Just Hack It Yöntemiyle Hackleme

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
:rica: Arkadaşlar Gayet güzel oluyor hack yapınca sertifikalama derdi yok :D

omaro99

Üye
ya ilkini install yaptim ikincisi digerleri gibi hata verdi,nokia c6-00 kullanıyorum

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Sadece ikincisini sertifikala ne hatası verdi diğerlerini sertifikalamana gerek 2. Yi yükleyebilirsen uygulamalara just It diye bi şey gelecek ona basacaksın

Joker.

Joker.

Üye
opda dan sertifika bi gelse

rkap

rkap

Üye
teşekkürler paylaşım için ama bende sertifikalayıp yükledim banada sertifika tarafından kısıtlanıyor yazıyor

----------Eklendi @ 02:46:58 ---------- Yazıldı @ 02:46:04 ----------

şu n97 yi sertifikalasam yardım acil

tozi1

tozi1

Üye
bendede kısıtlanıyor hatası var yaa neden çözümünü bulamıyoruz anlamadım :(

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Imzayı kaldırın sonra tekrar imzalayın olmazsa sertifikanızda bi problem vardır belki

STiFLeR31

Üye
1 haftadır ugrasıyorum ne hackleye bildim ne sertifika alabildim. Bune ya uyuz oldum . Hep hata hep hata ! :vur

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN
alp_arslan_07

alp_arslan_07

Üye
Ya paso hack konusu açıyonuz. Arkadaşım sertifika veren site kalmadı zaten. Millet verdiğin dosyaları hangi sertifikayla signed yapacak. Şunun sertifikasız çözümü yokmu ya. Milletin derdi zaten sertifika alamamak.
Opda ya gir üye ol sonra imeini ver sonra dilini ıngilizceden çinceye çevir çince ben anlamam diyorsan ıngilizcede nasıl girip alıyorsan sertifikayı aynı yolu izle linkleri karıştırmadan bul cer dosyasını görene kadar ara sonra çince olarak indir bu şekilde ücret alınmıyor

ulusoy1

ulusoy1

Üye
ben de aynı dertden muzdarip im tel e52 074.004 bunu hacleybilen var mı hep sertifika hatası veriyor yada tam yükleyecek sertifika tarafından kısıtlanıyor yada yüklemeye izin verilmiyor derdime çare olacak yok mu delircem

myth_237

myth_237

Üye
Nokia x6'da gerekli erişimlere izin verilmedi yazıyor. Bunu aşmanın bir yolu var mıdır?

baba75

Üye
vbncnjhgjöljkkjgdfsdAFDSg

Takipçi Satın Al

Üst Alt