Jin Hao S***k effect-unsigned+mod

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halil2727

halil2727

Üye
bende temalarda tema efekti diye bi seçenek yok daha doğrusu tema seçilen bölümde seçenekler yok sadece tema seçip çıkabiliyorsun .telefon 603 fp1

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
bende temalarda tema efekti diye bi seçenek yok daha doğrusu tema seçilen bölümde seçenekler yok sadece tema seçip çıkabiliyorsun .telefon 603 fp1

Sağ alt tarafta üç çizgi üst üste görünen bir buton var. Ona bastıktan sonra ayarlardan açabilirsin tema efektlerini.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Fp1 de tema efektlerini kapatamıyosun diye biliyorum hep açık sanırım

maxuma

maxuma

Üye
kurtuluş dostum bende 701 var sıs dosyasını yuklerken yerleşik uygulama yukleyemessın dıye hata verıyo bırde temaların ıcınde efecktı kapatma secengını bulamadım bı yardım edermısn.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
nasıl yükleyecez detaylı
anlatabilirmisiniz

- - - Eklendi - - -

yaptım arkadaşlar efekt yolu z deymiş, harika bi efekt. eline koluna sağlık kurtuluş abi :)

PriveT

PriveT

Üye
Paylasim icin tesekkurler.

amficci

amficci

Üye
teşekkürler

TrBelle

TrBelle

Üye
sağ alt derken nerdeki sag alt ?

- - - Eklendi - - -

kurtuluş dostum bende 701 var sıs dosyasını yuklerken yerleşik uygulama yukleyemessın dıye hata verıyo bırde temaların ıcınde efecktı kapatma secengını bulamadım bı yardım edermısn.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
teşekkürler kurtuluş abi

nigzes1907

nigzes1907

Üye
effect harika ama efeckt yolunu bulamadım telde hafıza kartı yok bide açılıştaki ekran koruyucuyu yazarsanız sevinirim şimdiden kolay gele

• Beğen
Tepkiler: mevt42

mevt42

Üye
ilk baştaki ekran koruyucuyu yani kiliti açarken ki ekran koruyucuyu nereden bulabilirim

serinaga

serinaga

Üye
süper walla kurtuluş kardeş, hemen indirip yüklüyorum ...

akifd

akifd

Üye
teşekkürle kardeş süper oldu maximod kullanıyorum fp1 ile çok seri

Metin MF

Metin MF

Üye
o yıldızlar ne acaba

barak1071

barak1071

Üye
teşekkürler elinesağlık.
ARKADAŞLAR XPLORE İLE RARDAKİ DOSYAYI C/RESORCE/EFFECTS DOSYASINA AÇIN SİS İ KURUN RESET YAPIN SONRA AYARLAR-TEMA-GENEL-TEMA AYARLARI-TEMA EFEKTİ AÇIK YAPIN BİTTİ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt