T.serdar Üye Bysalih41' Alıntı: Hdi seederi kur enable yap hepsini isaretle google playi yeniden flashla Genişletmek için tıkla ... Gapps i yeniden flashlamadan once wipe fln yapicakmiyim yada flahladiktan sonra?
Bysalih41' Alıntı: Hdi seederi kur enable yap hepsini isaretle google playi yeniden flashla Genişletmek için tıkla ... Gapps i yeniden flashlamadan once wipe fln yapicakmiyim yada flahladiktan sonra?
Bysalih41 Üye T.serdar' Alıntı: Gapps i yeniden flashlamadan once wipe fln yapicakmiyim yada flahladiktan sonra? Genişletmek için tıkla ... Gerek yok
T.serdar' Alıntı: Gapps i yeniden flashlamadan once wipe fln yapicakmiyim yada flahladiktan sonra? Genişletmek için tıkla ... Gerek yok
-Emre Üye Konu Sahibi T.serdar' Alıntı: Arkadaslar g-wonderi kurdum gercekten kusursuza yakın kim yaptiysa ellerine saglik sorum olacakti s4 launcher yuklemek istiyorum ama ekran boyutuna goreymis heralde xhdi,hdi,mdi mi oldugunu nasil anlayabilirim bilgi verirseniz sevinirim bide cm10 da seeder kullananlar ayarlarini paylasabilirlermi rica etsem Genişletmek için tıkla ... Hdpi olacak
T.serdar' Alıntı: Arkadaslar g-wonderi kurdum gercekten kusursuza yakın kim yaptiysa ellerine saglik sorum olacakti s4 launcher yuklemek istiyorum ama ekran boyutuna goreymis heralde xhdi,hdi,mdi mi oldugunu nasil anlayabilirim bilgi verirseniz sevinirim bide cm10 da seeder kullananlar ayarlarini paylasabilirlermi rica etsem Genişletmek için tıkla ... Hdpi olacak
burak_909 Üye beyler biri gapps linki yollasın ilk verdiğiniz linkteki dosya hatalı. yalnızca 42 mb'ı iniyor açıncada arşiv hatalı diyor
beyler biri gapps linki yollasın ilk verdiğiniz linkteki dosya hatalı. yalnızca 42 mb'ı iniyor açıncada arşiv hatalı diyor
emrah166 Üye -Emre' Alıntı: Gapps dosyası: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ikinci versiyonda roma eklenmiş olacak Genişletmek için tıkla ... bu gapps hatali mi simdi?
-Emre' Alıntı: Gapps dosyası: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ikinci versiyonda roma eklenmiş olacak Genişletmek için tıkla ... bu gapps hatali mi simdi?
T.serdar Üye emrah166' Alıntı: bu gapps hatali mi simdi? Genişletmek için tıkla ... Evet indirdim gapps hata veriyor bende anlamadim ilk defa oldu
emrah166' Alıntı: bu gapps hatali mi simdi? Genişletmek için tıkla ... Evet indirdim gapps hata veriyor bende anlamadim ilk defa oldu
emrah166 Üye bu cm 10 final release degil mi yani bende cm10 fr nin dosyalari var final surumuyse oradaki gappsi kullanmamda bi sikinti olmaz degil mi?
bu cm 10 final release degil mi yani bende cm10 fr nin dosyalari var final surumuyse oradaki gappsi kullanmamda bi sikinti olmaz degil mi?
T.serdar Üye -Emre' Alıntı: Gapps hatalı değildir ya bende çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Hocam hatayi googlede arastirdim hesabi sildim telefonu yeniden baslattim oldu k.bakmayin
-Emre' Alıntı: Gapps hatalı değildir ya bende çalışıyor Genişletmek için tıkla ... Hocam hatayi googlede arastirdim hesabi sildim telefonu yeniden baslattim oldu k.bakmayin
emrah166 Üye -Emre' Alıntı: Gapps hatalı değildir ya bende çalışıyor Genişletmek için tıkla ... cm10 finalin gappsini kullansam sikinti cikar mi hocam
-Emre' Alıntı: Gapps hatalı değildir ya bende çalışıyor Genişletmek için tıkla ... cm10 finalin gappsini kullansam sikinti cikar mi hocam
tcfb Üye emrah166' Alıntı: cm10 finalin gappsini kullansam sikinti cikar mi hocam Genişletmek için tıkla ... Çıkmaz ben onunla yaptım . xdadan
emrah166' Alıntı: cm10 finalin gappsini kullansam sikinti cikar mi hocam Genişletmek için tıkla ... Çıkmaz ben onunla yaptım . xdadan
osiy Üye Hocam ellerine saglik gercekten de cok guzel bi bi rom sayisizca rom denedim bunun kadar akici bi rom gormedim v2 yi sabirsizlik la bekliyom sayenizde wonderi daha cok sevmeye basladim
Hocam ellerine saglik gercekten de cok guzel bi bi rom sayisizca rom denedim bunun kadar akici bi rom gormedim v2 yi sabirsizlik la bekliyom sayenizde wonderi daha cok sevmeye basladim
yokartk Üye Her rom paylaşımında aynı mesajlar yazılıyor artık neyi deneyeceğimizi şaşırdık sarj nasıl ? Bazıları sarj aksada olur diyor iki telefon mu kullanıyosunuz anlamıyorum ben bu düşünceyi ? piskopatça geliyor bu fikirler
Her rom paylaşımında aynı mesajlar yazılıyor artık neyi deneyeceğimizi şaşırdık sarj nasıl ? Bazıları sarj aksada olur diyor iki telefon mu kullanıyosunuz anlamıyorum ben bu düşünceyi ? piskopatça geliyor bu fikirler
hasaneness Üye yokartk' Alıntı: Her rom paylaşımında aynı mesajlar yazılıyor artık neyi deneyeceğimizi şaşırdık sarj nasıl ? Bazıları sarj aksada olur diyor iki telefon mu kullanıyosunuz anlamıyorum ben bu düşünceyi ? piskopatça geliyor bu fikirler Genişletmek için tıkla ... Ben artik 2 tel kullaniyom sarj derdim kalmiyo ama g wonder romuna greenifyyi kur cm9 gibi sarjini yasa hatta bence cm9 dan bile iyi
yokartk' Alıntı: Her rom paylaşımında aynı mesajlar yazılıyor artık neyi deneyeceğimizi şaşırdık sarj nasıl ? Bazıları sarj aksada olur diyor iki telefon mu kullanıyosunuz anlamıyorum ben bu düşünceyi ? piskopatça geliyor bu fikirler Genişletmek için tıkla ... Ben artik 2 tel kullaniyom sarj derdim kalmiyo ama g wonder romuna greenifyyi kur cm9 gibi sarjini yasa hatta bence cm9 dan bile iyi