usta şarj performansı açısından v1 ve v2 arasındaki fark ne?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()
Romun güncellendiği konuyu buraya ekleseydiniz keşke.Romla alakali degil. Ayrica bu rom guncellendi baska bir konuda. Ses kayitlari icin ac!d sound engine kurun demistim
Uslubumda bi yanlış yok. Para almıyorsun tamam ama yeni bir yere geçmişsin haber vermen gerekmez mi? V2 çıktı konu burada diye eklemen belirtmen gerekmez mi? Rom yapmayı becerebiliyorsun ama konuya bi link eklemeyi zor mu goruyorsun?Yapıcı eleştiriye açık değilsen söyle eleştirmeyeyim dostum. Konuya bir link eklemeyi çok zor görmüşsün bir de herkes haberdar gibi saçma bahaneler sunuyorsun.Sen ne anlatiyon ya ? Aga sanki ben bunu yapmak icin para aliyorum bu adamlardan. İsteyen gelir alir ve herkes zaten haberdar. Uslubuna dikkat et.
Dostum vermiş olabilirsin bir lafım yok ama 30 sayfa yorum var hangi birini okuyayım? Konuya giriyorum inceliyorum 1-2 sayfa yorumlara bakıp beğenirsem indiriyorum. Nereden bileyim v2 ye geçtiğini. Bu öndeydi ben baktığım zaman buna girdim. Yanlış olmasın kusra bakma amacım tartısma yaratmak değil.Ha konu sahibi olarak linki vermek yerine google a wonderoid rom yaz diyorsunuz da ben birşey dediğimde hakaret etmiş oluyorum? Wonderoid adlı bi sitede rom çıktı dostum eyvallah ta sitede üyeliğim yok onu nasıl yapacağız?@yunus.28.1907 poweramp kur daha sonra ayarlari vereyim@alpayoktay hala burdayim ve daha onceki yorumlarda verdim baskasi yazana kadar bu komu gerilerdeydi ve guncel konu ondeydi.