
En iyi kablolu:ehe

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
piller kalitesizdir duracell al

Kedi Yavrusu

Üye
kablolu kullan boşver :oke: bende de logitech wireless mouse m505 vardı dehşet bişeydi süper oyun oynanıyordu ama haftada iki pil tüketiyordu sonra kabloluya geçtim.

'Patron

'Patron

Üye
caps at inanmadim

delrico

delrico

Emekli Yönetici
aynı mouse den kardeşimde var onun ki bozuldu sanırım çok çabuk bozuluyo bu tarz mouseler:oke: bu arada kblosuz mouse kullanıcaksan şarjlı pil almanı öneririm:oke:

'Patron

'Patron

Üye
tamam.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
vay anasına 4 resim çektim 60 mb tuttu, upload etmesi biraz uzun sürebilir, ama merak etmeyin upload ettiğinde "resim boyutunu küçült" olarak ayarlarım :oke:

----------Eklendi @ 21:18:14 ---------- Yazıldı @ 21:08:35 ----------

az kaldı geliyor birazcık daha :)
bu arada orijinal botuyu 4000x3000 ama ben 1600x1200 'e dönüştürdüm kalite bozuldu bayaa ama idare edin, geliyor birazdan :oke:

----------Eklendi @ 21:31:40 ---------- Yazıldı @ 21:18:14 ----------

caps at inanmadim

buyur :ehe :ehe

delrico

delrico

Emekli Yönetici
reklam yasak:ehe

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
eski mouse'umun pili 6 aya kadar dayanıyordu + ben onu yeni mouse'da yaptığım gibi pc başından kalkınca kapatmıyordum hep açık kalıyordu:

işte buydu microsoft wireless mouse 3000

elimi çok ağrıttığı için ve bozulduğu için aldım yeni mouse'u.
ama dediğin gibi böyle günlük pil şarj edip duracaksam, bi de şarj aletini falan taşıyacağıma kbloluya dönerim arkadaş :ehe

bulabilirseniz alın bir tane 2 ci elde olur ben pili ne zaman taktığımı unutuyorum bu fareye... cok cimri harcamıyor usb gibi biraz uzun aparatı var ama alta takınca kesiyor enerjiyi.tavsiye ederim....

'Patron

'Patron

Üye
guzemlmis inandim

aeercan66

aeercan66

Üye
duracel al duracel pil kalitesizdir bencede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt