pRime.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ön sipariş verirsen erken gelirBu telefonun Türkiye'ye gelmesi 1-2 seneyi bulur herhalde.
Bencede eksikleri var ama ilk cihazın bu şekilde çıkması normal malum yüksek donanım yüksek maliyet gerektiriyor o güçte jolla'da şuan yok
Bu telefonun Türkiye'ye gelmesi 1-2 seneyi bulur herhalde.
Elbette üretiyorlar Oğuz benim demek istediğim sadece cihaz üretmek üzerine yoğunlaşmış değiller sistemi diğer üretici firmalara lisanslamak! Bunu kendileride söyledi zaten2 gb ram ve 720/768px ekranlı cihazları çinliler bile üretiyor artık abi. aralarında üretim maliyeti olarak cihaz başına 5$ fark eder veya etmez.
donanım olarak ise daha fazla detay açıklandığında anlaşılacak herşey. muhtemelen adreno 305 olacak gpu'su. bence N9 halen idare eder gibi duruyor.
yurt duşından getirtirler. Türkiye'ye geleceği meçhul şuan.
Yonga seti modeli için 3 seçenek var bana göre. snapdragon s4 plus, s4 pro veya snapdragon 400.
ayrıca ekran çözünürlüğü hayalkırıklığı yarattı çünkü sürekli olarak hd ekranım geleceğinden bahsediliyordu.
Galiba bu gibi harbi bir mesajın için sana adamsın demiştim.Cidden adamın hasısıniyi de other half'in bunlarla ne alakası var? other half ne ram'i arttırabilir ne de ekran çözünürlüğünü.
kaldı ki sailfish'in tanıtımlarda donanımın üstesinden çok iyi geldiğini düşünürsek 1gb ram idare edecektir. zaten adamlar bunları bizim için düşünmüştür bana göre.n anlıyorum harmattanda multitask yaparken cihaz zaman zaman yavaşlıyor ama bu optimizasyon eksikliğinden kaynaklanan bir şey. ram azlığından değil. sailfish'in bu bağlamda daha olgun bir sistem olacağını düşünüyorum. donanımı da bu işler için uygun.
android cihaz kullanmayacağız o mantıkla düşünmeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?