Jelating Problemi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

<h4x>

Üye
Jelating Problemi :(
Geçtiğimiz hafta Samsung Wave II ve Samsung Wave S7233E aldım. Wave II nin jelatinini çıkardım. Ancak S7233 ünkünü çıkarmadım. Bazı arkadaşlarım dedi, jelatini çıkar dokunmatikliği ve dokunma konusunda sıkıntı çekersin , birileride sen yeni jelatin taktır görünmüyor çok . Çizilmez etmez dediler. Hangisine uyayım ? Tavsiyelerinizi bekliyorum

Starsley

Jelatin kalsın arkadaşım sakın çıkartma su dökülür bi şey sürter yani sen önlemini al çıkartma

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Açıkcası ömür boyu jelatinle kullanmayı düşünmüyorsun herhalde bir süre sonra eskir nasıl olsa ve kötü bir görüntü oluşur. Ben de ilk aldığımda 2 gün kadar jelatini üstünde tutmuştum telefonumun insan korkuyor tabi, sonra çıkardığımda hiçbirşey olmadı dokunmatik zaten iyiydi ama bir nebze olsun daha iyi oldu, 6 aylık bir süreç geçti tek bir çizik bile yok ekranda. Dikkatli kullandığın sürece bişey olmaz çivi çakmıyorsun yani telefonun üstünde. Ama jelatini çıkardıktan sonra parmak izine karşı 2-3 haftada bir kuru ve deri bezle ekranını silmeni tavsiye ederim pırıl pırıl kullanmak için.

evet bende montenin jelatinini çıkardım ekranı kaliteli olduğu için en ufak bir çizilme yok

wave II ye bişey olmaz onunda ekranı kaliteli ekran çizilmez fakat 723 ün ekranı yumşak yani kolay çizilebilecek bir malzemeden yapılmış ve çizilmesi kolay jelatinini çıkarmanızı tavsiye etmem

<h4x>

Üye
Yorumlarınız için teşekkür ederim yanlız biliyorsunuz jelatinimin üzerinde Yazılar var , Wave 723 , GPS , Bada , Samsung APPS yazıyor. o Yüzden çıkarmayı düşünüyorumda sizce yeniden jelatin taktırayımmı yoksa devammı edeyim böyle ??

Starsley

Eğer yazı varsa iş değişir o zaman çıkart ama bence bi tane al insanlık halı bu çizilmeyi gectim tamam ama sıvı dökülür ne bilim bin türlü şey var benim c7de çizilmez cam ekran var ama yinede jelatin kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim

Reşwan

Emekli Yönetici
o dediğin bozulur tabiri 5800 ın üstündeki çizgili olan jelatin içindi kimileri o jelatin ile kullanmaya devam ediyorlar dı öööööyle yayıldı. alakası yok kardeş bitane al yapıştır ekranına yazık etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...