juice defender V3.0.9 garanti şarj seviyeniz 3 saat artıcak

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa.aydemir

Üye
Evet bende kullanmıştım bir ara gayet işe yarayan bi program teşekkürler

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Teşekkürler

milyoncubaba

Üye
Selamlar
bu programın en verimli ayarı nasıl olmalı ?
ben suan advenced modunda kullanıyorm gayet başarılı fakat daha iyisi varsa neden olmasın :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar
bu programın en verimli ayarı nasıl olmalı ?
ben suan advenced modunda kullanıyorm gayet başarılı fakat daha iyisi varsa neden olmasın :)
aslında bazı kişilerin kişisel ayarları var internette ama programın yapımcısının yaptığı gibi olmuyor malesef onların ayarlarını yapabilirsiniz herşeyin fazlası zarar unutmayın :)

milyoncubaba

Üye
aslında bazı kişilerin kişisel ayarları var internette ama programın yapımcısının yaptığı gibi olmuyor malesef onların ayarlarını yapabilirsiniz herşeyin fazlası zarar unutmayın :)

teşekkür ederim fakat genede maksimum fayda sağlamaya calısıyorm telefonu cok randımanlı kullandıgım için sarj sürem cok düşük ne yazıkki :(

mehe63

Üye
399884

rodinatr

rodinatr

Üye
Tesekkurler indirdim ins ise yarar birde mobile care programini kullaniyorum googlemarkette aratirsaniz cikacaktir.

• Beğen
Tepkiler: bosjo

kmlplz

Üye
Teşekkürler :-)

ccaann35

Üye
Bence android telde olması gereken ve ilk yüklenmesi gereken program budur.Arkadaş sağolsun tam sürümünüde yüklemiş.Bence maxicep bu proyu hemen kendi sürücüsüne yüklesin .program kaybolmasın.Pili 100 de 100 artırıyor.İki gündür deniyorum.Fazla ayarada gerek yok.Agresif yapın kafi.Yoksa işin içinden çıkılmaz.
Tekrar yazıyom süper program.Teşekkürler Maxicep,teşekkürler Ali58_58

demo6

Üye
Arkadaşlar bende bu programı denemek istiyorum 3.9.4 çıktı ama ayarlarını bir türlü yapamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)

53cc

53cc

Üye
Bir faydası yok arkadaşlar. :thumbdown:

gartanx

Üye
valla dediğiniz gibi indirip kurdum umarım işe yarar teşekkürler

uavia1905

uavia1905

Üye
Wallla galaxy w kullaniorm sarjim i yi gtmiodu super performans attrdii tesekkurler maxiceppsu sorunun czulmesi iyi oldu teli elmden brakmayan brisiymdee ;-)

Üst Alt