SürükleyiciVuv çok sürükleyici
Sonra?

Kafasından kanlar akıyordu.911 i aradım.Geldiler hastaneye gittik.Önemli bir şey yok dedi doktor amca.Bekleme salonunda uyuyakalmışım.Telefonumun çalmasıyla irkildim.Arayan babamdı.Biz bugün görevdeyiz annende teyzen gilde merak etme dedi.Abim taburcu oldu.Sabah okula gidemeyecektim.Eve gittik ve ne olduğunu sordum.Abimi sıkıştırmışlar.Polisin oğlu babana söyle işimize daha fazla bulaşmasın demişler.Biraz uyuduk.Ve kapının çalmasıyla uyandık...
Tamam daha sonra bakarımYa boyle yapma once topla sonra atttt
Ne çabuk anladınAbi internetten alıyosun geliyorsun olmazki![]()

ne çabuk ünlü olduNette arattım 500 tane Jony'nin Günlüğü çıktı![]()

Kim geldibaşlık jonny olunca aklıma başka biri geldi![]()

ilerleyen bölümlerde farkı göreceksinKendimle gurur duyuyorum. Yeni bir akım başlattım.![]()

Çok saçma hiç beyenmedimBölüm 4
18 Eylül 1997
Sabah uyandım.Kahvaltımı yapıp okula gittim.Öğle yemeği arası.Ama ben yemek yemeyip uyuşturucu satacağım.Okula beş dakika mesafede olan avm nin asansörünün yanında satışları tamamladım.Bundan sonra okulda satacaksın ilki bedava sonrası parayla dediler.Eve gidip yeni malları montumun cebinden çıkartıp çantama koyarken kapı açıldı.Yorganın altına sokuşturdum.Gelen babamdı.Ders çalışıyormusun? dedi.Evet dedim.Abim daha eve gelmemişti merak etmiştim.Babam ben yatıyorum dedi.Bende yatıyorum.İyi geceler,Tatlı rüyalar...

Çok saçma hiç beyenmedim![]()