Kablosuz! bluetooth'suz! samsunglara msn yüklemek için içeri buyrun(+VİDEO)

Sponsorlu Bağlantılar

oguz775

Üye
yuh be e250 var bir türlü giremiyorum msn ye

85tr

Üye
u600 içinde olsa güzel olurdu

sema93

Üye
*#52828378# su kodu nereye yazıcam yardım eder mısnız??

icarus71

Üye
i900 omnia için de pratik bir MSN yükleme yolu var mı?Bilgilendirirseniz sevinirim..

asiliseli

Üye
Ya ben yükledim ama bilgi için sms gönderilicek diyor gönder diyorum tam açacam sms gönderilmedi tekrar deneyin diooo ne işşş lütfen bcvp bekliorum

onurcengiz0

Üye
cok güsel programda markayı seciyorum ama modeli secemiyorum model olan yere gelmiyor

a_samet_

a_samet_

Üye
çok tşk ler millet hikaye yazmış full yükledim oldu çok tşk

EMİN.ALTUN

EMİN.ALTUN

Üye
Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar...

salgarcan

Üye
benım makına SHG E250 yukledım oturum acmıyor E250 ıcınde olur mu?cvb lutfen

a_samet_

a_samet_

Üye
kardeş e250 ye indirip denedim msn ismini şifreyi giriyorum oturum açılıyor diyor 3 yada 4 dk sonra timeout diyo ve girmiyo yardımcı olursan sevinirim internet ayarlarından kaynaklandıgını düşünüyorum ama orda yazılanları uyguladım zaten int ayarları olmasa int ten msn i yükleyemezdim zannedersen şebeke ayarlarını yapamadım yardımca olurdsan sevinirim

EqoKraL

EqoKraL

Üye
yyaaa kardeşim dedigini yaptım program cebe geli kontür gitti son ra msn ye girer ken http bil gisi gönder mek ister misin falan geldi evet dedim sonra bağlanıyodu 1 2 dk bağlanamadı ben deçıktım 4konyürüm daha gitti !!!!!!!!!!!!!!!!! lütfen oku

seda___

Üye
süpeRmiş..!:oke::oke:

smartenes

Üye

mete_han42

Üye
ya arkadaşlar Allah rızası için banada yardım edin gösterdiğiniz ayarlarınızın hepsini yaptım msn i yükledim ama bağlantı hatası var diyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin

ßLackSin

Üye
merhaba arkadaşlar bağlantı hatası olan arkadaşlar için sorun giderme platformu burda!!!!
işte:

samsung için
CepteMSN uygulamasına bağlanmak için aşağıdaki ayarları telefonunuza yapmanız gerekiyor:

1. Ana Menü > Uygulamalar > Java Dünyası dizinine girerek CepteMSN uygulamasının üzerine gelin ve "Sçnklr" menüsünden "Şebeke ayarları"nı seçin.

2. APN (Erişim noktası) seçeneğine internet (Turkcell ve Avea için) / telsim (Telsim için) yazın.

3. Oturum kimliği ve Şifre kısımlarını boş bırakın

4. Proxy seçeneğini Devre dışı olarak ayarlayın.

5. Yaptığınız ayarları kaydedin.

Samsung e-200 kullanıyorum bağlantı hatası veriyo bu ayarda tam olarak ne yazcam anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim=/

Caine

Caine

Üye
d880 de kuurluyor. bir kereye mahsus sms alısverisi yapılacaktır diyor. tamam diyorum ve turkiye seciyorum ama ne yazıkki hep basarısız ama genede sagol

cQLar

Üye
cok tskkurler kardess supersınn

--------------- Ekleme ---------------

bnmde d880 kardeşş çatır çatır çalısıorr vallaa adımlarıı ıyı ızlee olurr..

serkan7780

Üye
konturlar gittiiii

desteklemiyooo d900iiii

spawnfb

spawnfb

Üye
kardeş emeğine saglık bende e 250 var herşeyi yaptım oturum aç diyorum ondan sonra http bilgisi göndermek istermisiniz diyor evet diyorum baglantı hatası veriyor hayır desemde yine aynı yardımcı olursan sevinirim bu konuda

arkadaşlar bende bunu yükledim hata veriyordu ayarları tekrardan değiştirdim şimdi saat gibi çalışıyor benim avea hattım var çalışıyor bende başka bir arkadaşımızdan yardım aldım buyrun ayarlar.aynen ne diyorsa yapın koly gelsin

NOT:mskation arkadaşımızdan alıntıdır...

Arkadaşlar sonunda Samsung SGH E 250 cep telefonum ile msn e girmeyi başardım.Nrdeyse bir haftadır uğraşıyordum ayarları ıle felan ve sonunda umudumun kesildiği anda basardım..İki hat kullanıyorum bırısı vodefone dieri turkcell.Vodafone ile hıcbı sekılde gıremedım fakat turkcell ile msn e baglanmayı basardım.Program oldukça kullanışlı pratik vede ucuz aynı zamanda hızlı herkese tavsıye edıyorum.Şimdi herkes merak edıyodur nasıl gırdıgımı hemen yazıyorum...

Önce wap sgh e250 yazıp 2222'ye gönderıyoruz.Sonra hattımızın ayarları gelıyor.Ayarları aktif hale getırıyoruz.Vede bı kac oynama yapmamız gerekıyo sımdı yazıyorum ayarları sızde telefonunuzdan kontrol edin.

Profil Adı : CEPTEN İNTERNET
Anasayfa URL'Sİ: olduğu gibi kalsın degıstırmeyın
TAŞIYICI : Yalnızca GPRS
PROXY: DEVRE DIŞI

GPRS AYARLARI :
DNS1 , DNS 2 : 0.0.0.0
APN :internet
Oturum Kimliği : değiştırmeyın
Şifre: değiştırmeyın

bunları kaydedın.Sona java dünyasına gırın ve cepteki.net msn programını tıklayıp seceneklerden tekrar şebeke ayarlarına girin :

APN :internet
Oturum Kimliği:gprs
Şifre:gprs
Proxy:devre dışı

bunları da kaydedıkten sonra gırıs yapabılırsınız..Hadı kolay gelsın..Hayırlı olsun..Sorularınız varsa mutlaka sorun :oke:

strelet

strelet

Üye
bende e200 war oldu bence bütün samsunglara olur çoookkk tşk ederim :D

Üst Alt