Pikkaccu Üye berk2238' Alıntı: Acaba hangi marka ile anlaşır Genişletmek için tıkla ... Jolla ayrı bir marka
berk2238 Üye Pikkaccu' Alıntı: Jolla ayrı bir marka Genişletmek için tıkla ... Hocam ben ilk daha duyuyorum fakat bunun fabrikası cartı curtu var çok masraflı olmaz mı ?
Pikkaccu' Alıntı: Jolla ayrı bir marka Genişletmek için tıkla ... Hocam ben ilk daha duyuyorum fakat bunun fabrikası cartı curtu var çok masraflı olmaz mı ?
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi berk2238' Alıntı: Hocam ben ilk daha duyuyorum fakat bunun fabrikası cartı curtu var çok masraflı olmaz mı ? Genişletmek için tıkla ... foxconn gibi bir sürü fason imalat yapan firma var uzak doğu ülkelerinde. tabi ki ilk başlarda milyonlarca adetlerle piyasaya girmeyebilirler. Fakat şu anda bile BlackBerry kadar satış rakamına ulaşabilecek olumlu tepki alıyorlar.
berk2238' Alıntı: Hocam ben ilk daha duyuyorum fakat bunun fabrikası cartı curtu var çok masraflı olmaz mı ? Genişletmek için tıkla ... foxconn gibi bir sürü fason imalat yapan firma var uzak doğu ülkelerinde. tabi ki ilk başlarda milyonlarca adetlerle piyasaya girmeyebilirler. Fakat şu anda bile BlackBerry kadar satış rakamına ulaşabilecek olumlu tepki alıyorlar.
PureFood Üye mozilla vakfı da boş durmuyor yalnız işleri zorgerçi bunda da androd uyg.yüklemesi var ortalık karışacak
mozilla vakfı da boş durmuyor yalnız işleri zorgerçi bunda da androd uyg.yüklemesi var ortalık karışacak