Oğuzhan
Üye
tebrik ederim dostum.
sağol

tebrik ederim dostum.

hala anlayamıyorum ya. Neden ismine göre seçiyosun da içeriğini direk yok sayıyorsun. Şimdi bu Kabız Civcvi fw de kaç yerde var ? Ben seöyleyeyim sadece 3 yerde var. Açılış ekranında, kapanış ekranında ve *#0000# yazınca orada yazıyor. Bu 3 şeyin seni rahatsız etmemesi gerekir. *#0000# yazılım güncellemesi olmadığı için ona girmezsin. Geriye açılış ve kapanış ekranı kalıyor. onalrı da değiştirme yöntemleri var. Beğenmeyen birisi olursa değiştirebilir.
----------Eklendi @ 18:04:31 ---------- Yazıldı @ 18:02:39 ----------
Bilseydim başka isimli yapardım cfw yi ne bileyim. gereksiz bir tepki var. Kendime orjinal bir nick buldum. cfw ye koyayım dedim. şu işe bak![]()
birşey soracağım 2. ev ekranına prfil widgeti nasıl koyabilirim?
Kardeş bak ben sana yine anlatamadım olayı.
1.si içeriğini yok saymıyorum aksine başarılı bulduğumu belirttim.
2.si de tekrar tekrar söylüyorum beni rahatsız eden bişey yok ortada sadece sana tavsiyede bulundum "böyle bir isim yapılan çalışmayı heba eder."
Düşün ki kompozisyon sınavına girdin ve öyle bir kompozisyon yazdın ki köşe yazarlarına taş çıkarır ama yazın çok çirkin olduğu için 100 alacakken 50 aldın.
bu da onun gibi. Ve dünya böyle insanlar güzel bir ürün aldıklarına önce ambalajının güzelliğinden inanırlar. Eğer sen de İmzanın insanların telefonlarında bulunmasını istiyorsan-ki muhtemelen istersin-böyle yapman daha isabetli olurdu diyorum
Yine tekrarlıyorum benim burada kimseyle polemiğe girme gibi bi amacım yok. Sadece fw hakkında yorum yaptım (ki sadece ismi için) ve bence olumlu bir yorum olarak değerlendirilmesi gerekirdi.
içeriğini beğenmene sevindim zaten bu cfw nin başka versiyonunu çıkarmayacağım. İnsanlara ismi itici gelen yeni cfw yapmayacağım.
Kendimi ifade edebildiğime sevindim.
Kendine iyi bak.
Kolay gelsin
sen de kendine iyi bak.biraz biliyorum

birşey soracağım global race raging thunder ı yükleyemiyorum dahili bileşen hatası veriyo![]()
yüklemenin tek yolu oyunu cfw ye gömmektir.ayıp acılısta ne boyle kabız bari baş ka şey koyaydında bişeye benze seydi tüm performans iyi kapanış acılışta teli ekranı saklıyorum

Arkadaşım ellerine sağlık yorumlardan takip ettiğim sürece ilk olmasına rağmen başarılı bir iş çıkarmışsın. Ben sana şöyle sormak istiyorum, forumdan bir arkadaşın cwf'sini kurdum Ev ekranı kaldırılmış. Senin cwf'ni kurduğumda "Ev Ekranı" temalar bölümünde yer alacak mı ? Kafam karıştı yardımın için şimdiden teşekkürler.