[jb][jzo54k] Cyanogenmod 10 Final Sürümü 23/10/2013 Galaxy Wonder

Sponsorlu Bağlantılar

eren2934

eren2934

Üye
beta 1 çıktı

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Beta 1 de sarj sorunu cozulmus alpha 7 gore daha iyi gidiyor sarj

bilen19

bilen19

Üye
Gayet guzel. Peki hafiza degisikligini nasil yapicaz? Ayarlar depolama secenekler diyorum ama yer cikmiyo degistiremiyorum

mehmet-284

mehmet-284

Üye
Arkadaşlar bu türkçemi geçen yukledim ing.
çktı sildim cm10 tr varmı dilde

bilen19

bilen19

Üye
Gayet guzel. Peki hafiza degisikligini nasil yapicaz? Ayarlar depolama secenekler diyorum ama yer cikmiyo degistiremiyorum

vay arkadaş 1 kişi bile yazı yazmaz mı 5 saniyesini alacak yazık

nicked

nicked

Üye
Biraz daha beklemekde fayda var sanırim :)

bilen19

bilen19

Üye
bence şarjı çok iyi gidiyor.
3 gün oldu yayınlanalı ve hemen kurdum çok memnunum.
ama 10.1 uzay olacak az kaldı.

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
alpha 7 deki skull karneli beta 1 e kurabilirmiyiz acaba?

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
karnel varmı arkadaslar beta 1e göre

fayn88

fayn88

Üye
karnel isteyenlere

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
sagolasın

Kerim.

Kerim.

Üye
konu güncellense iyi olur

asi_fenerli

asi_fenerli

Üye
vay arkadaş 1 kişi bile yazı yazmaz mı 5 saniyesini alacak yazık

sistem/etc içindeki voıd.stap dosyasını aç sd card 0 (sıfır)la sd card 1 i yer değiştir 0'ın yerine 1 1'in yerine sıfır yaz bu kadar

iskader

iskader

Üye
Biraz daha beklemekde fayda var sanırim :)

http://www.maxicep.com/android-modi...stab-swap-cwm-yontemi-eklenmistir-694393.html

Burdan bakabilirsin cm10 ile cm10.1 aynı yolla yapılabiliyor. Yapman gereken voldfstab dosyasında

# internal sdcarddev_mount sdcard /storage/sdcard1 28 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1

# externel sdcard
dev_mount external_sd /storage/sdcard0 auto /devices/platform/msm_sdcc.4/mmc_host/mmc2

sdcard yanındaki 0 ve 1 değerlerini değiştirmen

wondermu

Üye
Performans ve stabilliği artırmak için şu işlemleri sırasıyla uygulayiniz castagnalt kernel yüklemeniz çok önemli linkleri akşam ekleyeceğim dileyen arkadaşlar için daha sonra 4cylturbo engine croosbreeder ve lovin script bunlara ilave olarak nova launcher kurmanızı şiddetle tavsiye ederim yardım isteyenler yazsın

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
Merhaba arkadaslar rom root islerinde yeniyim galaxy w cihazima cm10 modu yukledim yukledikten sonra oyun performansi ve hiz icn bir sey kurmak gerekiyor mu simdiden tesekkurler

wondermu

Üye
Merhaba arkadaslar rom root islerinde yeniyim galaxy w cihazima cm10 modu yukledim yukledikten sonra oyun performansi ve hiz icn bir sey kurmak gerekiyor mu simdiden tesekkurler

Gerekmezmi castagnalt kernel 4cylturbo engine/croosbreeder/lovin script ve nova launcher bunları kurduktan sonra telefonun 2 3 kat hızlandığını göreceksin

lafactorial

lafactorial

Üye

CM10 B1 CastagnaIT Ex Uv kernel.Oyun hiç yok sadece konuşma mesajlaşma ve internet 3 gün gidiyor şarj...

enginizmir

enginizmir

Üye
Şimdi hangi kernel daha iyi castagnalt kernel mi batur kernelmi ... ?? link te verirseniz sevinirim castagnalt kernel için...
bu arada
4cylturbo engine/croosbreeder/lovin script dedikleriniz nelerdir.. nasıl yüklenir link varmıdır.. bilgilendirirseniz sevinirim..

Üst Alt