jar wireless(istek)

Sponsorlu Bağlantılar

mcan12

mcan12

Üye
    Konu Sahibi
jar wireless(istek)
arkdaşlar lütfen eğer elinizde varsa jar uzantılı bir wireless programı istiyorum

--------------- Ekleme ---------------

şimdiden uğradığınız için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612, 0cezaverap0, ugursk ve 1 kişi daha

KAFKAS KARTALI

Üye
o neki nasıl program ne işe yarıyor merak ettim şimdi

mcan12

mcan12

Üye
    Konu Sahibi
kardeş o program sayesinde kablosuz mıdemlere bağlanıosun ve beleş internet

fearless888

fearless888

Üye
ya bende arıyorum acil lazım java olacak yardım edecek yokmu..........

ahmet zahid

Üye
kardeş (WLAN) kablosuz LAN bir jar programı değildir. telefonu aldığında içinden çıkabilir. bedava internete girmeye yarar. her telde değil üstün özellikli tellerde bulunur. jar programı filan yoktur.zaten bir program olarak bulunmaz telefonun içinde olur ayrıca dizüstü ve bazı üstün özellikli cihazlarda bulunabilir AMA ELEKTROMANYETİK DALGALAR OLUŞTURARAK İNTERNETE GİRDİĞİ VE BU DA İNSANA ZARAR VERDİĞİ İÇİN TELEFONDA OLMAMASI BANA GÖRE DAHA HAYIRLIDIR.YANİ SADECE BEDAVA İNTERNETE GİRMEK İÇİN VÜCUDUNUZA ZARAR VEREBİLİRSİNİZ.OLMAMASI DAHA İYİDİR.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
kardeş (WLAN) kablosuz LAN bir jar programı değildir. telefonu aldığında içinden çıkabilir. bedava internete girmeye yarar. her telde değil üstün özellikli tellerde bulunur. jar programı filan yoktur.zaten bir program olarak bulunmaz telefonun içinde olur ayrıca dizüstü ve bazı üstün özellikli cihazlarda bulunabilir AMA ELEKTROMANYETİK DALGALAR OLUŞTURARAK İNTERNETE GİRDİĞİ VE BU DA İNSANA ZARAR VERDİĞİ İÇİN TELEFONDA OLMAMASI BANA GÖRE DAHA HAYIRLIDIR.YANİ SADECE BEDAVA İNTERNETE GİRMEK İÇİN VÜCUDUNUZA ZARAR VEREBİLİRSİNİZ.OLMAMASI DAHA İYİDİR.

hmm bılmıodum saolasın bılgı ıcın

mcan12

mcan12

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardeş

cirkinn

Üye
ya varsa iyi olur

qweqwe

Üye
hahahah gece gece çok güldüm...jar prograla wirelesss bu telefona java programla bluetooth yüklemeye çalışmaya benzer

ycg35

ycg35

Üye
konu kilitlensin çok saçma gerçekten ama smylentilere göre bluetooth u olmayan tellere bt takıyolarmış aynı onun gibi hadi telimize wireless taktıralım yafa prosunu yükletelim beleş internete girelim boş işler bunlar istek aslında güzel ama böle bişeyin olması mümkün olmayacağından dolayı real saçmalık olmuş :D

yasirarslan

yasirarslan

Üye
wireless benim bildiğim laptopta oluyor ama gelecekte o da olur inşaallah

vakgun2

Üye
bende e65 var mesela ben istediğim gib kablosuz modemi olan bir yerden bağlanabiliyorum net e :D

ycg35

ycg35

Üye
o zmnnnnn al bi tane e65 & n95-n95 8gb & n81 :D başka wirelessli hangi tel varsa artık...

1000rr

1000rr

Üye
kardeş daha çok ararsınız öle bi program yok günkü o programın symbianı bile yok ki javası yani jar ı olsun siz arayın durun

jetgil

jetgil

Üye
öyle bişey bulursanız lütfen paylaşırmısınız

malcomsan

Üye
aleksiniz valla nereden bulursunuz bu replikleri .

iskenlii

iskenlii

Üye
Arkdaş Bir şey Anladıysam Arap Olayım :PD:P

iskenlii

iskenlii

Üye
Keşke bulsaydık iyi olur amam s40 larda olurmu bilmiyorum

elzemnur

Üye
PUHUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HATTTA HAHA X 1.000.000 ::kop:

cerkez30

Üye
dalga gecmeye gerek yok arkadaslar. bılmedıgınız konuda da yorum yapmayın lutfen.

--------------- Ekleme ---------------

bılmedıgınız konuda da yorum yapmayın lutfen
arkadaslar dalga gecmenıze gertek yok :@:@:@ .. wireless demek blututh demektir. wireless olayı blututh olan butun telefonlara oluyor. ama su ana kadar .sis uzantılı buldum onuda asagıda paylasayım. . ama 6300 bulursam da paylasırım paylasırım.
link ekliyemedigim icin asagıda karısık yazdım siz birlestirin http yi

rapidshare.com/files/118435635/Wreless.rar.html

Takipçi Satın Al

Üst Alt