Jonny'nin Günlüğü

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Jonny'nin Günlüğü
Editleyelim şimdi biri hortlatır. :naughty:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Kabız Civciv ve UpOneTR

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Vuv çok sürükleyici :D
Sonra?

• Beğen
Tepkiler: Kabız Civciv
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Kafasından kanlar akıyordu.911 i aradım.Geldiler hastaneye gittik.Önemli bir şey yok dedi doktor amca.Bekleme salonunda uyuyakalmışım.Telefonumun çalmasıyla irkildim.Arayan babamdı.Biz bugün görevdeyiz annende teyzen gilde merak etme dedi.Abim taburcu oldu.Sabah okula gidemeyecektim.Eve gittik ve ne olduğunu sordum.Abimi sıkıştırmışlar.Polisin oğlu babana söyle işimize daha fazla bulaşmasın demişler.Biraz uyuduk.Ve kapının çalmasıyla uyandık...

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Kafasından kanlar akıyordu.911 i aradım.Geldiler hastaneye gittik.Önemli bir şey yok dedi doktor amca.Bekleme salonunda uyuyakalmışım.Telefonumun çalmasıyla irkildim.Arayan babamdı.Biz bugün görevdeyiz annende teyzen gilde merak etme dedi.Abim taburcu oldu.Sabah okula gidemeyecektim.Eve gittik ve ne olduğunu sordum.Abimi sıkıştırmışlar.Polisin oğlu babana söyle işimize daha fazla bulaşmasın demişler.Biraz uyuduk.Ve kapının çalmasıyla uyandık...

Ya boyle yapma once topla sonra atttt

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Bölüm 2
16 Eylül 1997
Kapıya gelen 3 kişi uyuşturucu mafyasının adamlarıymış.Abimi itekleyip düşürdüler.Bende üzerlerine atladım beni'de düşürdüler.
Sonra tehdit edip gittiler.3 gün içinde şehri terk etmezsek başımıza geleceklerden sorumlu değilmişiz.Babam va annem eve geldi.Okula niye gitmedin dediler.Abimin kafasını vurduğunu ve gecenin bir kısmını hastane de geçirdiğimizi söyledim.Uyuşturucu mafyasının abimi sıkıştırdığını eve gelip tehdit ettiniğini söylemedim.Öğleden sonraki iki ders için okula gidiyorum.Babam arabayla bırakacak oradan işe gidecek.Okula vardım.Okuldaki güvenlik görevlisi gözükmüyordu.Kapıdan rahatça girdim.Okul bitti eve gideceğim.Kapının önünde siyah bir araba var.İçindeki siyah giyimli adamlar beni çağırıyorlar.Ve zorla arabaya bindiriyorlar.Gözlerimi kapadılar.Yarım saat gittikten sonra araba durdu.Gözlerimi açtılar.Eski bi fabrikaya gelmiştik.Beni bi sandalyeye bağladılar ve içki içmeye gideceklerini söylediler.Ben artık yorulmuş uyuyakalmışım.

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Bölüm 3
17 Eylül 1997
Telefonum çalıyor fakat elim kolum bağlı.Adam yanıma yaklaştı ve telefonumu eline aldı.Sırıtarak baban arıyor dedi.Telefonu açtı ve oğlun elimizde şehri terkeder ve işimize burnunu sokmaktan vazgeçersen oğlunu evine kadar bırakırız dedi.Babam tamam gelsin hemen gidiyoruz dedi.Eve kadar bıraktılar.Kapıyı çaldım ve eve girdim.Hazırlık yapıyorlardı.Baba bu kadar çabuk mu pes edecektik dedim.Senin hayatın daha önemli dedi.Ve yeni şehrimize doğru yolculuk yaptık.Şehre vardık.Eve yerleştik ve kirasını ödedik.Sabah okula gittim.Ve eve dönüş yolunda karşıdan yine bir siyah araba geliyordu.İçinde abimi tutmuşlardı.Ya bize çalışırsın ya abin ölür dedi.Bunları abim duymamıştı.Eğer duysaydı asla kabul etmezdi.Sakın kimseye söyleme okulda uyuşturucu satacaksın dediler.Kabul ettim. Elime pudra şekeri gibi bi şey verdiler ve bunları satacaksın dediler.Demek o arkadaşlarımın elindeki maddede bundandı.Akşam oldu eve gidip uyudum.

• Beğen
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Abi internetten alıyosun geliyorsun olmazki :D

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Nette arattım 500 tane Jony'nin Günlüğü çıktı :D

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
başlık jonny olunca aklıma başka biri geldi :ehe

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Kendimle gurur duyuyorum. Yeni bir akım başlattım. :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Bölüm 4
18 Eylül 1997
Sabah uyandım.Kahvaltımı yapıp okula gittim.Öğle yemeği arası.Ama ben yemek yemeyip uyuşturucu satacağım.Okula beş dakika mesafede olan avm nin asansörünün yanında satışları tamamladım.Bundan sonra okulda satacaksın ilki bedava sonrası parayla dediler.Eve gidip yeni malları montumun cebinden çıkartıp çantama koyarken kapı açıldı.Yorganın altına sokuşturdum.Gelen babamdı.Ders çalışıyormusun? dedi.Evet dedim.Abim daha eve gelmemişti merak etmiştim.Babam ben yatıyorum dedi.Bende yatıyorum.İyi geceler,Tatlı rüyalar...

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Bölüm 4
18 Eylül 1997
Sabah uyandım.Kahvaltımı yapıp okula gittim.Öğle yemeği arası.Ama ben yemek yemeyip uyuşturucu satacağım.Okula beş dakika mesafede olan avm nin asansörünün yanında satışları tamamladım.Bundan sonra okulda satacaksın ilki bedava sonrası parayla dediler.Eve gidip yeni malları montumun cebinden çıkartıp çantama koyarken kapı açıldı.Yorganın altına sokuşturdum.Gelen babamdı.Ders çalışıyormusun? dedi.Evet dedim.Abim daha eve gelmemişti merak etmiştim.Babam ben yatıyorum dedi.Bende yatıyorum.İyi geceler,Tatlı rüyalar...
Çok saçma hiç beyenmedim :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt