paşa06.40
Üye
İnidrdiğiniz dosyayı telefon hafızasına at
recover modda ac İnstall Zip From de sec dosyayi yukle
Tamamdir dostum cok Teşekkürler.
İnidrdiğiniz dosyayı telefon hafızasına at
recover modda ac İnstall Zip From de sec dosyayi yukle
((( yanlış bişey mi yaptık acaba
diger romlarda hep olan bi ozellik mesajlarin kaydi tutulmamasi malesef bunda tutuyor bunu eksik yapmislar
ben bu romu geri sildim telefonu cok kastıryor omega rom
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu siteden odinle yüklemelisini yükledim canavar gibi omega kadar efekli değil hazır programlarıda yok ama cok seri ram boştayken 255 lerde omegada ise boştayken bile 455 altına düşmüyo 2 proram çalıştırdıkmı tel cok kasıyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
da root ladım süper oldu
root yapmak isteyen altarnatif root yazını yapsın omega rom yükler gibi zaten ilk odinle yüklenen olmadı bende
çok teşekkürler rom u kurdum fakat bi sorum olacak. oemga yı kurduktan sonra samsung ota güncellemesi yapmak istiyor. sizce ne yapmalıyım?
teşşekürler ayrıca bi sorum daha olacak .. omega dfiles tan accuaweather stock widget i indirdim recoveryden zip i yükledim fakat wipe cache ve wipe dalvik yapmama ragmen sarı üçgende takılı kaldı.. tekrar rom u yüklemek zorunda kaldım.. eksik yaptıgım birşey mi mi var?
s2 için olanını indirdim.. recovery modda yapmam gereken başka şeyler de var mı
dostum telefona root attım. rom yüklerken sd kart lazımmış ben onu bilmiyodum. wipe cache de yes ( delete all user data ) ya bastığım zaman telefonu tekrar başlatmak istedim ama telefon sürekli tekrar açılmadan reset atıp kapanıyo. ne yapmalıyım lütfen yardım edin((((((((((((((((((
dostum telefona root attım. rom yüklerken sd kart lazımmış ben onu bilmiyodum. wipe cache de yes ( delete all user data ) ya bastığım zaman telefonu tekrar başlatmak istedim ama telefon sürekli tekrar açılmadan reset atıp kapanıyo. ne yapmalıyım lütfen yardım edin((((((((((((((((((

s2 olan accuaweather yukledin dimi eger dier s3 note lerden indirdinse ondan olabilir