[jb] 4.1.2 Galaxy S2 I9100 Omega Rom V19.2 ---yeni--- (kaçmaz 0 Bug..)

Sponsorlu Bağlantılar

avessm

Üye
tanıtım yazısında arama mesaj kaydı kaldırıldı diyor ama h
kaldırılmamıs ve ayarladan yapılır diyosunuz ama oyle bi ayar yok malesef
tsk

- - - Eklendi - - -

ne olur biri yardım etsin

juan-juan

Üye
şimdi yukledim 3 dk surdu hayret robot yuruor açılmadı daha ama guzel bi şey benzior ilk rom yuklemem ama basitmiş bu omega her şeyi kendi de silior galiba :)

yukleme işlemleri bitince advanced den wipe işlemlerine gerek var mıdır acaba

bu romu paylaşan archangell arkadaşa teşekkür ediyorum bu işte acemiym ama yukleme epey kolaymış :) yanlş bir şey yapmadıysak tabii :)))

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
şimdi yukledim 3 dk surdu hayret robot yuruor açılmadı daha ama guzel bi şey benzior ilk rom yuklemem ama basitmiş bu omega her şeyi kendi de silior galiba :)

yukleme işlemleri bitince advanced den wipe işlemlerine gerek var mıdır acaba

bu romu paylaşan archangell arkadaşa teşekkür ediyorum bu işte acemiym ama yukleme epey kolaymış :) yanlş bir şey yapmadıysak tabii :)))

Hiç önemli değil :D bir sorun olursa buralardayım bugün bakamadım foruma kusura bakmayın :D

- - - Eklendi - - -

tanıtım yazısında arama mesaj kaydı kaldırıldı diyor ama h
kaldırılmamıs ve ayarladan yapılır diyosunuz ama oyle bi ayar yok malesef
tsk

- - - Eklendi - - -

ne olur biri yardım etsin

Omega Settings var uygulamalarda ona gir ordan Call record delete falan var sözlükten çevire çevire yap ayarları ben var diyorsam vardır ;)

- - - Eklendi - - -

simdi rom manager ile cwma gecmeyi basardimda yinede soruyorum rom manager ile yapilabilir mi ?

Evet

- - - Eklendi - - -

Yukleyen arkadaslara bi rica etsem gorusme esnasinda hoparloru acip karsi tarafa ses gidiyormu deneyebilirmi. Bende baska rom yuklu ses gitmiyor. Normal konusurken ve sesli klavyede sorun yok hoparloru acinca karsi tarafa ses gitmiyor

Ses gidiyor rahat olun

juan-juan

Üye
eywaall archangell romu yukledim ama eski dosyalrım duruor neden acaba zedge vs...

- - - Eklendi - - -

sanki dokunmatiklik hassayetı azalmş nedersın ??

- - - Eklendi - - -

archangell romu yukledıkten sonra duramadım advanced de wipe yaptım şimdi tel samasung yazısınıda kaldı ne yapmalıyımm :(((

- - - Eklendi - - -

tamam tamam açıldı sıkıntı yoq bu rom da epey detaylıymış yahu :))

eski dosyaları elle siiorum bende gitmemşler ne yapayaım :)

meyhana

Üye
File does not exist! #1 uyarısı veriyor link.

ysfykc06

Üye
herşeyi yapıyorum ama yükleme bölümünde install zip diye bişey görünmüyor. bu yüzden yükleyemiyorum. yardım ederseniz sevinirim

avessm

Üye
bahsettiginiz yerde mesajlarin kaydi ile ilgili bi ayar yok yardimci olursan vok sevinirim

juan-juan

Üye
bu tarz custom romlara dr web , battery saver gibi program kurlmasına gerek var mı?

bir de bunda omega files ı tıklayınca dosya indir die playe gönderior indirmeye gerek var mı ne işe yarar?

cevaplarsan üstad archangell sevinirm :))

- - - Eklendi - - -

nova launcher bunda gömülü gelmiyor galıba

- - - Eklendi - - -

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
bu tarz custom romlara dr web , battery saver gibi program kurlmasına gerek var mı?

bir de bunda omega files ı tıklayınca dosya indir die playe gönderior indirmeye gerek var mı ne işe yarar?

cevaplarsan üstad archangell sevinirm :))

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Nova launcher falan yok herhangi bir dosya indirmenize gerek yok onlar zevkinize kalmış :)

- - - Eklendi - - -

Link sağlam arkadaşlar kontrol ediyorum hep

- - - Eklendi - - -

herşeyi yapıyorum ama yükleme bölümünde install zip diye bişey görünmüyor. bu yüzden yükleyemiyorum. yardım ederseniz sevinirim

Galaxy sS2 I9100 CWM 6 bulup yükle

AYNA

AYNA

Üye
benim bir kaç sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.
1) bu rom orjinalden daha mı stabil yani pil durumunda daha uzun gitme olur mu?
2) bu romun içerisinden samsungun hub ları gibi gereksiz programlar çıkarıldı mı? mesela işime yaramayacak programlar var arka fonda çalışıp şarj yiyorlar boyuna.
3) birde bunu yaptıktan sonra begenmedik diyelim orjinal fw yi tekrar yükleyebiliyor muyuz sorunsuz bir şekilde?
4) kernel nedir hiç anlamıyorum?

juan-juan

Üye
1- deneyip gormek lazım bende yenı yukledım 4.0.3 ten gecnce epey guzel geldi tel çağ atladı :)

2-galiba dediğinz gibi çunku ek prolar da yuklenmıs indirme dosya yonetcısı gıbı ...

3-ewet donuluormus sıkıntı yok onda

4-kernel i boş ver yukle bunu omega kernelide kendisylen gelıoo

- - - Eklendi - - -

pişman olmasıın yuklemesı de kolay zaten AYNA

ysfykc06

Üye
link çalışmıyo

AYNA

AYNA

Üye
@juan-juan ben şimdi orjinal 4.1.2 jelly bean kullanıyorum bunu görünce merak ettim.orjinali baya stabil geldi bana.eğer bu daha stabil ise buna geçicem ondan sordum.
sen 4.0.3'ten geçtiğin için sana zaten çok güzel gelir.orjinalide bana öyle gelmişti herşey değişti çok güzel oldu yani.

ysfykc06

Üye
linke tıklıyorum açılıyo sonra ordan tıkladığımda File does not exist! #1 yazıyo. yardım ederseniz sevinirim

juan-juan

Üye
vallaha 4.1.2 yi bunla gördüğüm için bi kıyaslama yapamam ama bunu yukledm ve bi sıkıntı goremedm anladğım kadaryla tabiki :)

ysfykc06

Üye
linkte File does not exist! #1 bu hatayı alıyorum?

Üst Alt