Jonny'nin Günlüğü

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Bölüm 5
19 Eylül 1997
Sabah oldu.Okula gidiyorum.Okulda bugün gezi var.Çanta götürmüyorum.Malları montumun iç cebine koydum.Okula vardım.Kapıda araçlar bekliyordu.Bizim sınıfın bineceği araca erkenden bindim.En arkaya geçip oturdum.Herkes gelmeye başladı.Onlara bedava mal verdim.Gezi bitti.Eve gidiyoruz.Eve geldim.Mal vermek için uyuşturucu kaçakçıları geldi almıyorum dedim.Israr etmediler.Teşekkür ettiler.Eve abim geldi.Kulağıma yaklaşıp evde kimse var mı diye sordu.Yok dedim.Abime uyuşturucuları vermişler yoksa beni öldüreceklerini söylemişler.Tamam ben okulda satarım dedim.Hayır babama göstereceğim dedi.O gün dedemin amcası ölmüş.Biz gidemedik.Bir gün daha bitti...

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
arkadaşlar tüm yazarların facebook adreslerini bana pm atabilirmi

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Bölüm 6
11 Kasım 1997
Uzun zamandır yazılmamış bir günlüğe yazı yazıyorum.Kardeşim Jonny öldü.Eyaletimiz yağmalandı.Korkunç tehlikelere rağmen ailem başka bir bölgeye gidiyorlar.Ben kendimi bu riske atamam.Kendimi tanıtmayı unuttum.Ben Jonny nin abisi Jack.Eyaletimize yapılan büyük baskılar yetmezmiş gibi şimdi başımıza black henry adı verilen yaratıklar musallat oldu.Eyalet nerdeyse boş.Hiç kimse yok.Kar yağıyor.
Evime geldim uyku vakti...

Üst Alt