Evet kullandım.Yukarida bahsedilen oyunlari acmak icin 3. parti uygulamalar kullandiniz mi( greenify seeder task manager vs) ???
evet sadece grennfy + fmr memory ve honx7up kernelYukarida bahsedilen oyunlari acmak icin 3. parti uygulamalar kullandiniz mi( greenify seeder task manager vs) ???
Oyunları belirttim. Şarj bana göre iyi gidiyor. Performans olarak kullandığım en iyi rom.Sarj nasil gidiyor kardesim oyu performans nasil yazabilirmisin

Saolasin kardes deniyecegimOyunları belirttim. Şarj bana göre iyi gidiyor. Performans olarak kullandığım en iyi rom.![]()
Konusu yoktu. Emre arkadaşımızda konusunu açtı.valla biri açıklığa kavuştursa iyi olacak

Honx7up kernelin linkini atar misin kardes?evet sadece grennfy + fmr memory ve honx7up kernel
Galaxy W i8150 Wonder - Cm10 honex7up kernel(şarz-smooth-performans-hız) - MaxiCepHonx7up kernelin linkini atar misin kardes?
Performans arttirici olarak neler var hocam acarsaniz birazherseyiyle super rom
Hocam romu kurduktan sonra kerneli kuralım mı yoksa sade haliyle mi tavsiyeniz nedir
Evet hangisi roma bir takviye yapsak daha iyi olur gibisinden tavsiye varmidir arkadaslarHocam romu kurduktan sonra kerneli kuralım mı yoksa sade haliyle mi tavsiyeniz nedir
gernyfy fmr supermacyscripti yukle yeterPerformans arttirici olarak neler var hocam acarsaniz biraz
Bir sıkıntı olmaz dimi hocam bide link atabilirsen cok iyi olur onlari tam bilmiyorumgernyfy fmr supermacyscripti yukle yeter
hocam suan mobile gectim sonra atarim istersenBir sıkıntı olmaz dimi hocam bide link atabilirsen cok iyi olur onlari tam bilmiyorum
Tmm kardesimhocam suan mobile gectim sonra atarim istersen