Kablosuz! bluetooth'suz! samsunglara msn yüklemek için içeri buyrun(+VİDEO)

Sponsorlu Bağlantılar

Rockmeen

Üye
tamam ii güsel yükledikte bende yazı penceresini açmıo neden acaba bilen varsa acil yazsınn

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkadaşlar usb kabloya gerek yok bluetooha' gerek yok bilgisayara da gerek yok!!!

eğer telefonunuzun internet ayarları yapılmışsa ve cep telefonuzdan internete girebiliyorsanız. msn i hemen yükleyebilirsiniz.

İŞTE D900İ YE MSN YÜKLENDİĞİNİN KANITI OLARAK SİZLER İÇİN VİDEO HAZIRLADIM ARTIK BU VİDEODAN SONRA DA MSN YÜKLEDİĞİME KİMSE İNANMAZSA BEN BU İŞİ BIRAKIYORUM...

destekleyen modeller;

öncelikle internet ayarlarınızı bi yapın.
turkcell--> Wap yazıp veya Cepten yazıp 2222'ye kısa mesaj gönderebilirsiniz.
vodafone-->
avea-->
avea--> *100# menüsünden

sonra telefonunuza şu kodu girin *#52828378#
OTA type setting seçeneğini açın sonra GPRS bearer OTA nın seçili olması gerekli.

sonrası zaten çocuk oyuncağı...

cep telefonunuzun tarayıcı bölümüne gir, URL yi girin bölümüne;

yazın. siteye girdiği zaman karşınıza iki seçenek gelecek ingilizce mi türkçe mi diye siz türkçeyi seçin ve program 15 saniye sonra java uygulamalarında...

merhaba arkadaşlar bağlantı hatası olan arkadaşlar için sorun giderme platformu burda!!!!
işte:

samsung için
CepteMSN uygulamasına bağlanmak için aşağıdaki ayarları telefonunuza yapmanız gerekiyor:

1. Ana Menü > Uygulamalar > Java Dünyası dizinine girerek CepteMSN uygulamasının üzerine gelin ve "Sçnklr" menüsünden "Şebeke ayarları"nı seçin.

2. APN (Erişim noktası) seçeneğine internet (Turkcell ve Avea için) / telsim (Telsim için) yazın.

3. Oturum kimliği ve Şifre kısımlarını boş bırakın

4. Proxy seçeneğini Devre dışı olarak ayarlayın.

5. Yaptığınız ayarları kaydedin.

gelelim ücretlendirmeye;

Cep telefonunuz için ücretsiz MSN Messenger.
Abonelik yok, aylık ücret yok! Yükle ve muhabbete başla...

EKONOMİK!

CepteMSN'i tüm operatörlerden yükleyebilirsiniz. telefonunuza kurulumun bedeli 1 SMS/2 kontördür.

Kullanmaya başladığınızda ise sadece GPRS operatörünüz tarafından ücretlendirilirsiniz.

GPRS bağlantısında sadece gönderip aldığınız yazışmalarınız ücretlendirildiğinden binlerce kelimelik bir yazışma yapsanız bile ancak birkaç kontör harcamış olursunuz.

(ben 6 Saat kapatmadım 1 kontör gitti turkcell den)

...ALINTI DEĞİLDİR... KENDİ TELEFONUMA(D900i) NASIL YÜKLEDİYSEM AYNISINI SİZE DE ANLATTIM HADİ KOLAY GELSİN...

Canım kardeşim benim cepte msn duman oldu.symbian versiyonları çalışmıyor javalarında bir sorun varmı?

kara_star

kara_star

Üye
çok teşekkürler

Perfavore

Üye
yardımmmmm olmuyoorr vodafone samsungggggggg e2500!'

areufet

Üye
samsung e830 olurmu

--------------- Ekleme ---------------

o dedıgın yere gırdım kardes (avea) 20 kontor wardı daha ındırmeden hepsı gıttı:

elfida96

elfida96

Üye
lütfen yardım internet ayarlarını yapıyorum bi türlü olmuyo sürekli şebeke yok diyp duruyo.........................................................................???????????!'!!!!!

fırtına15

Üye
ellerıne saglık

ya arkadaslar ben msn yı yukledım gırıyorum ( sms mesaj gönderımı basarısız oldu daha sonra tekrar deneyin)diyo ne yapıcam yardım edrmısınız

ellıne saglık super olmusta peki o cepten ındırdıgımız msnyı pcye ındırıp telfona yuklesek daha mantıklı olmazmı hem 10 kontorun gıtmemıs olur;)

projearge2

projearge2

Üye
arkadaşlar ceptemsn de telefon imei kodları kopyalanmaktadır... bilgi için: [email protected] teşekkürler...

gonenlee10

Üye
iyide bende sgh d900i war *#52828378# bu kodu giriyorum bişi oldugu yok nasıl olcak bu iş :S

hackersamet_112

Üye
eline sağlık bilader

ozalx

Üye
teşekkürler..

seqeR

Üye
arkadaşlar benim telefon d 900 i yapıcam olmazsa boşa kontor gitmesin diye avea bayine gidsek onlar yaparlar mı ?

byilmazZ

byilmazZ

Üye
cok saol :oke:

mudsodnac

Üye
arkadaslar bır turlu ınıdıremıyorum

bana yardımcı olurmusunuz lutfen tel 05434576052

BOMB

BOMB

Üye
teşekkürler!

arkadaşlar benim telefon d 900 i yapıcam olmazsa boşa kontor gitmesin diye avea bayine gidsek onlar yaparlar mı ?

msn istiyorsan kontörünü düşünmiyeceksin,avea bayine gitsen adam bilmez gibime geliyo çünkü bu internette olan birşey adam daha bunu bilmiyodur bile.
wap ayarlarında yapılıysa düzgün bir şekilde iner...! ama indirdikten sonra pişman olmazsın msn e girdikten sonra çok az kontör yiyor çünkü.

burakco1991

Üye
arkadaslar tama herşey gusel yukledik ama cok kalabalık msn si olanları acmıo hata verio kullanacı adı yanlış dio sonra 6 saat girince bi kontor yiyio diyen arkadas hiç msnde konuşmamışki 1 kontor yemiş konuştukca kontor içioo bu işe kontor dayanmaz tavsiye etemm

alterr

Üye
gbüzelllllll

çok güzel çalışıyor

brnmalcolmx

Üye
yaa çok saol ama bnde sorun çıkıo sms gönderimi başarısız oldu filan dioo :(

Üst Alt