[jb][jzo54k] Cyanogenmod 10 Final Sürümü 23/10/2013 Galaxy Wonder

Sponsorlu Bağlantılar

wondermu

Üye
teşekkür ederim indirdim kurdum. force fast charge tıkladim. Ama bisey değismedi nerde yanlis yapiyorum.

Kernelin desteklemesi gerek ayrıca normal şarjda değil USB yani bilgisayarda hızlı şarj olur kernelide castagnalt kernel kur üstte verdim link

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Romda kamera kayitlarini hafiza kartina kaydetmek istiyorum fakat kamera ayarlarinda boyle bir sey bulamadim.

spazmol

spazmol

Üye
Rc1 için yeni karnel var mı arkadaşlar ?

oparlayan

oparlayan

Üye
Hadi rc1 hayırlı olsun arco çıldırmış beta 1 den rc 1 direk zıpladı :aha:

Bence arco cm10 a daha vakit ayırmıyor buda onun kanıtı gibi beta ile rc arasında hiç bir degisiklik yok... Sadece Kernel güncellenmiş..

Karamaske1905

Üye
Arco hiçbirşeye vakit ayırmıyorki artık bıraksın artık bence.Çünkü sürekli bekleyiş işine giriyoruz ancak sonuç olumsuz :(

lafactorial

lafactorial

Üye
Buyrun arkadaşlar siz yapın o zaman arco'nun yapamadığını...

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
konu neden güncellenmiyor ?

Karamaske1905

Üye
Buyrun arkadaşlar siz yapın o zaman arco'nun yapamadığını...

Ne alakası bu işin birinci kuralı başladıysan bitirilmesi gerekir.Tabiki arco mecbur değil ancak bizde bekleyiş içindeyiz biz değil tüm dünya :) Biraz daha vakit ayırsa fenamı olur diğer telefonlara CM destek verirken 2 günden bir yeni sürüm çıkarken biz 1 ay bekliyoruz olsun bunada razıyız ancak söz hakkımız olur diye düşünüyorum alpha 2'den beri her sürümü indirmiş bir arkadaş olarak.

suleyman_77

Üye
beyler bir yardım edermisiniz bunu yükledim ama google playe erişemiyorum basıyorum açılmıyor bir yardım lütfen

ismailnayir

Kapalı Hesap

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Canlı İzleyinn !

• Beğen
Tepkiler: caneira07
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Etkinlik başladı

1- Google Play Games Services: Arkadaşlarınızla aynı anda aynı oyunu oynayabileceksiniz, telefondan oynadığınız oyuna tabletten devam edebileceksiniz, arkadaşlarınızın skorlarını da görebileceksiniz, liderlik tablosu olacak. Tanıtımda durdurmaya zorla hatası
verse de :) çok güzel bir şey.

2- Geliştiriciler için Android Studio: Eclipse'den kurtuluş ve çok daha profesyonel bir geliştirme ortamı demek, özellikle emülatör özelliği çok iyi.

3- Tarayıcıdan girdiğimiz Google Play arayüzü de daha hoş bir görünüm alıyor, daha sadeleştirilmiş bir görünüm sunuyor.

4- Google Play Music ile ilgili yenilikler var. Katalog oluşturma ve yazarken kaçırdığım ama anladığım kadarıyla katalog oluşturma gibi özellikleri olan ayda 9.99 dolarlık bir ücreti var.

5- şu anda s4ün Google Edition versiyonu tanıtıldı. LTE 16 gb hafıza bootloader kilidi açık ve google tarafından güncellenecek 650 dolarlık bir ücreti var . temmuzda satışa çıkacak.

Beyler şimdiden söyliyeyim eğer 4.3 çıkarsa bu cihaza hemen portliyacam :D şu internet işini bi halledeyim :) cm10.1 hdd 10 gb yer kaplamıştı net yavaş olduğu için fazla bişe yapamadım

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Yeni google play music :
[video]http://cdn.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/imagecache/w680h550/postimages/26462/google_play_music_all_access.jpg[/video]

spazmol

spazmol

Üye
google play music türkiyede yokki :D

NovaTR14

NovaTR14

Üye
ya arkadaşlar romun şarj durumu nasıl ? Güzel dayanıyor mu wifi de filan şarj durumu nasıl oyunlar iyi çalışıyormu öğrenmek istediğim şey şu cm9 gibi hızlı ve serimi ona göre kurucam ?

burak_909

burak_909

Üye
- - - Eklendi - - -

ya arkadaşlar romun şarj durumu nasıl ? Güzel dayanıyor mu wifi de filan şarj durumu nasıl oyunlar iyi çalışıyormu öğrenmek istediğim şey şu cm9 gibi hızlı ve serimi ona göre kurucam ?

sarj konusunda biraz ilerleme var. Oyun performansında kasma yok denecek kadar az.. RC1 olmuş bence.

Üst Alt