Jolla Sailfish OS Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Jolla Sailfish OS Güncellendi
Sailfish beta test aşamasını bitirerek 1.0 sürümüne kavuştu.

Jolla'nın satışa sunduğu "Jolla One" isimli akıllı telefonda kullanılan işletim sistemi ilk büyük güncellemesini sonunda aldı. Yapılan açıklamaya göre güncelleme Jolla One kullanıcılarına Mart ayında ulaştırılacak. Performans iyileştirmelerinin yanı sıra , işletim sisteminin kararlılığını arttıran ve çeşitli görsel zenginleştirmeler içeriyor. Ayrıca Sailfish 1.0 ,bazı Android telefon ve tabletlere de kurulabiliyor.

Jolla'dan yapılan açıklamaya göre, yakında Finlandiya dışındaki Avrupa ülkelerinde de satışa sunulacak olan Jolla One, yüksek kişiselleştirilebilme yeteneği sayesinde her geçen gün kullanıcı sayısını arttırıyor. 399 Euro fiyat etiketine sahip olan cihaz Avrupa'da ki tüm operatörler ile sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Güzel haber :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bakalım bu güncellemeyi test etmek lazım. bugün n9'da ilk defa sailfish os'u denedim. arayüz geçişlerini felan gerçekten mükemmel yapmışlar. n9'daki cyclotron'un çok üst versiyonu geçişlere sahip yalnız çok fazla eksiği var. mağazaya alışamadım bir türlü. oldukça değişik geldi bana. tek acele edilecek kısım güzel bir web tarayıcı. jolla bunları çözerse zaten dalvik vm emülatörü ile başka bişeye gerek kalmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek
myusdat42

myusdat42

Üye
bakalım bu güncellemeyi test etmek lazım. bugün n9'da ilk defa sailfish os'u denedim. arayüz geçişlerini felan gerçekten mükemmel yapmışlar. n9'daki cyclotron'un çok üst versiyonu geçişlere sahip yalnız çok fazla eksiği var. mağazaya alışamadım bir türlü. oldukça değişik geldi bana. tek acele edilecek kısım güzel bir web tarayıcı. jolla bunları çözerse zaten dalvik vm emülatörü ile başka bişeye gerek kalmayacaktır.

dostum yandex store çalisiyormu n9'da?

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Bir sonraki sürümü beklemelisiniz
beta sürümden daha kurtulmadı sadece Jolla cihazı icin bir cesit arınma diyelim
Fakat android veya MeeGo icin portun tamamen bitmesi 2. Sürümde netleşiyor
Bir cevap yok ama 1. Sürüm den sonra gelecek yazılım android cihazlar ile N9 icin kolaylık olacaktır. ;)
2. Sürüm geldiginde hazır olun sıra sizlerde. ;)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
nemo şuanda çok daha iyi. kullanım olarak harmattan'a çok benziyor. qt5-harmattan karışımı bişey desek doğru olur.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Nexus 4 e yükleyebilecek miyiz

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Sailfish'i nexus4'e yüklemek için bir çalışma var.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu güncelledim.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Çok pahalı :D

myusdat42

myusdat42

Üye
arkadaslar bana nokia flasher programi lazim, elinde olan arkadaslardan ricada bulunuyorum. Siteden kaldirmislar flasheri

scorpion11

scorpion11

Üye
Umarım 2. sürümde eksiklikler tam anlamıyla giderilir de sailfish'i kurarız n9 'a

mcnpl4

mcnpl4

Üye
andoid uygulamalarinda sanal recent tusunu kaldirsalardi cok gereksiz ve cirkin duruyo orda:D

Emre

Üye
Nokia'da Meego Üzerinde Çok Dursaydı Şuan Android Fasa Fiso olurdu Nokia sopa:

• Beğen
Tepkiler: csll ve 3mreBulut
3mreBulut

3mreBulut

Üye
Nokia'da Meego Üzerinde Çok Dursaydı Şuan Android Fasa Fiso olurdu Nokia sopa:
Helal Olsun Çok İyi Söyledin... Meego vs Android Karşısında Tutunabilecek Hatta Üst Seviyeye Geçebilecek Bir Sistemdi Ama Nokia Sağolsun Siyasada Yok Olma Durumu ile Karşı Karşıya Nokia Desteği Yok... Ama Genede Meego...!

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

maldanmehmet

Üye
s3 miniye kurulur mu bu

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
s3 miniye kurulur mu bu
S3 mini işi şu aşamada imkansız
Kurulumu hak etmesi gerek diyebiliriz yani geliştiricilerin dikkatini cekmeli
Nexus veya N9 gibi hitap eden cihazlar varken zor diyebiliriz ;)
Gerci bellide olmaz biri cıkar da ugraşırsa gelebilir

• Beğen
Tepkiler: ghstr

g1gfe4ds2

Üye
hadi bakalım İlyas hocam, güzel haberlerini bekliyoruz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt