Kablosuz! bluetooth'suz! samsunglara msn yüklemek için içeri buyrun(+VİDEO)

Sponsorlu Bağlantılar

mete_han42

Üye
arkadaşlar Allah rızası için d900i nin ayarlarınıda gönderin griyom ya bağlantı hatası yada timeout diyor ne yacam anlamadım gitti

cigdemm1

Üye
M620 de oluyor mu ben denemedim ama olur heralde ben avea kullanıcısıyım aynı şekilde mi ücretlendirilir yoksa daha fazla mı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

özdemir71

Üye
teşekkürler

ridvanim

ridvanim

Üye
teşekkürler

ceza0408

ceza0408

Üye
teşekkürler

türkoilker

Üye
Sgh c 300 e olur mu ?

nakata6161

Üye
gençler size bişe sölim tmm bu arkadaşın dediği doğrudur.msn yükleniyo.üstelik sade d900 e değil 2008 in ve 2009 un bütüüüünn samsung modellerine yükleniyor.ama bu kardeşimizin yüklediği MSN en fazla 50 kişi olmalıdır açması için.eğer 50 den fazla kişi warsa uğraşmayın boşuna açmaz ben denedim aynısı bende war. bunun için tek forum aynı şekilde mig33 ü indirmek mig33 de istediğin kadar kişi olsun yine açıyor ama sadece çevrimiçi kişileri gösteriyor çevrimdışı olanları göstermiyor. ben denedim inanmıyorsanız sizde deneyin ( mig33 ) den başkası yalannn.................

--------------- Ekleme ---------------

telefonunuzdan googleye bağlanın ( mig33 plus ) yazın ilk tekini download edin... java ya geldiğinde, seçenekler, şebeke ayarları APN yazan yere küçük harflerle internet yaz güle güle kullann....

ayı bogan

ayı bogan

Üye
e250 cepte msn'yi indir dim dediğiniz gibi adn yi internet yaptım oturum açılıyor diyor ama sonrasında

kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor bir yardımcı olsanız iiyi olur cepte msn girmek istiyorum :(:(

cagatay2008

Üye
j700 için yokmu

bendiz

Üye
ya msn ve şifremi yazıorum bilgi göndermk üzeresiniz kabul ediomsn dio evet diorum sonra baglantı hatası verio ve dediqin ayarları 2 3 kezde yaptım yani

tuna_akarslan

Üye
10 kontür gitti lan bide 2 kontür gidio diosun:@:@

tragedys

Üye
çok saol dostum gerçekten emeğine sağlık... ben yapptım sayende kullanmaya basladım şimdi :)

tuna_akarslan

Üye
bnde e250 var yükledim ama açtığımda bi mesaj gçnderiyo sonra mesaj gönderilemedi diyo. bu soruna bi çözüm bulun:(

ism@il 54

ism@il 54

Üye
allah razı olsun.çok teşekkürler:):D

cagatay2008

Üye
cok kontor gıdıo sakın denemeyın bızzat denenmıstır

livtyler

Üye
kardes internetten bunu yuklerken kac kntr gidyor...

mertkaptan

Üye
bende sebe ke yok dıyo kardes ya

livtyler

Üye
bnde e250 var yükledim ama açtığımda bi mesaj gçnderiyo sonra mesaj gönderilemedi diyo. bu soruna bi çözüm bulun:(
bende d900i kullanyom aynı hatayla karsılasyorumm yarıdm lutfenn surekli gönderilemedi daha sonra tekrar deneyin dio...

Untouchable_7

Üye
Arkadaşım önce emegine sağlık dyorum.Ama bişey sorcam ayarları yaptım eksiksiz,sms gönderilemedi diyor.Neden acaba?

pesymyst55

Üye
yaww izin werilemiyor dioo :S:S yardım edin lütfen...

Üst Alt