Just Hack It Yöntemiyle Hackleme

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Just Hack It Yöntemiyle Hackleme
1-) Certupdater.sisx Kur
2-) Certhack_installer.sisx Kur. Daha Sonra Menüde Uygulamalara Gelip Hack Uygulamasını Çalıştırıyoruz Hack Başarılı Yazısı Gelene Kadar Bekliyoruz
3-) Menüden Uygulamalara Gelip Rompatcherde İnstallserver Yamasını Otomatik Başlata Ekle.

:oke: :oke: :oke:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyordum :(

bilal1332

Üye
Certhack_installer.sisx Kur. bunu kurmak istediğimde sertifika hatası veriyor

hayig

Üye
Certhack_installer.sisx yi yüklerken "güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı bilmemne yüklenemez" tarzı bişeyler çıkıyor. bi hackleyemedim şu telefonu (5800) kafayı yicem :vur:kop::ağlarım::off::pro::pro::pro::bilmm:vur:vur:vur:vur

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Imzala veya imzalamadıysan imzalayıp kurmayı dene

----------Eklendi @ 00:59:36 ---------- Yazıldı @ 00:58:16 ----------

Yine olmazsa helloox ile hackle

jeosalih

jeosalih

Üye
Ya paso hack konusu açıyonuz. Arkadaşım sertifika veren site kalmadı zaten. Millet verdiğin dosyaları hangi sertifikayla signed yapacak. Şunun sertifikasız çözümü yokmu ya. Milletin derdi zaten sertifika alamamak.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Ya paso hack konusu açıyonuz. Arkadaşım sertifika veren site kalmadı zaten. Millet verdiğin dosyaları hangi sertifikayla signed yapacak. Şunun sertifikasız çözümü yokmu ya. Milletin derdi zaten sertifika alamamak.

Uygulamayı Yapan Ben Miyin Ben Napayım Daha O Zaman Cfw Yükleyeceksiniz :oke:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
1-) Certupdater.sisx Kur
2-) Certhack_installer.sisx Kur. Daha Sonra Menüde Uygulamalara Gelip Hack Uygulamasını Çalıştırıyoruz Hack Başarılı Yazısı Gelene Kadar Bekliyoruz
3-) Menüden Uygulamalara Gelip Rompatcherde İnstallserver Yamasını Otomatik Başlata Ekle.

:oke: :oke: :oke:

arkadaşım ben bu yöntemi denedim tel kafayı yedi telin yazıları kesik kesik çıkıyor çince yazılar felan çıkıyor
son çare tele format attım kendine geldi

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım ben bu yöntemi denedim tel kafayı yedi telin yazıları kesik kesik çıkıyor çince yazılar felan çıkıyor
son çare tele format attım kendine geldi

Ben Bunu Kullanıyorum Bi Sorun Yok Senin Ki S^3 Ondandır Başka Yöntemlere Bak İstersen Sizin Bölümde Gördüydüm :oke:

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
olmuyor yine olmuyor bu yöntemi de denedim telefon bi türlü kabul etmiyor sertifika hatası veriyor.:bilmm

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Sertifikan varsa 1 ile 2 yi sertifikala sonra kur

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
hayır sertifikam yok opdaya bi kaç gün önce başvurdum hala sertifika çıkmamış başka bir yolu var mı o gelecek -tabi gelirse- olan sertifikayı kullanmanın dışında ?

kalkan3434

Üye
Teşekkürler..

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Eline Sağlık

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
valla hack yaptım çok şükür yaa..:):aha:

Takipçi Satın Al