SUPER HOTTTTT.....Jin Hao effects v6 (Swift effect by jin hao)

Sponsorlu Bağlantılar

mydonose13

Üye
duvar kağıdını varsayılan yaptım, ana ekrandaki efekt gitti geri gelmiyor. baştan tekrar kurdum, başka efekt de denedim ama ana ekrandaki efektler geri gelmiyor. yapılabilecek bir şey var mı

doctorrr

doctorrr

Üye
duvar kağıdını varsayılan yaptım, ana ekrandaki efekt gitti geri gelmiyor. baştan tekrar kurdum, başka efekt de denedim ama ana ekrandaki efektler geri gelmiyor. yapılabilecek bir şey var mı
şimdi efenim diğer ekranda farklı bi' duvar kağıdı olursa efektler beliri lönkedene değişir alnlatabilmişimdir umarım. : ?

mydonose13

Üye

şimdi efenim diğer ekranda farklı bi' duvar kağıdı olursa efektler beliri lönkedene değişir alnlatabilmişimdir umarım. : ?

sıkıntı şu ki, ben duvar kağıdı kullanmıyorum arka plan hep siyah :hmmm

mydonose13

Üye

tamam o zaman efektin belirmemesi gayet doğal.

hepsinin arka planı siyahken yanarlı dönerli değişmesini bekleyecek halim yok :D kaç tane giriş ekranı olduğunu gösteren noktalarda da bi ekşın olmuyor. çok önemli bir ayrıntı değil ama merak ettim sadece.

doctorrr

doctorrr

Üye
hepsinin arka planı siyahken yanarlı dönerli değişmesini bekleyecek halim yok :D kaç tane giriş ekranı olduğunu gösteren noktalarda da bi ekşın olmuyor. çok önemli bir ayrıntı değil ama merak ettim sadece.
Yahu atktığın şeye bak :D bunun yerine fp1/2 nin efektlerini kullan sade hızlı orjinal :) bu efektlerde illaki buglar çıkıyor. :)

mydonose13

Üye

Yahu atktığın şeye bak :D bunun yerine fp1/2 nin efektlerini kullan sade hızlı orjinal :) bu efektlerde illaki buglar çıkıyor. :)

dedim ya, merak işte :D dediğin efektlerden bir link alabilir miyim, forum özürlüyüm de biraz :P

TrBelle

TrBelle

Üye
Fp2 den çalışır mı

amficci

amficci

Üye
elinize sağlık

Forza_BıyıK

Forza_BıyıK

Üye
Yorumlarda 1-2 arkadaş Sormuş fakat cevap verilmemiş bu yüzden bende yinelemek istiyorum.. FP2 'de yüklenmiyor 'Yerleşik Bileşen Hatası veriyor.. 603 FP2 Hack'li SORUN NEDİR ? Her soruna bi çözüm bulunmuş Allah Rızası için bide bizim Soruna bi el atın :) :)

tatar_c_altı

Üye
arkadaşlar efekt yüklenmiyor yerleşik bir bileşen diyor ne anlama geliyor

emmelik

Üye
kardeşim nasıl kurcaz bunu

Üst Alt