Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ama o ekran loruyucuda donus ve ekrana tikladimiz acilmasi benim mod denemelerim dosyalarla oynama yaptim deneme yapiyordum fark edicek olucakmi diye gosterdim fark ediliyormus effects yapmiyor onu yani.
Astrosman
Üye
Sağola
OttomaN TigeR
Üye
paylaşım için sağol abi.
ayhan124
Üye
kurtuluş 40 v 1 efektını kullanıyorum..benım ıcın en guzel tarafı menu gecıs beklemelerındekı o dönen kucuk cemberın olmayısı..bunun iptal edılmesı ,efekt yapım aşamasıdamı yoksa sonradanmı gerceklesıyor..kurtulus arkadastan bır cevap alabılırmıyım acaba..
kurtuluş 40 v 1 efektını kullanıyorum..benım ıcın en guzel tarafı menu gecıs beklemelerındekı o dönen kucuk cemberın olmayısı..bunun iptal edılmesı ,efekt yapım aşamasıdamı yoksa sonradanmı gerceklesıyor..kurtulus arkadastan bır cevap alabılırmıyım acaba..
pekı bu efekttede yapılabılırmı.rarın ıcınde bizim gorebıldıgımız dosyalarmı.mesela rarı acıp o dosyayı kaldırabılırmıyım...tabıı eger oyleyse dosyanın adı ne...tesekkurler sımdıden,,,