Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Just Hack It Yöntemiyle Hackleme
Sponsorlu Bağlantılar
By_GaBLiN
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Gayet güzel oluyor hack yapınca sertifikalama derdi yok
omaro99
Üye
ya ilkini install yaptim ikincisi digerleri gibi hata verdi,nokia c6-00 kullanıyorum
By_GaBLiN
Üye
Konu Sahibi
Sadece ikincisini sertifikala ne hatası verdi diğerlerini sertifikalamana gerek 2. Yi yükleyebilirsen uygulamalara just It diye bi şey gelecek ona basacaksın
Joker.
Üye
opda dan sertifika bi gelse
rkap
Üye
teşekkürler paylaşım için ama bende sertifikalayıp yükledim banada sertifika tarafından kısıtlanıyor yazıyor
Ya paso hack konusu açıyonuz. Arkadaşım sertifika veren site kalmadı zaten. Millet verdiğin dosyaları hangi sertifikayla signed yapacak. Şunun sertifikasız çözümü yokmu ya. Milletin derdi zaten sertifika alamamak.
Opda ya gir üye ol sonra imeini ver sonra dilini ıngilizceden çinceye çevir çince ben anlamam diyorsan ıngilizcede nasıl girip alıyorsan sertifikayı aynı yolu izle linkleri karıştırmadan bul cer dosyasını görene kadar ara sonra çince olarak indir bu şekilde ücret alınmıyor
ulusoy1
Üye
ben de aynı dertden muzdarip im tel e52 074.004 bunu hacleybilen var mı hep sertifika hatası veriyor yada tam yükleyecek sertifika tarafından kısıtlanıyor yada yüklemeye izin verilmiyor derdime çare olacak yok mu delircem
myth_237
Üye
Nokia x6'da gerekli erişimlere izin verilmedi yazıyor. Bunu aşmanın bir yolu var mıdır?