jar wireless(istek)

Sponsorlu Bağlantılar

Paranoya

Paranoya

Üye
O bir program değil bir donanımsal özelliktir. Bu şekilde bulamassın telefonu değiştirmen gerek .

Emre-45

Emre-45

Üye
Wireless (Kablosuz internet) sonradan bir telefona yüklenemez , takılamaz arkadaşlar bu kadar kasmaya gerek yok

Paranoya

Paranoya

Üye
Wireless (Kablosuz internet) sonradan bir telefona yüklenemez , takılamaz arkadaşlar bu kadar kasmaya gerek yok

Sonra takılabliyor ama sadece bazı telefonlara hafıza kartı yerine takabiliyoruz .

kosovali2016

Üye
ne adamlar var yahu 3310 a elllerinden gelse fıfa yükleyecekler

ömerin

Üye
of ya neden yok

blackaid

blackaid

Üye
kardeş wireless dan faydalanman için telefonda wireless özelliği olması lazım programla olmaz

aliuoo

aliuoo

Üye
Arkadaslar sony ericson k750i için program gelistirilmiş getjarda var

seyyid47

Üye
:d
arkıler jar bedava tv oynatıcı varsa yazarmı acabaaaaa saygılar.........

Rza.

Üye
dalga gecmeye gerek yok arkadaslar. bılmedıgınız konuda da yorum yapmayın lutfen.

--------------- Ekleme ---------------

bılmedıgınız konuda da yorum yapmayın lutfen
arkadaslar dalga gecmenıze gertek yok :@:@:@ .. wireless demek blututh demektir. wireless olayı blututh olan butun telefonlara oluyor. ama su ana kadar .sis uzantılı buldum onuda asagıda paylasayım. . ama 6300 bulursam da paylasırım paylasırım.
link ekliyemedigim icin asagıda karısık yazdım siz birlestirin http yi

rapidshare.com/files/118435635/Wreless.rar.html

Kardeş dalga geçilecek bi konu değil ama sende baya saçmalamışssın :)))
Bluetooth ile WLAN ın anten gücü birmi allahnı seversen :)

33musti33

Üye
onun ozel kartı var ama 100 yada 200 tl ztn sıkda bulaman boşver bende :oke:

burunn

Üye
ben jar uzantılı wireless programı buldum.hemde %100 çalışıyor.ama programın dili ingilizce.artık gerisini siz halledin.neyse lafı daha fazla uzatmayım.programın adı:vectir-wifi-remote.jar:heyo:

Esmenis

Üye
Dogrumu

y n s c n

y n s c n

Üye
imkansız :) Wireless donanımsal bir özelliktir yazılımsal değil ;) arkadaşın telefonunda Wireless vardır muhtemelen nereden aktive edip kapatabileceğini bilmiyordur diye düşünüyorum :) eğer öyle bir durum varsa benim bilgisayarıma biri bluetoothla şöyle 2Gb ram bide 4 çekirdek bi işlemci atabilirmi? :P

• Beğen
Tepkiler: -Emre
haqqus

haqqus

Üye
dalga gecmeye gerek yok arkadaslar. bılmedıgınız konuda da yorum yapmayın lutfen.

arkadaslar dalga gecmenıze gertek yok :@:@:@ .. wireless demek blututh demektir. wireless olayı blututh olan butun telefonlara oluyor. ama su ana kadar .sis uzantılı buldum onuda asagıda paylasayım. . ama 6300 bulursam da paylasırım paylasırım.

Ne cok guldum yaa wallaha o ne bulutut demiş yok bulut yagmurlu cınsınden hemde wirales cok baska bi olay kardes yanlıs bilion sen

y n s c n

y n s c n

Üye
:aha:çatladım :D bulututtan wireles yapılabiliosa bende istiorm o programı :D

15097

15097

Üye
wireless benim bildiğim laptopta oluyor ama gelecekte o da olur inşaallah
cep telefonlarında da vardı 2008 yılında wireless, hâlâda var.

----------Eklendi @ 22:33:59 ---------- Yazıldı @ 22:30:48 ----------

wireless demek bluetooth demek değildir.

TheCower

TheCower

Üye
Wifi modem gerekli. O da s40 larda çoğu telefonda yok.

mert41994

mert41994

Üye
Telefonda dahili olan bir özellik wireless. Java programı ile çalıştırabilme imkanı yok malesef.
Şu konuda mantıklı ama Bluetooth ile modeme bağlanıp wlan girme. Wlan dalgaları ile Bluetooth dalgaları farklı frekansta dalgalar. Bluetooth dalgaları yayan modem olmadığı için şimdilik ne yazık ki imkansız birşey.
Olsada s40 telefonda hatta v6'sında 32 kb internet hızı var. Yeterli gelmeyecektir

Takipçi Satın Al

Üst Alt