jar wireless(istek)

Sponsorlu Bağlantılar

iskenlii

iskenlii

Üye
bence olmaz ki

cirkinn

Üye
yok kardeş onu yapsa yapsa telefon şirketleri yapar (nokia,sony ericcson vb.)

hüseyin31

hüseyin31

Üye
wireles olur inşallah

serkanet

Üye
aha sis yaw bu :D

ackheron

Üye
ya arkadaslar ne wireless ı. çok komik ya. wireless bi donanımdır. telin içinde wireless adaptörü denilen(bi nevi anten) bulunmalıdır ki kablosuz aga baglanın. blutut ile wireless ın frekans degerleri birbirinden farklı oldugu için blututla wireles a baglanılmaz. yani wireless bi newi uydu antendir. blutut ile wireless a bağlanmaya çalışmak radyo anteni ile sat 1 izlemek istemek gibi bişi dir.

Er3NjaN

Üye
arkdasım oo dediğin programlık bişe oLsadı çoktan piyasaya cıkardı ama deiL işte ufacık bi parça meseLesi oda arkadaşların dediği gibi üstün özellikli telefonLarda buLunuyor =)

turkshrap123

Üye
babamda e-65 war onda o program mewcut acaba bluetooth la alablrmiyim pederdn

123abcd

Üye
Ustalar bnim tel 1.3 mp 8mp yapan jar varmı diyim bende:D

gokhann71

Üye
arkadas bilmiodur dalga gecmeye gerek yok herkes telefondan cok iyi anlıycak diye bişi yok. ögrenmiş oldu wireless in bluetooth gibi ayrı bi sistem oldugunu.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Eski bir konu ancak bunun olabileçeğini sanmıyorum donanımsal bir özellik.

musa45-17

Üye
bencede kardeş çok zaralı wireless

jajam

Üye
Real football 2007 si olan söylerse memenun olurum

faruk12

Üye
baya saçma gerçekten

yusuf1985

Üye
ya bendede n95 var wlan agı bulunamadı diyo herhangi bir ayar yapmam gerekiyomu birde bu wlanı nekadar mesafe için gecerlidir yardım için 18miroglu@mynet .com yollarsanız sevinirim bilgi için saolun

--------------- Ekleme ---------------

kimse yokmu

ya bendede n95 var wlan agı bulunamadı diyo herhangi bir ayar yapmam gerekiyomu birde bu wlanı nekadar mesafe için gecerlidir yardım için 18miroglu@mynet .com yollarsanız sevinirim bilgi için saolun

ya bende arıyorum acil lazım java olacak yardım edecek yokmu..........

eren6523

eren6523

Üye

kimse yokmu

çevrende wireless ağı yoktur kardeşim bu kadar fazla kasmaya ne gerek varya biraz az mesaj yaz.

Wireless programına gelincede başlığı gördüm çok güldüm içeriğini görünce koptum desem yeridir.1 deli kuyuya taş atmış 1000 akıllı çıkaramamış gibi bir konu bu :kop::kop:

dj-61

dj-61

Üye
dostum bu senin dediğin cep tv gibi telefonda yazılım değil ona göre sistem elektronik bir devra olması lazım ama fikir güzel blueooth ile nasılsa bağlanıyor kablosus ağlar bu tür bir program gelişe bilir nasılolur bu internet tarayıcı var java bunu blueooth aktif ederek ağ bağlanma olursa dediğin olur tv lerde imkansız gibi bişey ama biyasada var bu tür bir kac program daha kullanışlı bişe bulamadım gerci bulsam ben kullanacam :) bir web sayfasında bir bilgiye ulaşdım bununla ilgili tam aradığım şey türk üretimi hem ama yazılama ulaşamadım :(

ecel_gelse

Üye
güzel

nasıl inecek

Silinen Üye 777448

Kapalı Hesap
Hadi be bu programı bulana REP yağdıracağım yeter ki çalışsın!

Son düzenleme:
EroL

EroL

Emekli Yönetici
boş hayallere kapılmayın bu programla olbilecek bişey değil. ben anlıyorum sizi bluetooth la wireless e bağlanırım sanıyosunuz. ama böyle bişey kesinlikle imkansız. bu programla yapmanız mantıksal olarak saçma. kanmayın böyle şeyler görürseniz. tıpkı telefonu kumanda yapmaya çalışmak gibi symbianlarda belki kumanda olayı olabilir ama javada olmaz. saygılarımla

Takipçi Satın Al

Üst Alt