bataryayı çıkardım taktım ve hala samsung yazısıyla öyle kalıyo napmam lazım
telefona odin ile yeniden JB yükledim. neden olmadı anlamış değilim. yükleme tamamlanmıştı ama tekrar tel açılınca samsung yazısında kaldı. derdime bi çare, napıp edip yüklemem lazım bu Omegayı :S

Ben omegaya gectim ama nedense eskisi kadar program kuramiyorum sistem belleginden dolayi (hani 1.97 gb olan) eskiden 85 uygulama gozukuyordu marketye dolmamisti simdi 25 tane ama doldu gozukuyor bunu arttirmanin bir yolu varmı adam akilli program bile kuramiyorum lütfen yardim
yedeklerini aldım ve fabrika ayarlarına döndüm şimdi sorun yok teşekkürlerbende 93 tane uygulama birkac oyun var oyle bi sorun yok.
tekrar kur veya fabrika ayari cek usb bicimlendir oyle bidene
sarz nasıl dostum
- - - Eklendi - - -
Yukledim ama ram kullanimi fazla
- - - Eklendi - - -
Emegine saglik ama ram kullanimi fazla oldugu icin tekrar orjinale döndüm. Orjinalde boştayken 380 ile 480 arasi ama bunda ram boster kullanmama ragmen en fazla 390 bos alan. Telefon bostayken 200 mb bos alan var ve haliyle sarzi somurur.
bende 250 ile 490 arasi ram değişiyo
sarj 1saat 20 dakikada %10 azaldı wifi kapalı
genel bisorun jellybean de sarjı iciyo
Aslında sarzi iyi gibime geldi ram olayinida test ettim ağır oyun açtım kasma takilma donma yok. Bug yok super bi rom. Stock romdan daha stabil stock romda bug var ama bunda yok. Bunu Kullanmaya karar verdim
Bende bi sorunla karşılaşmadım gayet stabil. Kullandikca sevdim bunu. Yanliz saat wodgeti seffaf degilde stock romdaki gibi olsaydi daha guzel olurdu
omega files s2 temaya gel orda var bi bak
Indirdimde nasil olacak peki
Zipli dosya nasil yukleniyo