[jb] 4.1.2 Galaxy S2 I9100 Omega Rom V19.2 ---yeni--- (kaçmaz 0 Bug..)

Sponsorlu Bağlantılar

kendur

Üye
usta omega romu burada yazdıgı şekilde yükledim.ama ekran kiliti yok.bir türlü ayarlayamadım.ne yapmam lazım

emreshengul

Üye
beş dakikadır robot yürüyor.. :(((( yanlış bişey mi yaptık acaba

- - - Eklendi - - -

hahh açıldı emeğine sağlık :)

- - - Eklendi - - -

şimdi bu romu yükledim ama sistemde gelenuygulamaları kaldıramıyorum.. daha öncehiç root yapıp kaldırmayı denemedim.. biribana anlatabilir mi.. şimdiden çok sağolun

- - - Eklendi - - -

ya bu hub denen zırvalar olmasa ne hoş olacaktı... bir de swype klavye boşluk bırakmıyor her ayarı yapmama rağmen

custave

custave

Üye
diger romlarda hep olan bi ozellik mesajlarin kaydi tutulmamasi malesef bunda tutuyor bunu eksik yapmislar

Telefon-Arama Kaydı'na girip soldaki dokunmatik tuşa bastıktan sonra Görüntüle'yi seçin. Ardından orada istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

aquax01

Üye
ben bu romu geri sildim telefonu cok kastıryor omega rom
bu siteden odinle yüklemelisini yükledim canavar gibi omega kadar efekli değil hazır programlarıda yok ama cok seri ram boştayken 255 lerde omegada ise boştayken bile 455 altına düşmüyo 2 proram çalıştırdıkmı tel cok kasıyo

da root ladım süper oldu
root yapmak isteyen altarnatif root yazını yapsın omega rom yükler gibi zaten ilk odinle yüklenen olmadı bende

custave

custave

Üye
ben bu romu geri sildim telefonu cok kastıryor omega rom
bu siteden odinle yüklemelisini yükledim canavar gibi omega kadar efekli değil hazır programlarıda yok ama cok seri ram boştayken 255 lerde omegada ise boştayken bile 455 altına düşmüyo 2 proram çalıştırdıkmı tel cok kasıyo

da root ladım süper oldu
root yapmak isteyen altarnatif root yazını yapsın omega rom yükler gibi zaten ilk odinle yüklenen olmadı bende

bendede burdaki haliyle canavar

aquax01

Üye
benim telefon yurdışı imei li klonlu belki ondan omega cok kastırıyodur omega daha efekli ve güzel ama bende kasıyo omegadai şarjımda 9 saatte bitiyodu bu romla gün boyu gidiyo

gokhanyk

Üye
çok teşekkürler rom u kurdum fakat bi sorum olacak. oemga yı kurduktan sonra samsung ota güncellemesi yapmak istiyor. sizce ne yapmalıyım?

custave

custave

Üye
çok teşekkürler rom u kurdum fakat bi sorum olacak. oemga yı kurduktan sonra samsung ota güncellemesi yapmak istiyor. sizce ne yapmalıyım?

evet de enson guncelleme yukluder herhzlde

gokhanyk

Üye
teşşekürler ayrıca bi sorum daha olacak .. omega dfiles tan accuaweather stock widget i indirdim recoveryden zip i yükledim fakat wipe cache ve wipe dalvik yapmama ragmen sarı üçgende takılı kaldı.. tekrar rom u yüklemek zorunda kaldım.. eksik yaptıgım birşey mi mi var?

custave

custave

Üye
teşşekürler ayrıca bi sorum daha olacak .. omega dfiles tan accuaweather stock widget i indirdim recoveryden zip i yükledim fakat wipe cache ve wipe dalvik yapmama ragmen sarı üçgende takılı kaldı.. tekrar rom u yüklemek zorunda kaldım.. eksik yaptıgım birşey mi mi var?

s2 olan accuaweather yukledin dimi eger dier s3 note lerden indirdinse ondan olabilir

gokhanyk

Üye
s2 için olanını indirdim.. recovery modda yapmam gereken başka şeyler de var mı

custave

custave

Üye
s2 için olanını indirdim.. recovery modda yapmam gereken başka şeyler de var mı

bazen oluyo bendede iki uc sefer ustuste modem degistiriken olmuştu Backup la yedekle yuklemeden once sonrasi kolay olur Restore dersin duzelir

• Beğen
Tepkiler: gokhanyk

tormentpc

Üye
dostum telefona root attım. rom yüklerken sd kart lazımmış ben onu bilmiyodum. wipe cache de yes ( delete all user data ) ya bastığım zaman telefonu tekrar başlatmak istedim ama telefon sürekli tekrar açılmadan reset atıp kapanıyo. ne yapmalıyım lütfen yardım edin :(((((((((((((((((((

custave

custave

Üye
dostum telefona root attım. rom yüklerken sd kart lazımmış ben onu bilmiyodum. wipe cache de yes ( delete all user data ) ya bastığım zaman telefonu tekrar başlatmak istedim ama telefon sürekli tekrar açılmadan reset atıp kapanıyo. ne yapmalıyım lütfen yardım edin :(((((((((((((((((((

eger rootluysa telefon romu tekrar yukle wpi yap fabrika usb bicimlendirebilirsin

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi

Telefona Odin programi ile orjinal bir Rom kur ondan sonra tekrar root gbi islerini hallet telefonun Brick olmus Soft Brick telas yapmaya gerek yok dedigimi yap :)

ardakan12

ardakan12

Üye
S2 test sürümü yüklü şuan Onun Üstüne omegla yi Yuklesem Sorun Cikarmi Veya Hata Verirmi Simdiden tşk

ardakan12

ardakan12

Üye
S2 de şuan Test sürümü yüklü Onun Üstüne omegla yi Yuklesem Sorun Cikarmi Veya Hata Verirmi Simdiden tşk

tormentpc

Üye
orjinal romu ( 4.1.2 ) yükledim ama olmadı galaxy s2 hangi romla çıktı bilen var mı ? ona göre teker teker romları atınca düzelir diye düşünüyorum

Üst Alt