[jb] 4.1.2 Galaxy S2 I9100 Omega Rom V19.2 ---yeni--- (kaçmaz 0 Bug..)

Sponsorlu Bağlantılar

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Aksam linki yenileyecegim arkaslar

ysfykc06

Üye
başka bi yerden indirdim kurdum tel tekrar kapandı açıldı ve Samsung yazıyo 3-4 dkdır öyle duruyo. normalmi? videodaki gibi robotta gelmedi hala

ysfykc06

Üye
bataryayı çıkardım taktım ve hala samsung yazısıyla öyle kalıyo napmam lazım :s

telefona odin ile yeniden JB yükledim. neden olmadı anlamış değilim. yükleme tamamlanmıştı ama tekrar tel açılınca samsung yazısında kaldı. derdime bi çare, napıp edip yüklemem lazım bu Omegayı :S

custave

custave

Üye
bataryayı çıkardım taktım ve hala samsung yazısıyla öyle kalıyo napmam lazım :s

telefona odin ile yeniden JB yükledim. neden olmadı anlamış değilim. yükleme tamamlanmıştı ama tekrar tel açılınca samsung yazısında kaldı. derdime bi çare, napıp edip yüklemem lazım bu Omegayı :S

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşlar birde dikkatli olun i9100ggsmh yazılımıni yanlışlıkla i9100g versiyonuna atmaya kalkmayın telefon soft brick oluyor başıma geldi. Ondan sonra anladım ki bu s2 nin birde g versiyonu varmış

ysfykc06

Üye
SORU: Jelly Beanı kendim yüklemiştim. artık kies üzerinden bir işlem yapamıyorum. ve yapamayacakmıyım? teli yedekleme vs gibi durumlarım oluyo veya ne biliyim bidahakine kies üzerinden güncellemek istersem yapamayacakmıyım? bağlanıyor diyo ama bi yılda dursa baglanmıyo.. şimdiden teşekkürler

xfurkan1

Üye
Ben omegaya gectim ama nedense eskisi kadar program kuramiyorum sistem belleginden dolayi (hani 1.97 gb olan) eskiden 85 uygulama gozukuyordu marketye dolmamisti simdi 25 tane ama doldu gozukuyor bunu arttirmanin bir yolu varmı adam akilli program bile kuramiyorum lütfen yardim

juan-juan

Üye
slm millet

bu romdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama klavye hep yukarıda ne yazdığımı goremıyorum buna nasıl çare bulcam ?
aşağı yukarı hareket etse de istediğm gibi olmuyor bi yardmm

- - - Eklendi - - -

bir de türkçe dili için güncelleme yaparken guncelleme yapılmadı dıor neden acaba

- - - Eklendi - - -

mesaj gelince titriyor bunu nasıl engelleriz

biraz fazla soru oldu ama :)

- - - Eklendi - - -

juice defender gibi programların custom romlara yuklenır mı ? (bu tarz rom lar sayac arttır bu programlar da zarar verr mı dıe soruorum)

custave

custave

Üye
Ben omegaya gectim ama nedense eskisi kadar program kuramiyorum sistem belleginden dolayi (hani 1.97 gb olan) eskiden 85 uygulama gozukuyordu marketye dolmamisti simdi 25 tane ama doldu gozukuyor bunu arttirmanin bir yolu varmı adam akilli program bile kuramiyorum lütfen yardim

bende 93 tane uygulama birkac oyun var oyle bi sorun yok.
tekrar kur veya fabrika ayari cek usb bicimlendir oyle bidene

xfurkan1

Üye
bende 93 tane uygulama birkac oyun var oyle bi sorun yok.
tekrar kur veya fabrika ayari cek usb bicimlendir oyle bidene
yedeklerini aldım ve fabrika ayarlarına döndüm şimdi sorun yok teşekkürler

paşa06.40

paşa06.40

Üye
sarz nasıl dostum

- - - Eklendi - - -

Yukledim ama ram kullanimi fazla

- - - Eklendi - - -

Emegine saglik ama ram kullanimi fazla oldugu icin tekrar orjinale döndüm. Orjinalde boştayken 380 ile 480 arasi ama bunda ram boster kullanmama ragmen en fazla 390 bos alan. Telefon bostayken 200 mb bos alan var ve haliyle sarzi somurur.

custave

custave

Üye
sarz nasıl dostum

- - - Eklendi - - -

Yukledim ama ram kullanimi fazla

- - - Eklendi - - -

Emegine saglik ama ram kullanimi fazla oldugu icin tekrar orjinale döndüm. Orjinalde boştayken 380 ile 480 arasi ama bunda ram boster kullanmama ragmen en fazla 390 bos alan. Telefon bostayken 200 mb bos alan var ve haliyle sarzi somurur.

bende 250 ile 490 arasi ram değişiyo
sarj 1saat 20 dakikada %10 azaldı wifi kapalı
genel bisorun jellybean de sarjı iciyo

paşa06.40

paşa06.40

Üye
bende 250 ile 490 arasi ram değişiyo
sarj 1saat 20 dakikada %10 azaldı wifi kapalı
genel bisorun jellybean de sarjı iciyo

Aslında sarzi iyi gibime geldi ram olayinida test ettim ağır oyun açtım kasma takilma donma yok. Bug yok super bi rom. Stock romdan daha stabil stock romda bug var ama bunda yok. Bunu Kullanmaya karar verdim

custave

custave

Üye
Aslında sarzi iyi gibime geldi ram olayinida test ettim ağır oyun açtım kasma takilma donma yok. Bug yok super bi rom. Stock romdan daha stabil stock romda bug var ama bunda yok. Bunu Kullanmaya karar verdim

bana görede en iyisi bu hic bir sorunla karsilasmadim simdilik

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Bende bi sorunla karşılaşmadım gayet stabil. Kullandikca sevdim bunu. Yanliz saat wodgeti seffaf degilde stock romdaki gibi olsaydi daha guzel olurdu

custave

custave

Üye
Bende bi sorunla karşılaşmadım gayet stabil. Kullandikca sevdim bunu. Yanliz saat wodgeti seffaf degilde stock romdaki gibi olsaydi daha guzel olurdu

omega files s2 temaya gel orda var bi bak

custave

custave

Üye
Indirdimde nasil olacak peki

zip li dosyami eger zipliyse rom yuklergibi olmasi lazim tam emin degilim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -