Kablosuz! bluetooth'suz! samsunglara msn yüklemek için içeri buyrun(+VİDEO)

Sponsorlu Bağlantılar

omergs512

Üye
kardes allah razı olsun emegıne saglık :)

--------------- Ekleme ---------------

kardes baglantı hası verıyor acılen acıl lasımın lasım:)))

kardes ayarları yaptım ama url ye gırınce adresı yazıyorum baglanırken sebeke hatası dıyor ne yapayım acıl yardım lutfeen

kardeş Türkcell arayıp hattını güncelleştirmen lazım ayarlarım var ama internete giremiyom diyeceksin onlar sana güncelleştircekler hatayı aynısı bendede vardı aradım oldu

aman alllahım oldu istediğim buydu sonunda allah senden razı olsun kardeş nu mutlu sana arkadaşlar bende oldu hiç kimse yapamadım demesin her şeyin bir çözümü var sizde gireceksiniz ihşallah :box:box:box

tokito

Üye
eline koluna saglık süper ama işnnn ucu dokunmaz kontör olaak :)

hdhdhd

hdhdhd

Üye
arkadaşlar tek sorun var socket bilgisi gönderemiyor arkadaşta benim gibi http de hata yok.bilmeyenler yorum yapmasın lütfen...gönderilsinmi diyor her şeye evet diyoruz ama girmiyor...

ceza0408

ceza0408

Üye
saol usta

Asdor3131

Üye
ya msn oturum aç diyorum bağlantı hatası diyor internete girmeyi deniyorum GPRS Başarısız GSM'ye Bağlansın Mı?
Diyor Yardım Lütfen

brk_akn

Üye
arkadaşım hani 2 kntr dü 10 knrt gtti erişimde

takır takır kntr gidio usta nasıl olcak

COURİS

COURİS

Üye
Ya arkadaşlar benim teldemi bi sorun var 3 defa yükledim 3ündede dioki sms alışverişi yapılamadı daha sonra deneyin

dıvoom

dıvoom

Üye
kardeş girmio wap tan hata:istek zaman aşımına ugradı dio

Bİ YARDIM EDERMİSİN????

burock_68

Üye
kardeş benim teldede msn var hemde bedava

HiMeRA

HiMeRA

Üye
teşekkürler emeğin için ama yükledim yanlız sms gönderd diyor o evet diyorum fakat olmuyor ayarlara giremiyorum o yüzden bir bilgisi olan varsa yardım etsin

ya bu konuya kimse bakmıyormu ayarları yaptım ama hala giremiyorum msj gönderme başarısız diyor birileri acil ilgilensin lütfennn:bilmem::agla

sonunda yaptım yanlız öle 1 kontur filan değil bir kere bağlanmada en az6 knt gidiyor kanka msn daha iyi avea için

sezer18

Üye
çok saol işime yaradı peki daha sonra ki msn açmalarında hep 1 kontör mü alıor_?

tuana34

Üye
Saol arkadaşım, anlatımına göre yükledim ama bağlanmaya çalıştığımda hatalı kullanıcı adı veya şifre diyor.
Bazı arkadaşlarda aynı sorun ile karşılaştıklarını yazmışlar ama gördüğüm kadarıyla hiçbirine çözüm cevabı yazılmamış.Umarım kısa zamanda bizlere yardımcı olursun (forumu takip ediyorsan tabiiki)

shade262

Üye
söylenilen herşeyi yaptım telim d900i hattım vodafone hala giremiorum

fatih23_1903

fatih23_1903

Üye
emeğine sağlık işime yaradı saol

sefabolge

Üye
arkadaşım ben indirdim msn ye giriyorum orda sms gitmio diyor kapanıo msn ne yapmam lazım

ydeserty

Üye
bu ne olmuyo kardeşim d 900 de

selcuk_unlu

Üye
tşk ederım kardesım

enjektis

Üye
kardes saol yükledım ama bunun üçretlendirmesi nasıl oluyo yani cok kontor mu gıdıyo bi bilgilendirirsen acele.

nonanik

Üye
ya bendede msj atmıyo

ya turkcelde baya kontür yiyo

musa304

Üye
çok sağol kardeş

Üst Alt