[JB][4.1.2]G-wonder Rom

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Rastgele rom ararken burayi bulman zaten imkansizdi baskasi yazmasa.

Otroligt

Otroligt

Üye
Rastgele rom ararken burayi bulman zaten imkansizdi baskasi yazmasa.
Dostum Samsung Android ROM kısmında konuların solundaki Galaxy Wonder yazısına basınca sadece wonder romlarının çıktığından habersizsin sanırım. Öğrenmiş oldun işine yarar belki. Neyse çok uzadı bu konu. Konu da kirlenmesin hem. Çalışmalarında başarılar.

r6565

r6565

Üye
Allah aşkına biri benim telefonuma cwm yüklesın bi turlü yapamadım yokmu yardımcı olabilecek biri

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Odin indir odin ile yukle

r6565

r6565

Üye
eyw sağolun yaptım çokm iyi oldu telefon ram i azaltmak içindde bi çözüm bulsaydık tam olcaktı

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Rame hiç karışmayın kendi hallolur.

darbe190767

darbe190767

Üye
Usta diyer konuyada yazdim performans icin ne yapmam lazim ne yukleyip ne islemci yoneticisi seceyim fifa 15 de kasiyor

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Usta diyer konuyada yazdim performans icin ne yapmam lazim ne yukleyip ne islemci yoneticisi seceyim fifa 15 de kasiyor

İnsaf 4 yıllık cihaz :D supremacy Script kur bir re bu romu değil artık diğerini kullanıyoruz ona cevap yaz

darbe190767

darbe190767

Üye
Usta para olsa daha iyisi aliriz ama bunla idare ediyorum ama beya dayandi ihtiyar diyer konun linkini atsana ben telden girdigmdn bulamadim dedigini flasladim baska ne onerebilirsin gta 3 yukliycm kasarmi acaba bilmiyorum baya bi uzattim ha :D
Usta bide aklindeyken soramda swap yapabilirmiyiz bu rom da ram icin

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Yapabilirsin de yapma, sağlıklı değil.

darbe190767

darbe190767

Üye
ewet yaptım ama anormal sekilde kasma yapti iptal ettim usta s3 teki kaydirma kilidini nasıl yapibilirim bana zıp olarak ayarlayabilir misin